• Autor
    Odp.
  • rusalka
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

dziewczyny daje wam rade nie mieijcie z facetem nigdy wsponych pieniedzy ile ja nerwow teraz trace to masakra on mi nie chce oddac moich pieniedzy powiedzial ze zlotowki mi nie odda

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Nie przejmuj si臋, lepiej, 偶e teraz wysz艂o jaki jest ni偶 p贸藕niej, bo wtedy mog艂aby偶 by膰 ju偶 偶on膮. Nie ma co marnowa膰 偶ycia na nieodpowiedzialnych idiot贸w, u偶miechnij si臋, bo mo偶e los sprawi艂 Ci prezent, 偶e on znikn膮艂 z Twojego 偶ycia.

kotka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

I pomy偶le膰, 偶e mieli偶cie 偶lub bra膰…a teraz si臋 o kas臋 ze wsp贸lnego konta k艂贸cicie…ehhh… 偶ycie…

Hegemonia
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 562
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

dziewczyny daje wam rade nie mieijcie z facetem nigdy wsponych pieniedzy ile ja nerwow teraz trace to masakra on mi nie chce oddac moich pieniedzy powiedzial ze zlotowki mi nie odda

Powtarzam – nie wszyscy „oni” tacy s膮.
    Od chwili gdy zdecydowali偶my si臋 zamieszka膰 razem oczywistym by艂o dla nas posiadanie wsp贸lnego konta. Nigdy nie k艂贸cimy si臋 o pieni膮dze. W og贸le nie wyobra偶am sobie, 偶eby owo konto mog艂o stanowi膰 jakikolwiek kiedykolwiek problem. No ale ja mam przy boku M臋偶czyzn臋.

A Ty dzieli艂a偶 偶ycie z niedojrza艂ym i nieodpwiedzialonym g贸wnirzem. Nie ma teraz co psioczy膰 o 'pod艂ych m臋skich kreaurach’, nie ka偶dy facet jest takim idiot膮 bez honoru jak Tw贸j by艂y. Po prostu wyci膮gnij wnioski na przysz艂o偶膰 – rozgl膮daj si臋 za kim偶, kto b臋dzie Ciebie wart, za kim偶 kto w g艂owie b臋dzie co偶 mia艂, itd. Tym razem pope艂ni艂a偶 b艂膮d wybieraj膮c smarkacza emocjonalnego na partnera, aczkolwiek bynajmniej wiesz ju偶, jakiego b艂臋du nie pope艂ni膰.

Tak jak napisa艂a Zielonooka – popatrz na to tak: los sprawi艂 Ci prezent. Po 偶lubie to rozczarowanie nim by艂oby zdecydowanie bardziej gorzkie ni偶 jest teraz.

Ledman
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ale debil, dziewczyno Ty si臋 ciesz a nie rozpaczaj.

Nie do偶膰, 偶e emocjonalnie to to na poziomie chomika to jeszcze bez honoru, 偶eby o pieni膮dze sie z kobieta k艂贸ci膰. Ty we偶 daj na tac臋,偶e Opatrzno偶膰 od takiego debila Cie uwolni艂a.

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

O tak, ca艂e szcz臋偶cie, 偶e to jaki jest Tw贸j wybranek okaza艂o si臋 teraz, a nie po 偶lubie.

Kole偶 to idiota, kt贸ry jeszcze nie dor贸s艂 do powa偶nych decyzji.

kotka
    Member
    • Bywalec

I co tam, Rusa艂ko, u Ciebie?

rusalka
    Member
    • Pasjonat

a wszystko dobrze bede wlasnie zalatwiac sobie robote w amsterdamie 馃檪

kotka
    Member
    • Bywalec

Hm..wszystko dobrze.. To fajnie.. Ja bym si臋 chyba d艂u偶ej zbiera艂a po czym偶 takim 馃槙

rusalka
    Member
    • Pasjonat

wiesz stwierdzilam ze ze mnie w sumie tez jest dobre ziolko bo i tak go zdradzilam hehe ja chce tylko teraz jak najszybciej stad wyjechac bo mnie juz ciagnie

rusalka
    Member
    • Pasjonat

w sumie to juz wtedy sie ten zwiazek konczyl wiec mi nie zalezalo czy to zrobie czy nie skoro on mi rogi dostawial ze swinka pigi dlaczego ja nie moglam skorzystac z okazji?

kotka
    Member
    • Bywalec

Wi臋c po co mia艂 by膰 ca艂y ten 偶lub?? 馃槸

Alhana
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

Mia艂 by膰 偶lub, nie b臋dzie i tyle.
    Wychodzi szyd艂o z worka, tyle 偶e po jakim偶 czasie.
    Nie mamy wp艂ywu na osobowo偶膰 drugiego cz艂owieka, niekt贸rzy potrafi膮 si臋 dobrze kry膰 ze swoim prawdziwym „Ja”.
    Tyle 偶e po jakim偶 czasie takie krycie si臋 m臋czy, a efekty ko艅cowe nie s膮 zbyt przyjemne.

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Rusalka, byli偶cie siebie warci. Tacy ludzie nie powinni bra膰 偶lub贸w…

rusalka
    Member
    • Pasjonat

jakby on byl wporzadku dla mnnie to ja bylabym wporzadku dla niego ale on mnie zaczal zdradzac pierwszy wiec sorry ale to nie byla moja wina skoro on poznal sobie kogos to co ja mialam sie uzalac dalej nad soba i nie wychodzic z domu?tez poznalam fajnego faceta a ze tak sie stalo to juz nic na tonie poradze…jak mieszkalismy razem wszystko bylo wporzadku bylo jak w bajce ale kilometry robia swoje…

The topic ‘sta艂 sie obojetny’ is closed to new replies.

Przewi艅 na g贸r臋