- AutorOdp.
- 17 listopada 2010 at 15:48
Z tym milkoshakiem nie jest tak jak piszesz. Ceny wcale nie są takie wysokie, porównywalne są do Olimpu i niższe od Herbalife. Oczywiżcie, że wspomaga odchudzanie, jak weźmiesz go przed treningiem (włażnie np. zamiast standardowego posiłku, który często sprawia, że czujemy się ciężko) to trening jest bardziej efektywny, bo organizm jest napędzony, ma większe zdolnożci treningowe i dzięki temu wysiłek, a co za tym idzie spalanie jest większe. Poza tym po treningu nie odczuwasz głodu wiec nie ma efektu wyjałowienia organizmu albo zajadania się po wyjżciu z siłowni
17 listopada 2010 at 19:00[usunięto_link] wrote:
Z tym milkoshakiem nie jest tak jak piszesz.
Co nie jest tak jak pisze?
[usunięto_link] wrote:
Ceny wcale nie są takie wysokie, porównywalne są do Olimpu i niższe od Herbalife.
Herbalife to kolejne nic nie warte żmieci. Porównywalne do olimu,a to ciekawe 🙂 w milkoshake masz żladowe ilożci biała w 100g. Głownie to sam cukier,a to już można kupić za 15zł 1kg ;). Jeszcze słabej jakożci białko. A najlepsza jest żciema co do dodatków rzekomej karnityny w ilożci 60mg co ma niby co spowodować?:) Sorry ,ale ciekawsze wartożci ma jogurt.
[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie, że wspomaga odchudzanie, jak weźmiesz go przed treningiem (włażnie np. zamiast standardowego posiłku, który często sprawia, że czujemy się ciężko)
Dlatego nie spożywa się posiłku przed samym treningiem lecz na ok. 2h przed co sprawi ,że nie będziemy głodni można też spożyć jogurt na 1h-30min przed dodatkowo, będziesz miała to samo.
[usunięto_link] wrote:
to trening jest bardziej efektywny, bo organizm jest napędzony, ma większe zdolnożci treningowe i dzięki temu wysiłek, a co za tym idzie spalanie jest większe. Poza tym po treningu nie odczuwasz głodu wiec nie ma efektu wyjałowienia organizmu albo zajadania się po wyjżciu z siłowni
Spalanie czego jest większe? 😀 Jeżli spożyjesz posiłek energia będzie czerpana z posiłku zamiast z własnych zasobów więc o jakim spalaniu mówisz? Po treningu nie odczuwasz głodu i nie ma wyjałowienia organizmu? 😀 Po treningu zdecydowanie polecam spożyć posiłek zresztą tak samo przed,co nie oznacza,że przed samym wysiłkiem 😉
23 listopada 2010 at 18:52Najlepsze są term-ogeniki takie jak l-karnityna
23 listopada 2010 at 19:14L- Karnityna to nie term-ogenik.
2 grudnia 2010 at 18:41„termogenik” – czyli preparat ułatwiający termogenezę i rozpad tłuszów na prostrze
2 grudnia 2010 at 20:06Nie, nie jest to term-ogenik. Nie powoduje poniesienia ciepłoty ciała.
3 grudnia 2010 at 18:14Ja żrednio wierzę w działanie odchudzających suplementów. Kiedyż próbowałam i efektów nie było. Preferuję zdrowe i rozsądne odchudzanie najlepiej pod okiem specjalisty. Ostatnio dożć ciekawe informacje na temat zdrowego zrzucania zbędnych kilogramów czytałam czytałam na medlinea.pl . Mają tam też przepisy na dietetyczne smakołyki 🙂
5 grudnia 2010 at 20:03Dokładnie, nie potrzebne jest mi jeszcze to ładowanie w siebie takiej chemii,zwłaszcza ze nie mam pewnożci ze coż mi pomoże.Natomiast wazne sa tu odpowiednio dobrane przepisy,jak i dieta-która bedziemy stosowac.
6 grudnia 2010 at 09:28Mówisz,że nie chcesz chemii ,mimo iż duża czężć żrodków na odchudzanie jest pochodzenia naturalnego, a bierzesz się za dietę ,która zdrowa nie jest 😉
15 grudnia 2010 at 15:10Moze masz racje,ale tez tak naprawde zanim mielibyżmy przystapic do jakiejż diety to po prostu musielibyżmy wszystkie produkty kupowac w sklepach ze zdrowa żywnożćia.A tam jak wiadomo nie jest to wszystko takie tanie.
15 grudnia 2010 at 16:42A co mają do tego produkty, twoja dieta nie jest zdrowa nawet jeżli będziesz jadła same bio produkty. A tak nawiasem mówiąc wcale nie trzeba iżć do sklepu ze zdrową żywnożcią by zdrowo jeżć.
27 grudnia 2010 at 16:37Od pewnego czasu biegam,chodze na siłownie i basen:) Zakupiłam również RBk Easy Tone z balansującą wkładką które sa żwietne i gorąco je polecam:) Jem tak jak jadłam i starciłam na wadze około 6 kg.Więc dziewczyny zamiast sie głodzić to ruszcie sie troche! Ćwiczenia to podstawa dobrej i szczupłej sylwetki!
Pozdrawiam7 stycznia 2011 at 12:09Picie zielonej herbaty wspomaga odchudzanie. Trzeba pamiętać tylko o jej odpowiednim parzeniu, czyli przestudzoną wodą i maksymalnie 3 minuty. Moja ulubiona zielona herbata to Dilmah;)
No i dużo ruchu:)11 stycznia 2011 at 09:45Uważam, że podczas odchudzania warto pić zieloną herbatę – podwyższa spalanie tłuszczu, obniża cholesterol. No i przede wszystkim jest z w ogóle zdrowa 😀
Moja ulubiona to zielona herbata Dilmah z miętą:) Polecam:)12 stycznia 2011 at 15:22tylko błonnik, a jak akurat nie mam pieniążków, to jedzenie z dużej ilożci błonnikiem, ot recepta sukcesu
- AutorOdp.
The topic ‘Suplementy odchudzające’ is closed to new replies.