- AutorOdp.
- 19 maja 2008 at 14:34
echhhh… taki temat ju偶 gdzie偶 tam jest.
19 maja 2008 at 15:25[usuni臋to_link] wrote:
niektorzy po prostu maja ciemniejsza karnacje i specjalnie nie musza sie starac zeby sie opalic – proste – szukasz na sile argumentu zeby komus udowodnic ze jest falszywy – czy vanilka ma jakis cel w tym zeby klamac?? placa jej za to?? ;p nie wiem po kij ktos mialby klamac na forum i to w tak przyziemnych sprawach
ale kij
najlepiej vanilka powiedz ze sypiasz w solarce i bedzie koniec gadki ;p
No bo przecie偶 sypiam 馃槅 a bez pudru 偶y膰 nie mog臋 馃槅
Ona nie bierze pod uwage tego 偶e kto偶 mo偶e mie膰 poprostu ciemniejsz膮 karnacje i dba膰 o cere bo biega艂a z tr膮dzikiem do deratologa
21 maja 2008 at 14:09Co ty pieprzysz, nie c hodzilam do dermatologa z tr膮dzikiem, a nawet jesli kto偶 chodzi to co? Jest gorszy? 馃槈
Jak kiedys pojawi艂o mi si臋kilka wyprysk贸w to si臋 wystraszy艂am i zacz臋艂am b ra膰 hormony. Po 3 miesi膮cach przesta艂am i do tej pory cere mam g艂adziutk膮. Dobry pomys艂 z t膮 ciemn膮 karnacj膮 miszczu ci podsun膮艂. Uff jestes uratowana 馃槇 Ale ja i tak zdaje sobie spraw臋, 偶臋 to tylko wykr臋ty ( z reszt膮 przed osob膮, ktora jest dla c iebie tak smieszna och i ach a piszesz z ni膮 najwi臋cej i wypowiedziom skierowanym do niej poswiecasz najwiecej czasu) 馃槅21 maja 2008 at 15:51馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅
Niekt贸rzy s膮 poprostu 偶a艂o偶ni 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅
21 maja 2008 at 17:55Vanilka,przynajmniej dowiedzia艂as si臋,ze j贸zia nie ma problem贸w z cera i ma g艂adziutka bu藕k臋 hihihi 馃槅
Niekt贸rzy nie sa dostatecznie spostrzegawczy po prostu… 馃槈21 maja 2008 at 18:44[usuni臋to_link] wrote:
Vanilka,przynajmniej dowiedzia艂as si臋,ze j贸zia nie ma problem贸w z cera i ma g艂adziutka bu藕k臋 hihihi 馃槅
Niekt贸rzy nie sa dostatecznie spostrzegawczy po prostu… 馃槈Bardzo cenna wiadomo偶膰 馃槅
21 maja 2008 at 19:18[usuni臋to_link] wrote:
Dok艂adnie musimy zrobi膰 zlot i uknu膰 jaki偶 plan 馃槇 mo偶e ma艂y zamach na j贸zie 馃槇
A moze zamach na ciebie? Przegladam forum i wdze,ze stasznie wsiadlas na Jozie.bo co…bo kilka MADRZEJSZYCH od ciebie forumowiczek po niej pojechalo?? Parvati jest wyczolona na glupote i nie kryje tego ale ty potrafisz sie tylko podpisywac pod jej postami i nie tylko jej zreszta.. po mojemu to inteligencja nie dorastasz im do piet a starasz sie ”wbic”-zalosne..
21 maja 2008 at 19:51[usuni臋to_link] 馃檪
馃槇 –> mo偶e ma艂y zamach na j贸zie
21 maja 2008 at 20:08[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] 馃檪
馃槇 –> mo偶e ma艂y zamach na j贸zie
21 maja 2008 at 20:22A ja sobie nie 偶ycze 偶eby偶 mi wykakiwa艂a z jakimi偶 uwagami i pretensjami 偶e si臋 czepiam kim Ty jeste偶. Nie napisa艂am ani jednego postu do Ciebie wi臋c nie powinno Ci臋 to interesowa膰. T艂umaczy膰 si臋 Tobie nie b臋d臋, bo ma艂o interesuje mnie to co masz do powiedzenia i to czy dobrze mnie oceni艂a偶, a swoj膮 drog膮 fajnie jest ocenia膰 ludzi kt贸rych si臋 w og贸le nie zna naprawde trzeba mie膰 co偶 w g艂owie. Wydaje mi si臋, 偶e sko艅czy艂am ju偶 rozmow臋 z Tob膮 wi臋c b膮dz tak KULTURALNA i zajmij si臋 czym偶 innym ni偶 bawieniem si臋 w matke Terese.
22 maja 2008 at 05:52Taaaa….
22 maja 2008 at 07:11Monika, zgadzam si臋 z Tob膮. Naskakiwanie na innych „dla zasady”..
22 maja 2008 at 10:39馃槅
22 maja 2008 at 12:13hej skonczcie te klotnie 馃榾 zajmijcie sie tematem 馃檪
22 maja 2008 at 14:55[usuni臋to_link] wrote:
Zreszt膮 nie mam zamiaru dyskutowa膰 z kolejn膮 kretynk膮 kt贸ra czepia si臋 bez powodu wi臋c ko艅cz臋 rozmow臋 i nie bierz sobie tak do serca tego forum, bo kiedy偶 mo偶esz nie wytrzyma膰 馃槅
Pozdrawiam i 偶egnamEjj… ja weszlam na to forum i po prostu zacz臋艂am wyg艂asza膰 swoje opinie. Nie podpasowa艂y parvati a potem si臋 posypa艂o kilka innych os贸b. Nie zamierza艂am si臋 z nikim k艂oci膰 i na nikogo pierwsza nie n askoczy艂am. To wy na m nie naskakujecie. Najpierw byla klotnia z parvati to potem Ty si臋 pod艂膮czy艂a偶 i tez mia艂a偶 ochot臋 si臋 posprzecza膰. Kolejna w kolejce jest WarnGirl, ci膮gle mi dogryza cho膰 staram si臋to ola膰.
, a swoj膮 drog膮 fajnie jest ocenia膰 ludzi kt贸rych si臋 w og贸le nie zna naprawde trzeba mie膰 co偶 w g艂owie.
Przyci膮艂 kocio艂 garnkowi, wiesz? Dobrze,ze wy z parvati mnie nie oceniacie.
AutorOdp.Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " przyspieszacze"