- AutorOdp.
- 6 maja 2013 at 09:37
jakie zio艂a bra艂a偶?
7 maja 2013 at 07:43Zawsze ba艂am si臋 eksperymentowa膰 z tego rodzaju specyfikami… zawsze zastanawiam si臋 czy biust o rozmiar wi臋kszy jest wart potencjalnych efekt贸w ubocznych…
7 maja 2013 at 08:58te偶 si臋 troch臋 ba艂am, ale uzna艂am 偶e efekty uboczne zi贸艂 mo偶na monitorowa膰 i na biez膮co reagowa膰 czyli w ka偶dej chwili odstawic, a efekt uboczny operacji – tu na nic nie ma si臋 wp艂ywu. Ja w ka偶dym razie efekt贸w ubocznych nie mia艂am, poza zmniejszeniem b贸lu w czasie miesi膮czkowania i mniejszym napi臋ciem przed miesi膮czk膮 (przesta艂am si臋 w偶cieka膰)
a jakie ziola? standard tzn. to co jest w breastactives, bo na poczatku pilam sam膮 kozieradk臋, potem robi艂am jakie偶 mikstury z innymi zio艂ami ale mi si臋 odechcia艂o i postanowi艂am wypr贸bowa膰 gotowy produkt z zio艂ami25 wrze艣nia 2013 at 08:33A pr贸bowa艂a偶 naturalnych metod? Ja zacz臋艂am czyta膰 artyku艂y na tej stronie: powiekszanie-biustu.net.pl i korzystam z niekt贸rych rad, aktualnie szukam na rynku kozieradki.
25 wrze艣nia 2013 at 11:30po 偶adnych tabletkach nie urosn膮 ci piersi – chyba 偶e jakie偶 hormonalne ale i to nie wiem. Pono膰 po ci膮偶y piersi rosn膮 rozmiar w g贸r臋 !
27 wrze艣nia 2013 at 10:34No chyba 偶e po tabletkach antykoncepcyjnych, a i to nie zawsze:) A s艂ysza艂a偶 o pompie pr贸偶niowej?- poczytaj tu powiekszanie-piersi.com
30 czerwca 2014 at 11:44Tego typu tabletki nie s膮 chyba zbyt szcz臋偶liwym rozwi膮zaniem,w wielu przypadkach nie daj膮 nic innego jak tylko efekt placebo i musimy si臋 z tym liczy膰. Tak si臋 sk艂ada 偶e mo偶emy tutaj pom贸c i doradzi膰,wi臋c w razie pyta艅 s艂u偶ymy pomoc膮 na forum.
13 lipca 2014 at 16:58Jak Cie偶ko mi uwierzy膰 , 偶e co偶 b臋dzie dzia艂a膰.
17 lipca 2014 at 12:34Bo w praktyce nie bezie,to zapewni tylko lepsze samopoczucie,偶e co偶 zrobi艂y偶my w tym kierunku i da efekt placebo. Szkoda czasu i lepiej zainwestowa膰 w dobry krem,utrzyma膰 j臋drno偶膰 piersi.
- AutorOdp.