- AutorOdp.
- 3 marca 2007 at 13:26
[usunięto_link] wrote:
Tez mialam slabe, cienkie, rozdwojone, obgryzione paznokcie . Kupilam odzywke Sally Hansen i moje problemy skonczyly sie Odzywka zawiera :
” * bialko sojowe pelni funkcje nawilzajaca
* keratyna wzmacnia i chroni przed rozdwajaniem i pekaniem
* kolagen i zestaw witamin stymuluja zdrowy i szybki wzrost paznokcia „Polecam bo nie ma nic lepszego od tej odzywki w sklepie kosztuje okolo 50 zl. ale na allegro mozna ja kupic ok .30 zl. Ale warto zainwestowac w swoje paznokcie
mam nadzieje ze na prawdede sie oplaca bo mam w planach kupic ta odzywke ale skoro mowisz ze jest dobra to kupie
4 marca 2007 at 17:10Jest najlepsza na swiecie moim zdaniem 😆 po tygodniu zobaczysz roznice jak wyprobujesz to daj znac
4 marca 2007 at 23:04spoko dzis kupilam i zaczynam kuracje rozchorowalam sie wiec mam czas na obserwacje doglebna hehe;/
6 marca 2007 at 14:34Mnie zniszczyły sie paznokcie po tipsach i teraz codziennie łykam Skrzypowite,i maluje odżywką Sally Hansen Muli-witaminowy preparat do paznokci troszke sie poprawiły.
6 marca 2007 at 14:45Uwazam ze kosmetyki Sally Hansen wogóle są dobre ja zadowolona jestem i polecam: – Muli-witaminowy preparat do paznokci
– Odżywka o potrójnym działaniu (dziwnie pachnie)
– Wzmacniający preparat do paznokci z diamentami.
-Odżywczy krem do rąk, paznokci i naskórka6 marca 2007 at 15:19Najlepsza jest ta w zlotej buteleczce ,
Uzywam tez kremu do rak rewelacja 😀11 kwietnia 2007 at 14:21Polecam tabletki ze skrzypu polnego dostępne w aptekach – mi pomagało. Do tego zmywanie w rękawiczkach, krótkie obcinanie paznokci przez jakiż czas, mniej uderzania palcami o klawiaturę, co w pracy ciężko jest zrealizować. Do tego używam odżywki Rimmela – preparat do kompleksowej pielęgnacji – 3w 1 with Lycra – najważniejsze że odżywia płytkę paznokcia, pielęgnuje i wzmacnia. Sally Hanson też próbowałam, ale z Rimmela póki co jestem bardziej zadowolona.
26 kwietnia 2011 at 16:09wg mnie to takze kwestia odzywiania i odpowiednich witamin. trzeba dostarczac do organizmu wszystkie niezbedne mikroelementy
20 października 2011 at 12:56odżywianie z zewnątrz też się przydaje 🙂 tak samo nawilżanie… po każdym myciu rąk smaruję je kremem, do tego odżywka na paznokcie i do skórek zazwyczaj 2 razy w tygodniu, rąk nie mocze w chemikaliach, używam rękawiczek, paznokcie na prawdę są o wiele mocniejsze niż wczeżniej
20 października 2011 at 14:33Mocz paznokcie w rozgrzanym olejku rycynowym z kroplą cytryny raz w tygodniu. Do tego systematycznie stosuj odżywcze serum do paznokci Biovax. U mnie to działa. Paznokcie mam bardzo twarde i nie rozdwajają się wcale.
11 maja 2012 at 07:33[usunięto_link] wrote:
Mam bardzo „cieńkie” i łamliwe paznokcie ktore sie rozdwajają:( czy znacie jakies sposoby domowe i tanie na mocne paznokcie?
Dziękuję:)Odpowiednia dieta plus suplementy diety przeznaczone dla osób ze słabymi paznokciami, szukaj takich a aptekach i drogeriach. Nie używaj metalowych pilniczków tylko papierowych, które nie strzępią brzegu paznokcia, dodatkowo stosuj odżywki i podkłady pod lakiery do paznokci.
13 września 2012 at 14:22Odpowiednie kosmetyki do paznokci[/url] powinny załatwic sprawę. Bierz nutrikosmetyki , najlepiej witamine A plus E . Proponuję odstawic np. na 2 tygodnie malowanie paznokci, ponieważ zmywacz wysusza, odwadnia paznokcie.
1 lutego 2013 at 17:55Na słabe i rozdwajające się paznokcie bardzo dobre są różnego rodzaju odżywki, ale także suplementy w tabletach. Warto w aptece zapytać o takie, które są naprawdę dobre. Ale trzeba pamiętać, że tylko systematyczne zażywanie przez 2-3 miesiące daję efekty.
4 lipca 2013 at 11:08jest wiele sposobów na problemy z paznokciami. to co piszą dziewczyny na pewno działa. ja jednak polecam wam odżywkę do problematycznych paznokci niemieckiej firmy Nail Selection- odpowiednik odżywki Alessandro. wielu moim klientom odżywka pomogła więc szczerze polecam:)
24 października 2013 at 15:24Słabe i łamliwe paznokci eto kwestia diety oraz witamin,niczego innego i skup się głównie na tym,poprawiając dietę i prawidłowo się odżywiając- na pewno zredukujesz ten problem do minimum.
- AutorOdp.