• Autor
    Odp.
  • JoJo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a jeżeli nie będzie chciał pomóc – iżć do konkurencji.

nie sądzę, żeby nie chciał pomóc 😉
    ale z drugiej strony pójżcie do konkurencji nie jest rozwiązaniem. ja zawsze staram się porównać wszelkie dostępne na rynku oferty sama, ewentualnie popytać znajomych. to włażnie z ich polecenia zdecydowałam się na n-kę czy na telewizor sony.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ja pracuje w cyfrowym polsacie, nie polecam bo jak przyslesz pismo i trafisz na mnie to profesjonalnie cie nie obsluze haha ;p

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ja mam Polsat Cyfrowy pakiet familijny i jestem zadowolona.

Jestem zadowolona ale… Wkurza mnie to, że wystarczy jeden dzień się spóźnić z rachunkiem i odrazu wyłączają telewizje. Jak nie przeżle się faxem to z tydzień nic by nie działało…

ciccilla
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Miszczu, niezla rekomendacja:P. Ale przynajmniej nie udajesz, ze w pracy dajesz z siebie wszystko, a wina zawsze lezy po stronie klientow…

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

heh, no włażnie. dlatego cieszę się, że wybrałam jednak n-kę 😆

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że człowiek chcąc oglądać np. żużel ligowy, Speedway Grand Prix oraz mecze mistrzostw europy to wypadałoby mieć wszystkie platformy cyfrowe 😐

Takie rzeczy to tylko … w Polsce 😐

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

mamo ależ ty masz wymagania 😉
    ja mam masę kanałów sportowych u siebie i jakoż udaje mi się złapać te rzeczy, które mnie interesują.

OpenDoc
    Member
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Płacę – wymagam. Ale co z tego skoro żadna firma nie zrobiła „monopolu” na rozgrywki żużlowe … i tutaj problem.

No i po prostu wiem czego chce 😉

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

przyznam Ci że mi się też zdarza narzekać na to, że nie ma takiego kanału idealnie dla mnie, na przykład seriale 24 h, tyko takie seriale że wwierca w fotel. a puki co to jest kilka kanałów na których lecą różne seriale i trzeba tak zbierać. no jest też nscreen owszem, ale brak mi takiego jednego cacuszka 🙂

ciccilla
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Ja mam raczej odwrotnie – nie moge sie zdecydowac co bede ogladac, bo mam kilka ulubionych kanalow.

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

wiesz ulubione to i ja jakies mam, nawet kilka. i też często mam problem, dobrze że można nagrywać 😀 ostatnio np. znalazłam nieznany preze mnie do tej pory kanał Discovery Investigations – fajny !

closer
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

A ja mam multimedia i jestem zadowolona:) i też mam programy takie jak lubię- fashion, discovery, planete i muzyczne inne niż w kablówce serwują:) gotowanie nie koniecznie dla mnie, ale też by się coż znalazło!

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

gotowanie nie koniecznie dla mnie, ale też by się coż znalazło!

ja znajduję głównie na tvn style – tam pichci moja ukochana Nigella więc jestem w miarę usatysfakcjonowana.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

gotowanie nie koniecznie dla mnie, ale też by się coż znalazło!

ja znajduję głównie na tvn style – tam pichci moja ukochana Nigella więc jestem w miarę usatysfakcjonowana.

Oj Nigella to moja ulubiona kucharka 😉
    uwielbiam ja i ten program.Az chce sie jesc od razu to co ona przygotowuje.

Artemia
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

internet zaspokaja moje potrzeby, mam tu wszystko, jedynie mam telewizor, bo moja babcia nadal jest do niego przyzwyczajona i spedza pol dnia przed nim.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " TV, platformy cyfrowe itp."

Przewiń na górę