• Autor
    Odp.
  • OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Jak dla mnie to może to być siekierą obcinane, wygląd się przy tym nie liczy, ważne by było funkcjonalne 😉

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Dokładnie, po co mi dopłacać do projektu niech będą proste, tani i dobre. Ale to i tak jeszcze przyszłożć. U nas nadal nie ma jeszcze dobrze rozwiniętych kanalów HD a ludzie zaczynają się rzucać na 3d. A będąc przy platformach cyfrowych – widzieliżcie ten pilocik dla dzieci, który zaproponowała enka. śmieszny nie? Widziałam na pokazie, ale ciekawa jestem czy jest w pełni funkcjinalny.

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Co do pilota – to pewnie tylko dla kanału Disney 😉 wątpię by dawali pełną obsługę 😉

Co do kanałów HD to brakuje i nic na to nie poradzimy, do tego teraz N, C+ i Polsat podwyższają ceny abonamentów, chcą zedrzeć z klientów tyle ile się da, niezbyt dobre to ale nic nie poradzimy …

Coterie
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

My korzystaliżmy przez x lat z usług C+, co dwa lata nowa umowa i wyższy abonament. Przez przypadek u znajomych dowiedzieliżmy się, że oni mają taki sam abo jak my tylko, że prawie 2 razy taniej bo wzięli w promocji :/

Od tej pory co 2 lata przysiadamy i patrzymy jakie są aktualne promocje w Polsacie, Cyfrze i eNce i wybieramy to co nam się najbardziej opłaca.
    Mieliżmy już N, Polsat i teraz C+ 🙂
    Antene mamy i kupujemy(dzierżawimy) tylko dekoder, może trochę zamieszania jest, ale są tez duże oszczędnożci 🙂

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

A będąc przy platformach cyfrowych – widzieliżcie ten pilocik dla dzieci, który zaproponowała enka. śmieszny nie? Widziałam na pokazie, ale ciekawa jestem czy jest w pełni funkcjinalny.

Ja jestem zadowolona, bo jestem całkowicie pewna co moje dziecko ogląda.
    Dzieciom się podoba bardzo.

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

My korzystaliżmy przez x lat z usług C+, co dwa lata nowa umowa i wyższy abonament. Przez przypadek u znajomych dowiedzieliżmy się, że oni mają taki sam abo jak my tylko, że prawie 2 razy taniej bo wzięli w promocji :/

Ostatnio dzwoniłem w sprawie N’ki … to co mi zaproponowali to woła o pomstę do nieba.

Taniej wychodzi mi zakończyć umowę, i podpisać z nimi nową i zapłacić nawet kolejną aktywację … echhh, paranoja.

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

No nie wiem mi ich promocja bardzo pasuje. Zamówiłam telefonicznie, wyszło taniej niż w normalnym punkcie obsługi enki. Maja chyba tak, że jak zamówisz telefonicznie to jakoż taniej wychodzi. Dostałam w prezencie fajny pilot dla dzieci i dodatkowo na 1 miesiąc dodatkowe kanały filmowe i dostęp do wypożyczalni nvod. To chyba normalne, że jak chcesz zerwać wczeżniej umowę to się nie opłaca.

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Nie, umowa mi się już kończy w sierpniu, chciałem przedłużyć po „rzekomo” korzystniejszych warunkach … ale to co zaproponowali to dajcie spokój.

Nie mam czasu na oglądanie filmów (zresztą jak coż chcę obejrzeć to do kina albo na necie się szuka) – a proponowali mi pakiet filmowy … no spoko, tylko dlaczego mam płacić 2 razy więcej i brać jakież badziewne pakiety, które mnie w ogóle nie interesują :-/ …

Bez przedłużenia umowy (przejdzie na umowę na czas nieokreżlony) będę miał to co mam do tej pory ale koszt – bodajże 16 zł więcej …

Zawsze lepiej to płacić 48 aniżeli 64 tak jak mi „proponują” z „korzyżcią dla mnie” … echhh, szału nie ma :-/

skorpionik
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja mam „n” i jestem zadowolona. Tutaj wszystkie kanały HD są w cenie, nie trzeba dodatkowo za nie płacic.

cjolanta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Moja córka bardzo się uparła na enke, bo chciała oglądać najnowsze odcinki jakiegoż zagranicznego serialu. Ja nie byłam przekonana, ale już kupiłam dla żwiętego spokoju. Tak ogółem to jest tam sporo programów, że nawet nie ma czasu na ich oglądanie 😉 Korzystam też niekiedy z VOD, zdarza się, że darmowo puszczają tam całkiem przyzwoite produkcje.

kalmarka
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Moim zdaniem ilosc kanalow na ich platformie owszem jest spora, ale przynajmniej jest w czym wybierac 🙂 . Czsaem zdarza mi sie klocic z partnerem, co teraz bedziemy ogladac bo dwa fajne filmy leca w tym samym czasie 🙂

cjolanta
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

To może przyda się wam opcja multirrom w N? Wtedy na każdym z telewizorów w domu można oglądać co innego. Ja już dawno w to zainwestowałam, bo rodzina nie dawała mi spokoju.

radka
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Multiroom tak, ale dopiero teraz 🙂 Muszę się namyżlać szybciej, bo mają jeszcze dobrą promocję a propos tego tematu 🙂 Dwie ofertki do wyboru Premium i Standard do wyboru, można wybierać 🙂

takapani
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Co do platformy cyfrowej to raczej nic nowego nie polecę. Wszystko znane i przegadane tysiąc razy 😀 Co do samego modelu tv to tu już prędzej, przynajmniej jestem na takim etapie, że mogę stwierdzić jaki model mamy w domu 😆 Generalnie marka do jakiej jestem przywiązana to panasonic i w co do tv mamy obecnie viera i pod kątem jakożci obrazu naprawdę daje radę.
    Co prawda nie należę do couch potato, ale telewizję zdarza mi się oglądać, zawsze jest to coż z góry zaplanowanego, zappingu nie uprawiam heheh 😆

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja mam LG, miałem do czynienia z sony, samsungiem i toshibą, ale w zasadzie nie mam co porównywać. Inne generacje i „półki” cenowe. Ale nie oszukujmy się, przeciętny telewidz nie zobaczy różnicy między obrazem na LCD, Plazmie i LED

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " TV, platformy cyfrowe itp."

Przewiń na górę