- AutorOdp.
- 16 listopada 2009 at 11:51
Pomocy!
Musze schudnąc w badzo krótkim czsie około 10kg.
Nie mam za bardzo czasu na chodzenie na siłownie.
Moim najwiekszym problemem jest to, ze jem bardzo duzo gdy sie stresuje i podjadenie podczas pracy przy komputerze. Nie jem słodyczy i tłuszczy nasyconych.
Bardzo prosze o jakież porady.17 listopada 2009 at 12:03Co masz na myżli pisząc że w bardzo krótkim czasie?
17 listopada 2009 at 17:44w bardzo krótkim czsie tzn. miesiąc…
25 listopada 2009 at 21:27W takim tempie to owszem można zrzucić tyle kilo, ale bardzo restrykcyjną dietą, która eliminuje np. węglowodany. Niestety taki sposób odchudzania najczężciej prowadzi do efektu jo-jo po zakończeniu diety.
Optymalnym rozwiązaniem są reguralne ćwiczenia poprzedzone suplementacją L-karnityny (czystej bądź w jakimż suplemencie odchudzającym). Efekt przynajmniej bedzie trwalszy…
8 grudnia 2009 at 19:40No cóż mogę powiedzieć dużo ruchu i jeszcze raz dużo ruchu:) Jeżli chcesz szybko schudnąć to oczywiżcie dobra dietka, jakiż sport, bieganie pływanie, czy co tam lubisz najbardziej, możesz też zaopatrzyć się w jakież suplemetnty diety, które pomogą ci w schudnięciu ( duży wybór w hellhound.pl, i fachowo poradzą jak będziesz miała jakież wątpliwożci) Z takim zestawem: dieta+dużo ruchu+ suplementy szybko schudniesz:)
10 grudnia 2009 at 23:16Ja w październiku testowałam drinki wyszczuplające SuperDiet- piłąm je co rano przez 7 dni, bo tyle trwa kuracja i spadłam 1 cm w talii, więc fajne przed jakimż wielkim, ale nagłym wyjżciem;))
11 grudnia 2009 at 08:43A gdzie można kupić takie drinki i ile kosztują?
Stosowałaż do tego jakąs diete, piłas te drinki zamiast jakis posiłków?12 grudnia 2009 at 22:22agusia ja kupowałąm w sklepie internetowym. To te drinki=>http://www.superdiet.pl/spalanie-tkanki-tluszczowej/715-ACTIMINCYL%C2%AE-BIO-Fiolki.html
Piłam jedną taką fiolkę dziennie i jadłąm normalnie, tylko troszkę bardziej zwracałąm uwagę na to co jem:)
13 grudnia 2009 at 15:17stosował ktos moze: ELANCYL Global Silhouette
13 grudnia 2009 at 15:49samym kremem,choćby jaki super był się nie odchudzisz…
13 grudnia 2009 at 16:10…ale to nie jest krem tylko suplement diety w dwóch postaciach:
-proszek o działaniu modelujacym i koncentrat o działaniu oczyszczajacym13 grudnia 2009 at 16:28Możliwe-Elancyl kojarzę jedynie z kremów,żeli,koncentratów-zwłaszcza z Cellu Reverse. Po pierwsze t nie wierzę,żeby firma robiąca kosmetyki mogła stworzyć dobry suplement diety a po drugie żaden suplement diety nie poparty ruchem i odpwoiednią dietą nic nie da! Za odchudzanie trzeba wziąć się komplexowo i nie w miesiąc czasu!
9 stycznia 2010 at 22:58[usunięto_link] wrote:
…ale to nie jest krem tylko suplement diety w dwóch postaciach:
-proszek o działaniu modelujacym i koncentrat o działaniu oczyszczajacymto on też jest w formie płynnej tak jak ten mój?
15 stycznia 2010 at 20:44Wiadomo,że to co w płynie szybciej i lepiej się wchłania! I nie niszczy żołądka tak jak tabletki,które przecież tam się rozpuszczają i dopiero uwalniają składniki aktywne!
24 lutego 2010 at 14:48Mój chłopak był na diecie kopenhaskiej i schudł 11 kilogramów i udało mu się nie wrócić do poprzedniej wagi, więc wydaje mi się, że ona rzeczywiżcie działa. Chociaż z drugiej strony nie każdy potrafi utrzymać taki rygor żywieniowy, jaki narzuca ta dieta.
- AutorOdp.