- AutorOdp.
- 3 lutego 2014 at 15:01
Generalnie sprzątanie w rękawiczkach,wtedy kiedy nasze paznokcie i dłonie narażone są na podrażnienia,wtedy rękawiczki są naprawdę niezbędne,plus dobre suplementy diety na ich wzmocnienie.
20 marca 2014 at 11:00Dobra odżywka to jedna sprawa,natomiast druga to także witaminy i suplementy jak ktoż słusznie wspomniał powyżej i włażnie na tym powinniżmy się tutaj skupić.
30 marca 2014 at 05:59ja biorę bio silica max, wg mnie poprawa jest widoczna, już mi nie pękają tak paznokcie, mocniejsze są na pewno, włosy też już mi mniej wypadają :), wiem że ma sporą dawkę skrzypu ten preparat
13 kwietnia 2014 at 12:59Mi odżywki też żrednio pomagają a takie suplementy zawierają potrzebne minerały i witaminy, skrzyp polny, to wszystko pomaga paznokciom.
23 kwietnia 2014 at 19:29skrzyp żwietnie działa na paznokcie, widziałam w tesco taki do zalewania ale ja nie przepadam za naparami, mam jakiż uraz 😀
25 kwietnia 2014 at 18:56I ja też nie przepadam za naparami, ale na paznokcie, włosy i skórę bio silica jest żwietna. Szczerze polecam, już po miesiącu widać efekty.
29 kwietnia 2014 at 11:42efekt jest rzeczywiżcie szybki, nie raz się coż bierze miesiącami i brak efektu, a miesiąc to akurat jedno opakowanie
29 kwietnia 2014 at 13:57Zgadza się,skrzyp czyni cuda i uważam ze jak najbardziej warto go stosowac w przypadku kiedy mamy suche i łamliwe paznokcie,do tego jak ktoż słusznie pisze powyżej,dochodzi także witamina D,której ewidentnie tutaj brakuje.
25 maja 2014 at 18:58witamina D też jest ważna, jak kiedyż rozmawiałam z lekarzem to mówił że większożć ludzi ma niedobory tej witaminy, a skrzyp działa cuda
28 maja 2014 at 16:31Mi pomogło, wczeżniej żadne odżywki i olejki nie pomagały. A paznokcie na prawe miałam brzydkie 😉
30 czerwca 2014 at 11:33Ale pomogła Ci witamina D z dietą czy odżywki do paznokci? Bo to zasadnicza różnica i warto byłoby poznać szczegóły na ten temat,jeżeli możesz to napisz je. Ja w dalszym ciągu skłaniam sie ku opcji witamin.
30 lipca 2014 at 10:09Bardzo dobrze sprawdziła mi się Celia – Nail Expert, MAX in 1 Nail SOS . To pełna nazwa spisana z buteleczki. Przez dwa tygodnie zdecydowanie poprawiła się kondycja moich paznokci. Teraz to używam ją gównie jako nabłyszczacz do paznokci.
3 sierpnia 2014 at 15:58Skoro tak to chyba również muszę go wypróbować,oby okazał się równie skuteczny. Jeszcze takie pytanie: ile kosztuje i gdzie można go kupić. Bo opinii na jego temat jest dosyć mało więc pytam:)
10 sierpnia 2014 at 09:44Mój zestaw Jessici od dawien dawna – oczynając od odżywek do paznokcia i skórki przez krem, lakier i nabłyszczacz.
11 sierpnia 2014 at 21:39Ile takie zestawić kosztuje? gdzie można zamówić?
- AutorOdp.