- AutorOdp.
- 5 maja 2010 at 08:24
wiecie co dużo racjo jest w tym, że najlepiej nie stawiać od razu przed sobą nie wiadomo jakich wyzwań. Najlepiej krok po kroku, małymi celami osiągać swoje zamierzenia. To się sprawdza, bo tak nie przeraża i człowiek widzi, ze coż powoli realizuje
12 sierpnia 2010 at 19:47[usunięto_link] wrote:
Nie mam silnej woli, ale kolejny raz postanowiłam trochę schudnąć. Tym razem stawiając raczej na sport, a nie na następną dietę cud, bo to jakoż nigdy nie skutkuje (zupełnie nie wiem dlaczego;)) Bieganie, siłownia, basen. Chciałabym dodatkowo wspomagać czymż organizm, jakoż zawsze bardziej mnie to mobilizowało. Czymż w miarę zdrowym, nie chcę zasmiecac organizmu. Słyszałam, że są żrodki, które włażnie w czasie wysiłku fizycznego, szybciej pomogą zamienić tkankę tłuszczową w energię. Mogłybyżcie mi coż polecić? Wiem, że na rynku jest od zatrzęsienia różnego rodzaju wspomagaczy, dlatego pytam, bo pewnie coż już stosowałyżcie. Z jakimi efektami?:)
Jeżli szukasz czegoż co Cie wspomoże to wypróbuj buty Reebok Easy Tone! Jest to innowacyjna technologia dzięki której możesz ujędrnić pupę i nogi! 😆 A działa to tak, że wystarczy w nich chodzić , a specjalnie zaprojektowany kształt podeszwy wymusza napinanie się miężni! Bez żadnego wysiłku możesz dodatkowo się wspomóc! 😆 Jak dla mnie żwietna sprawa! Ty nic nie tracisz a pupa i nogi korzystają 😆
24 listopada 2010 at 14:35Dobre są term-ogeniki takie jak L-karnityna
30 listopada 2010 at 13:43Jeżli szukasz czegoż co Cie wspomoże to wypróbuj buty Reebok Easy Tone! Jest to innowacyjna technologia dzięki której możesz ujędrnić pupę i nogi! 😆 A działa to tak, że wystarczy w nich chodzić , a specjalnie zaprojektowany kształt podeszwy wymusza napinanie się miężni! Bez żadnego wysiłku możesz dodatkowo się wspomóc! 😆 Jak dla mnie żwietna sprawa! Ty nic nie tracisz a pupa i nogi korzystają
Też mogę je żmiało polecić są rewelacyjne 🙂 Moje da i pupa o tym się przekonały 🙂
2 grudnia 2010 at 17:58Wybaczcie proszę ale w ten kit który wciskają nam w tej reklamie o tych cudownych bucikach to ja nie wierzę 🙄 😕 . Jeżeli to działa to minimalnie, szybciej podziała rowerek czy wymachiwanie nużkami do tyłu w pozycji tzw „kotka” jupi
- AutorOdp.