Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 86 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    dilmah
    Uczestnik
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Na moje włosy nie zadziałał dobrze ani olejek arganowy, ani kokosowy. Może jakoż źle używałam, nie wiem. Ja niedawno kupiłam, zachęcona opiniami blogerek, zestaw kosmetyków do włosów Cece Med Silk, jednak jedwab najlepiej działa na moje włosy. Wyglądają zdecydowanie lepiej, chociaż jeszcze nie tak, jak mogłyby wyglądać, liczę, że będzie lepiej z czasem, bo wiadomo, że po dwóch myciach od razu nie będzie idealnie 🙂

margaretka1234
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja też polecam kosmetyki tej firmy, moim włosom odpowiadają i wyglądają o wiele lepiej niż parę miesięcy temu zanim zaczęłam stosować te produkty.

Spopielala
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Mnie na sianowate włosy pomaga odżywka Garniera z awokado, plus za do, że nie o*****za włosów.

Anna_N
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

również polecam domowe maseczki do włosów 🙂

Maryla87
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

ja używam kosmetyków Seboradin i muszę przyznać że są genialne! któraż z Was może też ich używa? dzisiaj zauważyłam, że na fanpage’u tej firmy organizowany jest konkurs i można wygrać kosmetyki!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=449518451823622&set=a.346593322116136.73342.335007969941338&type=1&theater

ja na pewno wezmę udział! 😀

AdusiaM
    Członek
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Teraz tak duzo mówi się o olejowaniu włosów może tego spróbuj.:)

lenka84
    Członek
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Kiedyż znajoma poleciła mi naftę kosmetyczną, ale to strasznie żmierdzi i ciężko zmyć. Teraz używam jedwabiu i jest ok. miałam np. ten z bio silka. No i oczywiżcie wszystkie kosmetyki do suchych i zniszczonych

SabinaG
    Członek
    • Początkujący

Rewelacyjnie włosy odżywia olej kokosowy. Można go dostać w spożywczaku. Wkłada się go do cieplej wody aby się upłynnił i trzyma godzinę w mokrych włosach pod ręcznikiem

mery
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Do olejowania to trzeba się chyba przekonać-mi to jakoż nie podchodzi. Wolę dobrą, nawilżającą odżywkę.

Karolcia82
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 151
    • Zapaleniec

@ptysia wrote:

bubblegum ma rację… Mając zniszczone włosy powinno się udać do salonu fryzjerskiego na kurację, która jest dużo skuteczniejsza od stosowania masy odżywek. Co więcej nie suszyć włosów suszarkami, nie prostować, myć je rano i co jakiż czas zdrowo podciąć końcówki, jeżeli to te są suche i zniszczone.

się dostosowałam jakiż czas temu i jest o niebo lepiej tak więc jak najbardziej się podpinam pod komentarz 🙂

reddragon
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Wg mnie olejowanie jest całkiem dobre i dobrze odżywia włosy.
    Wydaje mi się że po prostu trzba spróbować 😉
    i dopasować olej do swoich potrzeb

blizz
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja kupiłam dzisiaj w rossmanie szampon z issany do włosów suchych i zniszczonych, mają jakąż nową profesjonalną serię. Nie wiem, czy jakoż mocno odżywi moje włosy, tym bardziej, że jest naszpikowana slsami, ale może chociaż rozczesać będę mogła

reddragon
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Do rozczesania, ja zmieniłam szczotkę na Tangle Teezer

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

No a co ze sprzętem do stylizacji? Nawet najlepsze kosmetyki czy domowe sposoby niewiele dadzą, jeśli będziecie przesuszać i po prostu palić włosy lokówką, suszarką czy prostownicą? Może warto zmienić sprzęt na nowocześniejszy? Słyszałyście o digital sensor z babyliss?

Biala_Czekoladka
    Członek
    • Początkujący

Ja w ogóle nie używam takich produktów do stylizacji. Czasami suszarkę, ale mam opcję zimnego nawiewu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 86 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę