- AutorOdp.
- 27 lipca 2008 at 09:07
wszstko skonczone wczoraj ze mna zerwal ;(
27 lipca 2008 at 09:42czyli widac, ze nie ma co ladowac sobie suwaczka dwa lata przed slubem.
teraz przynajmniej jasna sytuacje.
czasem taki kubel zimnej wody sprawia, ze przestaje sie myslec jak idiotka z gimnazjum i mozna stac sie doroslym czlowiekiem.zajmij sie teraz SOBA.
znajdz prace, usamodzielnij sie. od tego trzeba zaczac wchodzenie w doroslosc. nie od slubu z typem, ktory zachowuje sie jak debil.
27 lipca 2008 at 10:19Zgadzam sie z parvati.Poznasz swoja warto偶膰 i znajdziesz faceta na poziomie.A Twoj byly…no c贸偶,moze wojsko da mu w ko偶膰 i zm膮drzeje nieco.
27 lipca 2008 at 12:01prace mam juz zalatwiona w hotelu na recepcji i chcialam z nim spedzic te poltora tygodnia razem zeby sie cos naprawilo ale powiedzial ze chce byc sam i ze moze mu sie odwidzi w wojsku 馃檨
27 lipca 2008 at 12:07Odwidzi mu si臋,albo i nie… nie czekaj na jego laskaw膮 zmiane decyzji tylko 偶yj dalej.Nie warto zawraca膰 sobie nim g艂owy…
27 lipca 2008 at 12:16[usuni臋to_link] wrote:
prace mam juz zalatwiona w hotelu na recepcji i chcialam z nim spedzic te poltora tygodnia razem zeby sie cos naprawilo ale powiedzial ze chce byc sam i ze moze mu sie odwidzi w wojsku 馃檨
cale zycie masz zamiar w recepcji siedziec?
troche ambicji.
27 lipca 2008 at 12:31nie mam zamiaru cale zycie siedziec w recepcji nie wiem co chce robic w zyciu ale cos zwiazanego z tancem napewno bo chce robic to co lubie ale najorsze jest w tym wszystkim ze mielismy wspolne pieniadze i to jest najwiekszy blad bo teraz jest o to klotnia 馃檨
27 lipca 2008 at 12:47Przykro to m贸wi膰, ale teraz ju偶 rozumiem dlaczego jestem za rozdzielno偶ci膮 maj膮tkow膮..
Co za facet..powiedzie膰 kobiecie, 偶e mo偶e mu si臋 odwidzi..27 lipca 2008 at 13:04[usuni臋to_link] wrote:
nie mam zamiaru cale zycie siedziec w recepcji nie wiem co chce robic w zyciu ale cos zwiazanego z tancem napewno bo chce robic to co lubie ale najorsze jest w tym wszystkim ze mielismy wspolne pieniadze i to jest najwiekszy blad bo teraz jest o to klotnia 馃檨
Mieli偶cie wsp贸lne konto?
27 lipca 2008 at 13:16tak mielismy ale holenderskie i wszystkie pieniadze juz wyciagnelismy i teraz nie ma sie jak tego doliczyc kto ile mial
27 lipca 2008 at 13:27rusalko…
masz strasznie dziecinne podejscie do zycia. jesli twoj facet ma takie samo…a wyglada na to, ze u niego z tym jeszcze gorzej, to nigdy sie nie dogadacie.
28 lipca 2008 at 17:28a ja stan臋 w obronie wsp贸lnego portfela, nie ma w tym nic z艂ego o ile jeste偶my odpowiedzialni i nie oszukujemy si臋 na wzajem. My mamy wsp贸lne pieni膮dze, jedno konto i jako偶 si臋 dogadujemy..
29 lipca 2008 at 00:03facet to inny swiat ja juz tego bledu nie popelnie wole miec swoje
30 lipca 2008 at 17:10zale偶y od faceta, a je偶li ten jest nieodpowiedzialny, to i do zwi膮zku si臋 nie nadaje.
31 lipca 2008 at 14:29艁ot i ca艂a prawda. Nie mo偶esz teraz Rusa艂ko uog贸lnia膰 i z g贸ry zak艂ada膰, 偶e oni „wszyscy s膮 tacy sami”. Co Ci臋 nie zabije, to wzmocni, jeszcze b臋dziesz szcz臋偶liwa!
- AutorOdp.
The topic ‘sta艂 sie obojetny’ is closed to new replies.