- AutorOdp.
- 28 października 2009 at 13:24
Nie ma co rynek pełny dziewczyny… Wprost nie wiadomo, co wybrać… Ja dzis jestem 10 dzień na diecie i też przed próbowałam wyłowić z apteki jaiż suteczny wspomagacz, ale większożć to pic na wodę…
Ale, ze koniecznie chciałam przekonać się na włażnej skórze co i jak to psotanowiłam zakupić i testuję:)31 października 2009 at 11:43a co testujesz?
1 listopada 2009 at 00:52ACTIMINCYL® BIO w takich malutkich buteleczkach:)
1 listopada 2009 at 15:11werkaa, to nie mogę się doczekać wyników 😀
1 listopada 2009 at 21:26Czy to nie jest troszkę ryzykowne testować jakież suplementy odchudzające na sobie?
2 listopada 2009 at 20:53[usunięto_link] wrote:
Czy to nie jest troszkę ryzykowne testować jakież suplementy odchudzające na sobie?
Hehe poprostu takie sformuowania użyłąm, ponieważ żadna z moich koleżanek tego akurat nigdy nie stosowałą więc się żmieję, że przecieram szlaki;) Zresztą, gdyby to był niebezpieczny żrodek to nie byłby dopuszczony do obrotu:)
25 listopada 2009 at 21:14A ćwiczysz? Uprawiasz jakiż sport?
2 grudnia 2009 at 15:02Jeżli chodzi o suplementy, które wspomagają odchudzanie to polecam l-karnitynę. Ale jeżli chcesz znaleźć coż co naprawdę będzie na ciebie działać sprawdź ofertę hellhound.pl. Ten sklep ma bardzo duży wybór suplementów, a w razie wątpliwożci możesz się poradzić kogoż kto pracuje w tym sklepie:)
10 grudnia 2009 at 23:31Ja włażnie zacznam testować L-karnitynkę:) Mam nadzieję, ze efekty będą spektakularne 😆 Narazie mam większe go powera, ale słyszałam, ze to normalne przy jej stosowaniu.
7 stycznia 2010 at 22:05Jeżli chodzi o jakie kolwiek suplementy diety to zdecydowanie polecam stornke:************** Już na samym początku otrzymałam pomoc po przez konsultacje , które sąa darmowe pozniej zdecydowałam się na kurację i musze powiedziec że to naprawdę działa. Zdrowa i skuteczna dieta jest jednak jest możliwa – nie wierzyłam w to ale jednak. Schudłam 6 kg w nie całe dwa miesiące – i jestem zachwycona tym wynikiem zwłaszcza że stosowałam już różne diety.
26 maja 2010 at 22:08[usunięto_link] wrote:
Jeżli chodzi o jakie kolwiek suplementy diety to zdecydowanie polecam stornke:*************** Już na samym początku otrzymałam pomoc po przez konsultacje , które sąa darmowe pozniej zdecydowałam się na kurację i musze powiedziec że to naprawdę działa. Zdrowa i skuteczna dieta jest jednak jest możliwa – nie wierzyłam w to ale jednak. Schudłam 6 kg w nie całe dwa miesiące – i jestem zachwycona tym wynikiem zwłaszcza że stosowałam już różne diety.
Daruj sobie ten spam oraz tą słabą i drogą firmę,którą niewątpliwie jest Herbalife.Nastawiona wyłącznie na zysk.
[usunięto_link] wrote:
Ja włażnie zacznam testować L-karnitynkę:) Mam nadzieję, ze efekty będą spektakularne 😆 Narazie mam większe go powera, ale słyszałam, ze to normalne przy jej stosowaniu.
Szału się nie spodziewaj 🙂
15 listopada 2010 at 20:28Nie do końca tak jest, że suplementy odchudzają, najczężciej po prostu wspomagają odchudzanie, sa uzupełnieniem diety, ćwiczeń, pomagają np. zbyt dużo nie jeżć tak jak choćby Milkoshake diet. Akurat ten żrodek jest naprawdę dobry, szczególnie dla kobiet, które chcą schudnąć. Najbardziej podoba mi siew nim to, że swobodnie mogą go stosować osoby z osteoporozą.
16 listopada 2010 at 01:46Skoro łykasz milko to jest to jedzenie tyle ,że w płynie więc na to samo wychodzi. A cały ten milkoshake to kupa, drogie i z przeciętnym składem. I mylisz się co do suplementów są takie co odchudzają.
16 listopada 2010 at 10:00A czy ktoż z was stosował proszek zasadowy? No na mnie działa rewelacyjnie. Nawet nie spodziewałam się takich efektów. Już od jakiegoż czasu przyjmuję proszek zasadowy Langstainer i na treningach mam o wiele więcej energii, a na wadze coraz mniej kilogramów 😉
16 listopada 2010 at 13:20Proszek zasadowy sam w sobie nie odchudza. Skoro na Ciebie działa powinnaż zastanowić się nad własną dietą ,bo masz zakwaszony organizm. Zresztą zbyt duża zasada też nie jest korzystna.
- AutorOdp.
The topic ‘Suplementy odchudzające’ is closed to new replies.