Tabletki na porost piersi ?

• Autor
    Odp.
  • bubu
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Najwiekszy moj kompleks 馃檨 PIERSI ;/ naprawde sa male prawie niewidoczne 馃檨 co mysliscie o tabletkach na porost pirsi ? EVEGEN badz inne … ? widzialam kiedys w gazecie jakies za ok 200z艂 ale na allegro sa tez robione na bazie zi贸艂 … Prosze doradzcie :(:(:(:(:(:( nawet stroju na siebie nie moge kupic 馃檨

bubu
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

te za 200z艂 nosza nazwe BUST CAPS Kapsu艂ki Bust Caps s膮 w 100 % naturalnym produktem, tak zwanym suplementem 偶ywno偶ci.
    Produkt zawiera specjalnie dobrane sk艂adniki, takie jak chmiel (humulus lupulus), soja, s艂贸d, wybrane zbo偶a (偶yto, j臋czmie艅, pszenica, owies, kukurydza). Produkt nie zawiera sk艂adnik贸w pochodzenia zwierz臋cego ani sztucznych konserwant贸w.

xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

nie ma takiego czegos. nie urosna ci cycki od zadnych tabletek.

wiem bo przeprowadzilam rozmowe ze swoim ginekologiem.

nie jedna chcialaby (za kazda cena) kupic taka magiczna pigulke 馃檪

peronowa mysz
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Rozwali艂o mnie to, powali艂o na kolana. Nie ma takiego czego偶 jak tabletki na powi臋kszenie biustu!! Jak by by艂y ka偶da z nas by kupowa艂a sobie wtedy staniki o miseczce E! Niestety nie ma tak 艂atwo, i jedyne wyj偶cie to albo si臋 pogodzi膰 ze swoim cia艂em albo sobie fundn膮膰 operacj臋 plastyczn膮, co moim zdaniem jest g艂upot膮.

Roxana
    Member
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Zgadzam si臋 to jest tylko nabijanie ludziom kabzy. Tak samo jak z kremami na powi臋kszenie penisa- ludzie nie b膮d藕my naiwni.

xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

no nie mow ze takie cos wogole istnieje na rynku jak krem na powiekszenie penisa :))))

peronowa mysz
    Member
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

no nie mow ze takie cos wogole istnieje na rynku jak krem na powiekszenie penisa :))))

ta s膮 takie cuda i najgorsze jest to ,偶e faceci to kupuj膮…

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A c贸z to za bzdura?? 馃槸
    Mo偶e mi kto偶 wyja偶nic jak niby od kremu mo偶e urosn膮c biust?bo nie ogarniam… 馃槙

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

mnie to wygl膮da na reklam臋 馃槇

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Gdyby jeszcze by艂 kto偶 kto g艂aska艂by codziennie…mia艂abym rozmiar C pewnie teraz 馃槅

peronowa mysz
    Member
    • Pasjonat

@Onione wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

A c贸z to za bzdura?? 馃槸
    Mo偶e mi kto偶 wyja偶nic jak niby od kremu mo偶e urosn膮c biust?bo nie ogarniam… 馃槙

od kremu nie- to na pewno- ale biust nieco ro偶nie od…g艂askania. 馃榾
    Pod warunkiem 偶e to nie my g艂aszczemy! 馃槇
    Polecam- sprawdzone empirycznie! 馃榾

niestety ,偶eby nie by艂o tak r贸偶owo, to po owym g艂askaniu nasz biust wraca do normalno偶ci …

iga
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 835
    • Zas艂u偶ony

Kremy na powiekszenie biustu, penisa, porost w艂os贸w itp… 馃槙
    Czego to ludzie nie wymy偶l膮 byleby tylko kasiore zrobi膰…ehhh

Serrafina
    Member
    • Temat贸w: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Pr贸bowa艂am tych tabletek, zar贸wno bust caps jak i jeszcze jednych. Jest efekt, ale zgadnijcie jaki. Biust powi臋kszy艂 mi si臋 oko艂o 1,5 rozmiaru, ale to by艂 efekt bardziej zbli偶ony do tego okresowego (z przed miesi膮czki lub z okresu ci膮偶y) ot i ca艂a filozofia. Nawet nie wiesz ilu jest facet贸w lubi膮cych ma艂e „bimba艂ki” 馃槅 .

kasik
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

ja mam rozmiar B jednak wolalabym miec C, na szczescie mojemu facetowi sie podoba.

Natka23
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

M贸j facet szaleje na punkcie moich… male艅kich piersi, cho膰 to ledwo miseczka B jest 馃槈 Nie przejmuj si臋 i nie wierz tym naci膮gaczom, kt贸rzy chc膮 Ci wcisn膮膰 tabletki.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Tabletki na porost piersi ?"

Przewi艅 na g贸r臋