• Autor
    Odp.
  • charlotte_vvv
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

zarówno herbatki jak i ogólnie żrodki zawierające substancje przeczyszczające uważam za niefajne – przede wszystkim dlatego, że jak przestaje się to pić/brać, to potem są olbrzymie problemy z normalną prac jelit…
    co o żrodków odchudzających to bałam przez krótki czas termline2, ale mój żołądek, oraz trzustka i wątroba bardzo źle to znosiły, więc przestałam.

I dlatego ja włażnie wolę moje plastry, bo chemii, leków, tabletek i tak się sporo bierze w codziennym życiu. a tak nie truję żołądka, więc nic nie znoszę źle.

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

hmm o co chodzi z plastrami nigdy o nich nie slyszalam? ja planuje zakupic sobie jakisc preparat z CLA no i zaczac porzadnie cwiczyc

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ja kiedyż stosowałam te plastry, na mnie nie działały prawie wogóle, ale na moja bratową działały i schudła w ciagu 1,5 miesiąca ok 5 kilo.
    zalezy od organizmu.
    Głównym ich składnikiem jest .in kofeina (chyba) więc hostess CLA szukaj raczej w tabletkach

mimi2-26
    Member
    • Tematów: 1
    • Bywalec

ja używam suplementu diety Deco jes oparty na ekstraktach rożlinnych i mikroelementach ,wspomaga odchudzanie i spalanie tkanki tłuszczowej ,czuję się lekko ,nie mam poczucia ciężkożci i zmęczenia jak kiedyż 😀

hostessa
    Member
    • Zasłużony

mhm dzieki Mirabelko za informacje 🙂 no to raczej zdecyduje sie na tabletki z reszta ja jakos nie moge sie do konca przekonac do tych wszystkich cudow w plastrach, chyba masz racje ze wszystko zalezy od organizmu. a czego używałaż w zamian za plastry?

Kiki81
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Mi na odchudzanie pomogły zioła zmniejszające apetyt i pobudzające przemianę materii. Kiedyż padłam ofiarą żrodków zawierających pochodną amfetaminy (oczywiżcie zapewniano mnie że są 100% bezpieczne). Dlatego teraz stosuje wyłącznie naturalne produkty, bo odchudzanie odchudzaniem, ale można sobie nieraz zrujnować zdrowie jeżli nie podchodzi się do tego rozsądnie. Ciekawy artykuł ze zdrowym spojrzeniem na –> [usunięto_link]. Chyba nie warto przy okazji utraty na wadze zrujnować sobie zdrowia? Trzeba do tego rozsądnie podejżć, a wówczas i efekty będą trwałe, bez efektu jojo.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

Kiki masz racje zawsze trzeba uwazac na to co sie kupuje. moja znajoma kupila kiedys jakies chinskie tabletki na odchudzanie i ti tez byly jakies malo bezpieczne pigulki 😕 dlatego ja wole kupic w aptece tabletki znanej firmy ktora dba o bezpieczenstwo i certyfikaty 🙂

silenta
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mi na odchudzanie pomogły zioła zmniejszające apetyt i pobudzające przemianę materii. Kiedyż padłam ofiarą żrodków zawierających pochodną amfetaminy (oczywiżcie zapewniano mnie że są 100% bezpieczne). Dlatego teraz stosuje wyłącznie naturalne produkty, bo odchudzanie odchudzaniem, ale można sobie nieraz zrujnować zdrowie jeżli nie podchodzi się do tego rozsądnie. Ciekawy artykuł ze zdrowym spojrzeniem na –> [usunięto_link]. Chyba nie warto przy okazji utraty na wadze zrujnować sobie zdrowia? Trzeba do tego rozsądnie podejżć, a wówczas i efekty będą trwałe, bez efektu jojo.

w pełni się zgadzam, co do różnych żrodków chemicznych. i też w pełni stawiam na naturalnożć – czyli zdrowa dieta i herbatki/zioła. wypiłam ich już niezliczone ilożci 😉 też jestem zdania, że pomagają. ja wolę te herbatki, które smakują owocowo, jak własnie wymieniana przeze mnie la karnita, a z kolei moja mama piła „zioła mnicha” na odchudzanie i tez mówiła, że żwietnie się po nich czuje i pomagają.

charlotte_vvv
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

hmm o co chodzi z plastrami nigdy o nich nie slyszalam? ja planuje zakupic sobie jakisc preparat z CLA no i zaczac porzadnie cwiczyc

Mi chodzi o plastry Vita Slim, tych ja używam.

Dziewczyny, jasne, ja też stawiam na naturalnożć! to jest podstawa, dlatego włażnie głównie ruch i dieta, bo w żrodki „cud” też nie wierzę. Ale mówię o plastrach, bo je stosuję i jestem zadowolona. Schudłam kilka kilo, oczywiżcie na pewno to zasługa diety i ćwiczeń, ale po plastrach lepiej się czuję, bo mniejsze mam łaknienie, nie chce mi się podjadać. Plastry mają naturalne składniki, głównie rożlinne itp., stąd wolę je niż tabletki.
    Ale prawdą jest oczwiżcie, że metody ćwiczeniowo-dietowe, że tak powiem, są najlepsze 🙂

hostessa
    Member
    • Zasłużony

masz racje metody ćwiczeniowo-dietowe sa najlepsze tez tak mysle 🙂

Pawell91
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Połączenie diety z ograniczeniem węglowodanów z suplementami takimi jak: CLA, l-karnityna, ekstrakty z zielonej herbaty (powstała l-karnityna w połączeniu z ekstraktem z zielonej herbaty firmy OLIMP), do tego bieganie i dużo motywacji;)…

hmm jeżeli jest poważniejszy problem z nadwagą polecam suplementy na efedrynie niestety one już nie są zbyt bezpieczne..jest pewien produkt specjalny dla kobiet z efedryną a jest to: Thermal Lite dla kobiet- odmiana THERMAL PRO, suplement amerykańskiej firmy Hollywood Labs. Ale ostrzegam efedryna nie należy do najbezpieczniejszych..

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ojej nawet nie wiedzialam ze sa takie niebezpieczne srodki, ja slyszalam o jakis chinskich tabletkach ktore tez sa niebezpieczne dlatego tak jak piszesz spraawdzone srodki sa lepsze do tego ruch cwiczenia i dobra dieta 🙂

tiffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

ojej nawet nie wiedzialam ze sa takie niebezpieczne srodki, ja slyszalam o jakis chinskich tabletkach ktore tez sa niebezpieczne dlatego tak jak piszesz spraawdzone srodki sa lepsze do tego ruch cwiczenia i dobra dieta 🙂

Nigdy bym nie kupila chinskich tabletek tj takich, ktore sprzeda mi jakas nieuprawniona osoba. W Chinach medycyna jest bardzo „luźna” i praktycznie na kazdej ulicy w miescie mozna natrafic na kogos, kto oferuje roznego typu ziola i specyfiki niewiadomego pochodzenia.

Ja rowniez odeszlam od stosowania chemii tj teraz juz nie potrzebuje jej stosowac, bo mam wage, jaka chcialam miec. 8) Jest to wylacznie efekt cwiczen, drobnej zmiany diety (glownie ilosciowo 😛 ) i wspomnianego juz przeze mnie vis vitalisa. 🙂

hostessa
    Member
    • Zasłużony

no to gratuluje wagi i rozsadki, ze neidalas sie zwiesc 🙂 nbiestety wiele dziewczyn albo derastycznie sie glodzi albo zarzywa jakies niedozwolone srodki z amfetamina w skladzie 😯 ja tez chce troszke schudnac ale apeluje o rozsadek jestem w takiej sytuacji jak wiekszosc z nas i wole cwiczyc i zdrowo sie odchudzac niz niszczyc sobie zdrowie

charlotte_vvv
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Oczywiżcie, że tak. Są takie żrodki, bo w wielu krajach nie ma farmaceutycznych obostrzeń, i czasem na rynek trafiają po prostu rzeczy niebezpieczne. Dlatego albo jakież sprawdzone suplementy, albo te plastry jak ja, żeby chemii uniknąć, ale oczywiżcie wszystko tylko w połączeniu z ćwiczeniami 🙂 i zdrowszą dietką 🙂

The topic ‘Suplementy odchudzające’ is closed to new replies.

Przewiń na górę