- AutorOdp.
- 3 stycznia 2011 at 14:37
Hej zarejestrowałem się na tym forum ponieważ się chcę dowiedzieć jak mam odradzić żonie odchudzania. Uwierzyła w szybkie odchudzanie i się głodzi całymi dniami, boję się że wpadnie w jakąż chorobę. Jakich mam użyć argumentów.
[usunięto_link]
[usunięto_link]4 stycznia 2011 at 00:46Pokaż jej, że kochasz ją włażnie za to jaka jest – zabierz na spacer, basen, rower, wymęcz i zabierz na dobrą kolację – wino, żwiece, klimat i eja hesa zabawa do białego rana 🙂
Ponadto pokaż jej kampanię modelki, która niedawno zmarła zmagając się z anoreksją.
pozdrawiam
4 stycznia 2011 at 18:30[usunięto_link] Puciłowska wrote:
Czasami można schudnąć nawet 7 kg w 2 dni – ale ze złogów w jelitach – oczyszczając je
To chyba jakiż cud:)Do tego chyba niebezpieczny?
[usunięto_link]
6 stycznia 2011 at 10:49Polecam prostą diete 8-mio dniową, sam stosowałem i nie głodzisz sie:2 dni ser bez soli/teki w kostce bez przyprawiania najlepiej chudy/ 2 dni jesz ziemniaki bez soli i tłuszczu ewentualnie z ziołami/w mundurkach ,pire z ziołami/,2 dni gotowany kurczak w warzywach bez soli /najlepsze udka/ i dwa dni owoce i warzywa,mogą byc surowe lub gotowane na parze,ale znowu bez soli ,z owoców eliminujemy banany i winogrona.Jemy to wszystko ile możemy,a że nie ma tu tłuszczy to organizm pobiera go z swoich zapasów i w ten sposób można go spalić przez 8 dni ok.3-5 kg.A jeszcze ważna aby codziennie wypić do tego 1.5 l.wody mineralnej i zacząć jeżc błonnik i tu polecam strone [usunięto_link]
2 lutego 2011 at 11:46zanim zdecydujesz się na jakąż dietę przeczytaj ten artykuł. za i przeciw diecie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
EDIT:
jakubek28 lutego 2011 at 11:12[usunięto_link] wrote:
Hej zarejestrowałem się na tym forum ponieważ się chcę dowiedzieć jak mam odradzić żonie odchudzania. Uwierzyła w szybkie odchudzanie i się głodzi całymi dniami, boję się że wpadnie w jakąż chorobę. Jakich mam użyć argumentów.
[usunięto_link]Witam. Jeżli żona ma nadwagę, głodówka jest ostatnim sposobem, żeby schudnąć. Żadne same tabletki,typu meridia itp nie zastąpią odpowiedniego odżywiania i ruchu. Pomogę, jeżli chcesz(xxxxxxxxxxxxxxxxxx), mam dożwiadczenie i efekty. Pozdrawiam
edit:
jakubek13 kwietnia 2011 at 22:04Ja probowalam wielu srodkow, ale na niewiele sie to zdalo
trzeba poprostu sie ruszac i …no coz dobra byla zelixa, ale wycofali, bo byla niebezpieczna i wcale sie nie dziwie, czulam sie po niej fatalnie
Kolezanka przywiozla mi z canady srodek ktory sie nazywa Actislimfa
Oj..moge polecic wam dziewczyny serdecznie. termo25 kwietnia 2013 at 15:52Ja brałam Therm Line. Oczywiżcie przeszłam na dietę i ćwiczyłam. Nie było łatwo, bo to nigdy łatwe nie jest. Ale było warto.
27 kwietnia 2013 at 21:2512 kg w ciągu miesiąca to dużo i to raczej nie jest zdrowe…. pewnie efekt jojo murowany. Ja w ciągu miesiąca przy TL schudłam 4 kilo i uważam, że to w sam raz. W ciągu prawie dwóch miesięcy mam 7 kg mniej. W zasadzie bez żadnych wyrzeczeń, oprócz słodyczy.
3 maja 2013 at 10:48[usunięto_link] wrote:
12 kg w ciągu miesiąca to dużo i to raczej nie jest zdrowe…. pewnie efekt jojo murowany. Ja w ciągu miesiąca przy TL schudłam 4 kilo i uważam, że to w sam raz. W ciągu prawie dwóch miesięcy mam 7 kg mniej. W zasadzie bez żadnych wyrzeczeń, oprócz słodyczy.
Zgadzam się, że 12 kilo w miesiąc to mało zdrowe i faktycznie efekt jojo jest prawie gwarantowany. Tym bardziej że większożć osób powraca do dawnych nawyków od razu. A tu jeszcze trzeba pamiętać o czymż takim jak dieta podtrzymująca…
Ja jestem zwolenniczką zdrowego odżywiania w połączeniu z odpowiednimi suplementami diety bo na pewno nie wszystkie działają, a sama to sprawdziłam (nie chcę pisać tutaj o konkretnych, żeby nie zostało to potraktowane jak reklama) i ćwiczenia. to moja recepta na sukces.
16 czerwca 2013 at 09:28Myżlę, że nie ma sensu narzucać sobie tak niebezpiecznych dla zdrowia założeń co do utraty wagi. Z własnego dożwiadczenia wiem, że w przyspieszeniu odchudzania skutecznie pomagają suplementy diety. ja na przykład jestem bardzo zadowolona z tego schudnijzslimette.pl , bo przyspiesza spalanie tłuszczu i powoduje, że nie podczas diety nie doskwiera mi głód.
21 października 2013 at 21:30poradźcie coż zdrowego ale szybkiego…jak można w miare szybko schudnąć na „dobrych warunkach” bez efektu jojo rzecz jasna! 🙂
7 grudnia 2013 at 18:50Szybko = na krótko. Takie jest moje zdanie. Żaden organizm nie wytrzyma restrykcyjnej diety na dłużej. Trzeba zdrowo podejżć do odchudzania, mieć na to czas i na prawdę dużo motywacji. Ale jeżli ktoż nie ma np. czasu na gotowanie itp. to polecam szczerze oryginalneprzepisy.pl ja od nich zamawiam trochę inna dietkę nie koniecznie odchudzającą, ale takie mają w swojej ofercie, a jest to jakież wyjżcie dla zapracowanych 🙂
3 kwietnia 2014 at 16:57szybka to jest zupka w proszku, nie ma nic łatwo i nad własnym ciałem trzeba pracować, ale SYSTEMATYCZNIE ! ważna jest zrównoważona dieta i dobrze dobrane ćwiczenia, ja sama na początku miałam z tym problem, bo żeby zmusić się do jedzenia np musli lo sante z jogurtem na żniadanie, czy sałaty z rybą na obiad i tak na około to zwariować można, ale potem jest coraz lepiej i efekty cieszą 😉
5 kwietnia 2014 at 09:15Jako że zajmuję się sesjami fitness i odchudzaniem, to powiem kilka słów. Gdy przychodzą do mnie klienci z zamiarem „szybkiego odchudzenia” zazwyczaj im pieknie dziękuję i zniechęcam do skorzystania z mojej oferty. Może i mało ekonomiczne, ale już tłumaczę.
Szybki spadek wagi = szybki przyrost wagi. Niestety, jak zrzucisz szybko 10kg, to w krótkim czasie przybędzie ci 15 kg albo nawet jeszcze więcej. Powoli, systematycznie, kilogram za kilogramem, ale bez efektu jojo. tylko takie odchudzanie tak naprawdę ma sens.
- AutorOdp.