- AutorOdp.
- 15 sierpnia 2012 at 10:12
Ile płacicie abonamentu co miesiąc? Za ile kanałów? Ja jestem niezdecydowany i chyba wezmę n na 10 dni, zawsze można odnieżć dekoder do punktu sprzedaży…
15 września 2012 at 06:36Wiecie co… wielu moich znajomych po prostu rezygnuje z tych drogich platform i przechodza na teelwizje naziemną, poniewaz to im sie bardziej opłaca pod wzgledem finansowym. WIadomo ze nie odbieraja 100 czy 200 kanałów, ale ta podstawa wystarcza.
21 września 2012 at 11:10Ale to jest bardzo dobre rozwiazanie, zwłaszcza własnie jesli nie zalezy nam na tym zeby ogladac az tyle kanałów.
30 września 2012 at 21:06Ja w zasadzie nie potrafię porównać oferty tych platform. Mam od dłuższego czasu „n” ale pewnie gdybym zmieniła to gdzie indziej daliby mi na początek lepsze warunki. Tak to już jest,że nowi mają lepsze niż starzy…tylko że z lenistwa człowiek nie zmienia.
A jeżli chodzi o telewizor to polecam szczerze Philipsa z ambilight. Jest to podobno gadżet ale ogląda się fantastycznie, nie męczą się oczy a telewizor wydaje się większy. Daje bardzo nastrojowe żwiatło które dostosowuje się do kolorów wyżwietlanego obrazu.12 października 2012 at 14:17Ja miałam już prawie wszystkie i jednak mówie zdecydowanie NIE. Wybrałam naziemna chociazby ze względu na to ze te wszystkie koszty tak nie rażą w oczy i tak nie ogladałam wszystkich tych kanałów ze nie opłacało sie tego utrzymywac. I widze ze wiekszożc osób przechodzi na naziemna.
19 października 2012 at 19:02Teraz na naziemnej cyfrowej będzie więcej kanałów niż było na analogowej więc kablówka i satelita mniej potrzebna 🙂
Edit:
No i popsuł się dekoder z DVB-T podziałał może z 1 rok, a paragon wyrzuciłam :/
Jaki polecacie tak do 200zł bo ten co teraz to kupiłam na przecenie za mniej niż 100 ale jak widać trzeba trochę dołożyć aby dłużej podziałał :/21 listopada 2012 at 10:43Ja korzystam z cyfry plus. Droga jest trochę jak na jakoż prawdę powiedziawszy…
- AutorOdp.