- AutorOdp.
- 28 lutego 2011 at 12:16
To ju偶 lepiej bawark臋 pi膰 co dzie艅 – pono膰 wp艂ywa na rozmiar biustu. 馃槈 呕adne tabletki – to przecie偶 kompletna bzdura.
9 marca 2011 at 11:30Hahahah bawarka? Nie, nie, nie, nie wierz臋 馃槢
13 marca 2011 at 18:34Tabletki nie pomog膮 na „porost piersi” (haha). Jedynie mog膮 si臋 zwi臋kszy膰 nieznacznie gdy si臋 przytyje, ale tego pewnie 偶adna z nas nie chce. Nie wierzcie w te bzdury! Lepiej wyda膰 te pieni膮dze na si艂ownie i po膰wiczy膰, aby cia艂ko by艂o j臋drne, umi臋偶nione.
14 marca 2011 at 14:24W sumie racja, jak piersi wisz膮, to mo偶na je jeszcze ratowa膰 jakimi偶 膰wiczeniami, wi臋c lepiej wyda膰 karnet na si艂owni臋. Ale jak chce si臋 je powi臋kszy膰, to ju偶 tylko operacja, tak jak pisa艂am wcze偶niej. 呕adnych tabletek. Ja si臋 zdecydowa艂am ju偶. 馃榾
9 sierpnia 2011 at 12:55a nutrikosmetyki poprawiaj膮ce stan sk贸ry? znacie? pr贸bowa艂a kt贸ra偶? biust podobno si臋 podnosi i wydaje si臋 wi臋kszy…
16 sierpnia 2011 at 14:36z nutrikosmetyk贸w pr贸bowa艂am Bust up i stan piersi si臋 widocznie poprawi艂, a dodatkowo uj臋drni艂y si臋 i przybra艂y 1,5cm w obwodzie 馃榾
13 pa藕dziernika 2011 at 16:25na pewno mog膮 uj臋drni膰 i podnie偶膰 biust, mo偶e warto spr贸bowa膰, kosmetyk od 偶rodka chyba skuteczniej dzia艂a ni偶 z zewn膮trz, tak mi si臋 wydaje…
26 pa藕dziernika 2011 at 14:44No ja jednak w takie cuda nie wierze. Jest o wiele wi臋cej skuteczniejszych metod powi臋kszania piersi, tak偶e wydaje mi si臋, 偶e lepiej i偶膰 do specjalisty na konsultacj臋 (np. dr Kratochwila, kt贸ry jest 偶wietnym chirurgiem plastycznym) i popyta膰 o wszystkie szczeg贸艂y danego zabiegu. Jest to na pewno lepsze wyj偶cie ni偶 faszerowanie si臋 tabletkami.
3 grudnia 2011 at 21:28Te偶 pierwsze s艂ysz臋, nie wiem czy warto nawet. Warto si臋 polubi膰 tak膮 jak膮 jeste偶my. Czy przypadkiem nie jest tak 偶e cz臋偶膰 pan贸w woli ma艂e piersi. Wystarczy widzie膰 siebie jako subteln膮 ma艂膮 kobietk臋, ma艂e jest pi臋kne 馃檪
11 maja 2012 at 07:23[usuni臋to_link] wrote:
Najwiekszy moj kompleks 馃檨 PIERSI ;/ naprawde sa male prawie niewidoczne 馃檨 co mysliscie o tabletkach na porost pirsi ? EVEGEN badz inne … ? widzialam kiedys w gazecie jakies za ok 200z艂 ale na allegro sa tez robione na bazie zi贸艂 … Prosze doradzcie :(:(:(:(:(:( nawet stroju na siebie nie moge kupic 馃檨
Wygl膮d piersi mo偶na poprawi膰 kosmetykami uj臋drniaj膮cymi i 膰wiczeniami na klatk臋 piersiow膮. Jednak powi臋kszenie piersi mo偶e odby膰 si臋 tylko przy zabiegach kosmetyki estetycznej lub chirurgii plastycznej.
25 czerwca 2012 at 20:29sluchajcie a skad te tabletki wiedza ze maja powiekszac piersi a nie pupe np? 馃榾
2 pa藕dziernika 2012 at 12:59Ja nie wierze w co偶 takiego,proponuj臋 raczej kupi膰 dobry krem do uj臋drniania biustu i dobrac odpowiedni膮 bielizn臋,zamiast traci膰 pieni膮dze na tabletki,kt贸re moim zdaniem nic nie pomog膮.
25 pa藕dziernika 2012 at 14:15Nigdy nie uwierze w taki produkt. To czysty marketing. To tak jakby kupic tabletki na porost n贸g.
13 listopada 2012 at 11:30Jak dla mnie takie tabletki to jedna wielka 偶ciema. I nie wierze w ich dzia艂anie i 偶miesz膮 mnie kobiety, kt贸re wierz膮 w takie tabletki. Trzeba akceptowa膰 woje cia艂o takim jakie jest. Mo偶na te偶 zafundowa膰 sobie seri臋 膰wicze艅, kt贸re uj臋drnia i poprawi膮 wygl膮d naszego cia艂a.
4 maja 2013 at 17:59mnie 偶miesz膮 osoby, kt贸re nic nie wiedz膮 o temacie a szafuj膮 kategorycznymi stwierdzeniami. To ze piersi rosn膮 / powi臋kszaj膮 sie pod wp艂ywem fitohormon贸w z ro偶lin zosta艂o dowiedzione. Powiem wiecej – piersi rosn膮 wtedy nie tylko u kobiet, po艂aczone dzialanie antyandrogenow i fitohormonow u facetow prowadzi do ginekomastii – u niektorych do do偶膰 znacznej. Skoro facetom mog膮 piersi urosn膮c jakby ca艂kiem na nowo to dlaczego kobietom nie mialyby si臋 powiekszy膰?
Co tam duzo gadac, mnie urosly o rozmiar i to na stale, po pol roku zioloterapii (naparow i tabletek). Bez skutkow ubocznych a raczej z jednym skutkiem pozytywnym – pozbylam sie wrednych pms’ow i bolesnych miesiaczek
- AutorOdp.