• Autor
    Odp.
  • KiciKoci
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

trzeba kochac sie takim jakim sie jest… male piersi pf.. tez mam i trudno.

ale w sumie jak parze na kolezanki ktore rzeczywiscie maja czym oddychac to czasami mi ich zal… ja bym nie umiala zyc z takim ciezarem hihih ;]

tusia
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

ja znam spos贸b na powi臋kszenie piersi:D:D sprawdzony 馃榾 masa偶:D:D:D m贸wi臋 serio! masuj i ugniataj:D b臋dzie lepiej

kajdaaa
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

[usuni臋to_link]:) wrote:

ja znam spos贸b na powi臋kszenie piersi:D:D sprawdzony 馃榾 masa偶:D:D:D m贸wi臋 serio! masuj i ugniataj:D b臋dzie lepiej

ugniata膰-jak ciasto? 馃檪

niunia
    Member
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

ale samemu mozesz masowac ??

kredka
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

skoro trzeba,to lepiej to komu偶 powierzy膰, jeszcze przyjemnie b臋dzie 馃榾

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

a ja jaki偶 czas temu us艂ysza艂am, ze rozmiar piersi to kwestia odpowiedniego doboru stanika 馃檪 nosi艂am 75B, teraz nosz臋 70C, pasuje idealnie a samopoczucie lepsze 馃檪 w warszawie jest nawet specjalistka od doboru biustonoszy 馃檪

Monisia
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

ja o tabletkach 偶adnych nie s艂ysza艂am lecz o kropelkach s膮 do偶膰 kosztowne (dok艂adnie nie pami臋tam) ale podobno daj膮 efekt. bierze sie ok 25 kropli dziennie , trzeba si臋 zwr贸ci膰 oczywi偶cie do ginekologa:]

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

powiem szcze偶e 偶e nie wierze ze sa takie tabletki od kt贸rych rosna piersi, czego to ludzie dla kasy nie wymysl膮:D

wiolvika
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Nie s艂ysza艂am o takich tabletkach, przyda艂y by si臋 chyba bardziej takie na PODNIESIENIE piersi, wtedy raczej nie trzeba by by艂o ich powi臋ksza膰, od razu 艂adniej by wygl膮da艂y 馃槢

carriebradshaw
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 52
    • Sta艂y bywalec

Nie s艂ysza艂am nigdy o tabletkach maj膮cych spowodowa膰 przyrost piersi… Je偶li jednak s膮 na bazie zi贸艂, to mo偶e nie zaszkodz膮. To znaczy nie powinny ci zaszkodzi膰, ale nie s膮dz臋, 偶eby piersi ci uros艂y. S艂ysza艂am, 偶e masa偶e zimnym prysznicem uj臋drniaj膮 sk贸r臋. A mo偶e skonsultuj si臋 z ginekologiem, czy mo偶na co偶 poradzi膰 na to?

Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Przecie偶 zio艂a s膮 gro藕ne, niekt贸re nawet bardzo pomijaj膮c ,偶e kumuluj膮 si臋 w organizmie.

4mala_s
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ubawi艂am si臋 do 艂ez tabletki na „POROST piersi” s艂ysza艂am o tabletkach na porost w艂os贸w ale 偶eby kt贸ra偶 chcia艂a mie膰 piersi bujnie ow艂osione 馃槈

mimi1908
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam was.Ja da艂am si臋 nabra膰 na chwyt reklamowy i zakupi艂am tabletki na powi臋kszenie biustu. Wybuli艂am na to sporo kasy bo od razu zaopatrzy艂am si臋 na par臋 miesi臋cy,niby taniej wychodzi艂o kupi膰 par臋 opakowa艅.Po za偶ywaniu tych tabletek widzia艂am zmiany na pocz膮tku niby bardziej j臋drny biust i pe艂niejszy ale tak naprawd臋 opuchni臋ty. Jak zapomnisz wzi膮偶膰 tabletki to biust wraca do normy 馃槙 Potem znalaz艂am na internecie opinie i opisy sk艂adu tych tabletek.Okaza艂o si臋 ze to zwykle witaminy i substancj臋 kt贸re gromadz膮 wod臋 i to ca艂y trik tych tabletek.Nie polecam

tutku
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Najlepsza jest chyba ci膮偶a i karmienie piersi膮. Potem trzeba tylko 膰wiczy膰 by nie mie膰 sflacza艂ego biustu. Czy mo偶e by膰 co偶 pi臋kniejszego od wychowania male艅stwa?

Malwiina
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Dziewczyny nie dajcie si臋 nabra膰 na te tabletki niby powi臋kszaj膮ce biust… Je偶li na prawd臋 uwa偶acie, 偶e macie za ma艂e piersi, to jedynym wyj偶ciem jest operacja lub zabieg. i to wcale nie takie straszne jak niekt贸rzy my偶l膮 ;p a takie tabletki to zwyk艂e oszustwo. Zreszt膮 mimi juz co偶 na ten temat napisa艂a 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Tabletki na porost piersi ?"

Przewi艅 na g贸r臋