- AutorOdp.
- 14 sierpnia 2008 at 15:51
Nie usprawiedliwiaj si臋, Ty odpowiadasz za siebie, a on za siebie, oboje jeste偶cie doro偶li, chocia偶 niedojrzali.
Co to za wyt艂umaczenie, 偶e on zacz膮艂 by膰 nieuczciwy pierwszy, a Ty p贸藕niej jedynie dlatego, 偶e on Ci臋 zdradzi艂? 馃檮
W takiej sytuacji m贸wi si臋 facetowi, 偶e z Wami koniec, przestaje z nim spotyka膰 i przede wszystkim nie planuje 偶lubu. Wtedy ju偶 masz woln膮 r臋k臋 i mo偶esz umawia膰 si臋 z innym facetem, je偶li tak szybko po rozstaniu z narzeczonym potrafisz.
Ty za to nie cenisz sobie uczciwo偶ci jak wida膰, nie wiem zatem dlaczego wymaga艂a偶 jej od swojego by艂ego faceta.14 sierpnia 2008 at 17:30aha czyli ja mialam przymykac oko na to ze on sie bawil z innymi szmatami a ja mialam siedziec w domu i mowic sobie wszystko jest ok z tego co piszesz tak to wyglada wiec sorry ale nie tobie mnie oceniac
14 sierpnia 2008 at 17:35Olgu偶 nie napisa艂a nic o przymykaniu oka, tylko o dojrza艂ym zareagowania na Jego zdrad臋. A nie, jak dziecko, kt贸remu r贸wie偶nik zabra艂 zabawk臋 wi臋c zrobi mu to samo….a niech ma. Dziwna dla mnie ta relacja, a Wy jeszcze 偶lub przy tym wszystkim planowali偶cie 馃槸
14 sierpnia 2008 at 17:58Rusa艂ko…masz to, na co zas艂u偶y艂a偶 馃檮 Byli偶cie siebie warci…eh…
馃檮 馃檮
15 sierpnia 2008 at 10:12[usuni臋to_link] wrote:
Olgu偶 nie napisa艂a nic o przymykaniu oka, tylko o dojrza艂ym zareagowania na Jego zdrad臋. A nie, jak dziecko, kt贸remu r贸wie偶nik zabra艂 zabawk臋 wi臋c zrobi mu to samo….a niech ma. Dziwna dla mnie ta relacja, a Wy jeszcze 偶lub przy tym wszystkim planowali偶cie 馃槸
Zgadza si臋.
Rusalko, czy potrafisz czyta膰 ze zrozumieniem? Napisa艂am, 偶e powinna偶 rozsta膰 si臋 z facetem, kt贸ry Ci臋 notorycznie oszukuje, a Ty rozstanie nazywasz przymykaniem oka na jego zdrady? 馃槸
15 sierpnia 2008 at 15:29no juz sie z nim rozstalam wiec temat zamykam bo i tak juz jest przeterminowany 馃檪
- AutorOdp.
The topic ‘sta艂 sie obojetny’ is closed to new replies.