- AutorOdp.
- 30 maja 2009 at 16:41
[usunięto_link] wrote:
a jeżeli nie będzie chciał pomóc – iżć do konkurencji.
nie sądzę, żeby nie chciał pomóc 😉
ale z drugiej strony pójżcie do konkurencji nie jest rozwiązaniem. ja zawsze staram się porównać wszelkie dostępne na rynku oferty sama, ewentualnie popytać znajomych. to włażnie z ich polecenia zdecydowałam się na n-kę czy na telewizor sony.30 maja 2009 at 16:58ja pracuje w cyfrowym polsacie, nie polecam bo jak przyslesz pismo i trafisz na mnie to profesjonalnie cie nie obsluze haha ;p
30 maja 2009 at 18:28[usunięto_link] wrote:
Ja mam Polsat Cyfrowy pakiet familijny i jestem zadowolona.
Jestem zadowolona ale… Wkurza mnie to, że wystarczy jeden dzień się spóźnić z rachunkiem i odrazu wyłączają telewizje. Jak nie przeżle się faxem to z tydzień nic by nie działało…
30 maja 2009 at 18:54Miszczu, niezla rekomendacja:P. Ale przynajmniej nie udajesz, ze w pracy dajesz z siebie wszystko, a wina zawsze lezy po stronie klientow…
31 maja 2009 at 16:51heh, no włażnie. dlatego cieszę się, że wybrałam jednak n-kę 😆
3 czerwca 2009 at 14:51Najgorsze w tym wszystkim jest to, że człowiek chcąc oglądać np. żużel ligowy, Speedway Grand Prix oraz mecze mistrzostw europy to wypadałoby mieć wszystkie platformy cyfrowe 😐
Takie rzeczy to tylko … w Polsce 😐
9 czerwca 2009 at 21:18mamo ależ ty masz wymagania 😉
ja mam masę kanałów sportowych u siebie i jakoż udaje mi się złapać te rzeczy, które mnie interesują.10 czerwca 2009 at 12:38Płacę – wymagam. Ale co z tego skoro żadna firma nie zrobiła „monopolu” na rozgrywki żużlowe … i tutaj problem.
No i po prostu wiem czego chce 😉
15 czerwca 2009 at 19:53przyznam Ci że mi się też zdarza narzekać na to, że nie ma takiego kanału idealnie dla mnie, na przykład seriale 24 h, tyko takie seriale że wwierca w fotel. a puki co to jest kilka kanałów na których lecą różne seriale i trzeba tak zbierać. no jest też nscreen owszem, ale brak mi takiego jednego cacuszka 🙂
30 czerwca 2009 at 21:37Ja mam raczej odwrotnie – nie moge sie zdecydowac co bede ogladac, bo mam kilka ulubionych kanalow.
30 lipca 2009 at 18:50wiesz ulubione to i ja jakies mam, nawet kilka. i też często mam problem, dobrze że można nagrywać 😀 ostatnio np. znalazłam nieznany preze mnie do tej pory kanał Discovery Investigations – fajny !
20 października 2009 at 10:40A ja mam multimedia i jestem zadowolona:) i też mam programy takie jak lubię- fashion, discovery, planete i muzyczne inne niż w kablówce serwują:) gotowanie nie koniecznie dla mnie, ale też by się coż znalazło!
21 października 2009 at 21:36[usunięto_link] wrote:
gotowanie nie koniecznie dla mnie, ale też by się coż znalazło!
ja znajduję głównie na tvn style – tam pichci moja ukochana Nigella więc jestem w miarę usatysfakcjonowana.
22 października 2009 at 11:47[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
gotowanie nie koniecznie dla mnie, ale też by się coż znalazło!
ja znajduję głównie na tvn style – tam pichci moja ukochana Nigella więc jestem w miarę usatysfakcjonowana.
Oj Nigella to moja ulubiona kucharka 😉
uwielbiam ja i ten program.Az chce sie jesc od razu to co ona przygotowuje.23 października 2009 at 13:16internet zaspokaja moje potrzeby, mam tu wszystko, jedynie mam telewizor, bo moja babcia nadal jest do niego przyzwyczajona i spedza pol dnia przed nim.
- AutorOdp.