• Autor
    Odp.
  • ania1981lodz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Zegarynka ma racje, tylko silna wola nic więcej.Ja już nie raz próbowałam – bez skutku 🙁

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Ja tez bym rzucila z checia. Juz troche pale i zaczyna mnie to wkur…. c
    Moj chlopak namawia mnie na jakis biorezonans czy cus takiego. Na kogos to zadzialalo? Jak ktos ma z tym doswiadczenie jakies to prosze sie odezwac

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Trzymam kciuki, bo warto rzucić 😈

aga33
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

I jak idzie rzucanie palenia-kiepsko, co?, u mnie też ciagle coż się wydarza że tłumaczę sobie moje palenie, dobrze że wymyżlili antykoncepcję dla palaczek (np.Cerazette) bo już w ogóle bym się załamała

kingston
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Ja tam mam silną wolę.

Powiedziałam sobie że będę palić i trwam w tym juz kilkanażcie lat 😀

A tak poważnie to chciałabym rzucić te fajki ze względu na kasę i zdrowie.
    Tylko jak sobie pomyżlę że nie zapalę do kawki czy do piwka to już mi się odechciewa rzucania.

Poza tym myżlę sobie że na coż trzeba umrzeć…

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Mam to samo co TY 🙂 Z jednej strony kasa, ale z drugiej piwko czy kawka… Dlatego teraz ograniczyłam 🙂 I jest lepiej i taniej. Taki mały kompromis 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

w sobotę minął miesiąc odkąd nie palę 😀

strako
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Co prawda z paleniem sama problemów nie mam (czasem zapalę jednego bądź dwa papierosy podczas imprezy, ale zdarza się to raz na kilka miesięcy więc paleniem tego nazwać nie mogę), ale kiedyż rozmawiałam o tym z moją psiapsiółką i trafiłyżmy na ciekawy artykuł na temat rzucania palenia ([usunięto_link]) Sama nie testowałam, ale byc może działa 🙂

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

mnie się nie udało;p przyszła sesja i diabli wzieli,ale organizm troszkę odpoczął. Jednak zauważam,że WSTYDZĘ się tego że palę,chowam się gdzież po kątach z papierosem 😐 może to i dobry znak?:) Narazie sobie fajek nie odmawiam,ale OBIECUJĘ,ze jeszcze spróbuję.
    Narazie podziwiam moją mamę , po ponad 30 latach palenia nie pali dwa tygodnie ( przez tydzien lezala z goraczka 40 st.- wiec logiczne ze nie palila,a po chorobie nadal jej nie ciagnie. Super! 🙂 )Tym bardziej jestem dumna ze swojej mamy, poniewaz kiedys powiedziala,ze ona nie zamierza nigdy rzucać:)

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

już prawie 1,5 miesiąca 🙂
    mój M. się złamał, już kilka razy zapalił, sam stwierdził, ze jest głupi 😉

aga33
    Member
    • Pasjonat

Nowy Rok nowe postanowienia jednak dlaczego nam się to nie udaje jeżli i tak wiem ze nie służy to naszemu zdrowiu?

aga33
    Member
    • Pasjonat

co myżlicie o tym nowym e-papierosie, a jeżli tak samo szkodzi jak klasyczne ale o tym jeszcze nie wiemy, ja mam problem z jelitem-ostre biegunki i musze coż zrobić ze swoim paleniem bo to mi nie słuzy

aga33
    Member
    • Pasjonat

czy jesteżcie pewne że jest to bezpieczne dla organizmu?czy osoby mające raka mogą tego używać?

Salomika
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Cyfrowy papieros jest super, sama nie pale, ale ostatnio widzialam jak koles wchodzac do sklepu wrzucil zapalonego papierosa do kieszeni, beczka :), no i wtedy sie dowiedzialam, ze cos takiego jest 🙂

patelka86
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Mój brat kupił ostatnio e-papierosa. Twierdzi, że to nie to samo. Podobno „czegoż mu brakuje”. Sama nie palę, więc nie wiem. Wytrzymał trzy dni i kupił normalne papierosy. Ciekawe, czy komuż udało się, uda rzucić palenie dzięki temu wynalazkowi…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Rzucamy palenie?"

Przewiń na górę