- AutorOdp.
- 13 stycznia 2010 at 06:31
A ja chce powiedziec, ze u mnie ta l-karnityna direct zadzialala! O wiele latwiej mi sie cwiczy i mam duzo energii w ciagu dnia (po zazyciu, oczywiscie). Takze polecam, bo to naprawde dziala!
19 stycznia 2010 at 10:23No i z tego co tu polecacie, to wynika że na odchudzanie działa nie tylko sport, ale także odpowiednia dieta, suplementy no i rzecz niezbędna, czyli pozytywne nastawienie. Te wszystkie czynniki wpływają na sukces:)
21 stycznia 2010 at 12:05takie coż znalazłam na stronie*****************
włażnie tam leży sukces 🙂23 stycznia 2010 at 15:26No muszę wam powiedzieć, że waga mi spadła o 3 kg:) w szoku byłam jak stanęłam na wadze. Byłam 3 dni w szpitalu i jadłam tam regularne niskokaloryczne posiłki i sporo krwi mi upużcili. Doszłam do wniosku, że muszę nauczyć się jadać regularnie i przede wszystkim jadać żniadanie. A nie tak jak to robiłam do tej pory pic kawe na pusty żołądek. Kupiłam sobie Spalacz tłuszczu Thermo Speed Extreme i od poniedziałku wracam na siłownię. Mam nadzieję, że teraz bedzie mi lepiej szło odchudzanie:)
27 stycznia 2010 at 15:53A brała któraż z was Thermo Speed Extreme? Jeżeli tak to poproszę o opinie.
29 stycznia 2010 at 13:10Nie brałam nigdy suplementów diety bo jakoż mam wrażenie, że niszczyłabym sobie nimi tylko wątrobę. Stawiam raczej na uskutecznianie aktywnożci ruchowej połączonej z dużą samodyscypliną. Chodzę na taniec brzucha, na fitness, do sauny. Pije dużo wody i staram się nie jeżć po godzinie 19 🙂
11 lutego 2010 at 09:20To wazne. Ja nie jadam po 19:00 :). Juz od paru lat- ot, taki nawyk:). No i podstawa sa u mnie sniadania. Bez nich nie zaczynam dnia. Sa najwazniejszym posilkiem.
14 lutego 2010 at 17:49Charlize- wszystko w nadmiarze moze zaszkodzic- nawet sauna :). I tez wszystko jest dla ludzi- trzeba tylko umiejetnie z suplementow korzystac. L-karnityna jest skladnikiem naszego organizmu, wiec nie bardzo nam moze zaszkodzic, chyba, ze nie zastosujemy sie do zalecen Producenta 🙂
24 lutego 2010 at 16:02Na bazie mojej wiedzy i wieloletnich dożwiadczeń (jako trenera personalnego i zawodniczki mistrzostw Polski w fitness) przeprowadzę Was w łatwy sposób przez podstawy anatomii, które są niezbędne do zrozumienia pracy miężni, a w efekcie “ do prawidłowego wykonywania ćwiczeń. Przedstawię kilka sekretów oraz kilka kluczowych zasad, dzięki którym osiągniesz swój cel (bo zakładam, że go posiadasz)! Poradnik napisałam pod kątem kobiet, ponieważ to włażnie odnożnie treningu kobiet posiadam odpowiednią wiedzę i dożwiadczenie
[usunięto_link]
24 lutego 2010 at 19:21basiu23 nie wydaje mi się,żebyż była Eweliną Jakubiak której książkę tak tu reklamujesz i cytujesz fragmenty jej pracy…
25 lutego 2010 at 16:26No niestety zaczyna mnie pobolewać brzuch po tym Termo Speedzie i jakaż taka rozkojarzona jestem. Dzisiaj rano poszłam na siłownie bez dresów, musiałam się wrócić do domu, dobrze, że mam blisko. A po siłowni wyszłam na dwór w butach do ćwiczenia, a byty w, których chodzę po dworze zostawiłam w szatni… Coraz czężciej zastanawiam się czy nie kupić sobie jednego opakowania Afibronu, bo chudnięcie za pomocą siłowni i ograniczania jedzenia idzie mi naprawdę kiepsko:(
9 marca 2010 at 16:53Sposoby na schudnięcie są wbrew pozorom proste. Ograniczyć spożycie jedzenia oraz zwiększyć aktywnożć fizyczną.
Pierwszy warunek można spełnić zmniejszając ilożć kalorii spożywanych w ciągu dnia. Najlepiej jest ustalić np: z dietetykiem jaka minimalna ilożć kalorii jest bezpieczna dla naszego zdrowia. Jeżli chodzi o ruch to najlepsze oczywiżcie są ćwiczenia aerobowe jak bieganie, pływanie, jazda na rowerze czy nawet chodzenie. Ważna jest regularnożć, 3 razy po minimum 30 minut w tygodniu. Takie podejżcie niemal gwarantuje utratę 0,5 kilograma tygodniowo.
[usunięto_link] – Diety odchudzające, ćwiczenia, odchudzanie10 marca 2010 at 15:28[usunięto_link] wrote:
Sposoby na schudnięcie są wbrew pozorom proste. Ograniczyć spożycie jedzenia oraz zwiększyć aktywnożć fizyczną.
może i proste, ale nie każdemu wychodzi.
16 marca 2010 at 09:48Zgadzam się, dobrze się to wszystko w teorii przedstawia, ale w praktyce jest całkowicie inaczej. Z dożwiadczenia wiem, że odchudzanie wymaga wielu wyrzeczeń i silnej woli – niektórym przychodzi to łatwiej, a innym nie i taka jest prawda. Trzeba naprawdę dużo nad sobą pracować żeby osiągnąć upragnione efekty.
29 marca 2010 at 19:53[usunięto_link] wrote:
Zgadzam się, dobrze się to wszystko w teorii przedstawia, ale w praktyce jest całkowicie inaczej. Z dożwiadczenia wiem, że odchudzanie wymaga wielu wyrzeczeń i silnej woli – niektórym przychodzi to łatwiej, a innym nie i taka jest prawda. Trzeba naprawdę dużo nad sobą pracować żeby osiągnąć upragnione efekty.
Wystarczy odpowiednie podejżcie i praktycznie nie trzeba się ograniczać.
- AutorOdp.