- AutorOdp.
- 10 listopada 2009 at 08:36
Ja jak się już dało pewnie zorientować 😉 mam Nkę. Już dłuższy czas. Staram się w miarę możliwożci (głównie w pracy 😉 ) żledzić promocje i czy czasem nie wychodzi drożej. Generalnie wydaje mi się, że jest w porządku i wychodzę na plus. A takie podejżcie jak w ostatniej reklamie, że piętnują tzw „Promocje za 0 zł” trafia do mnie. Rzeczywiżcie bywa różnie ale tutaj przynajmniej wiem ile i za co płacę.
11 listopada 2009 at 21:51generalnie powinno być tak, że zawsze jak się podpisuje umowę z jakimż operatorem na tego typu usługi to raczej czyta się dokładnie całą umowę. aczkolwiek często tak nie jest co widać wraźnie po tonach jadu wylewanych na różne firmy w necie, oczywiżcie przez bogu ducha winnych oszukanych klientów. żmieszne. ja zawsze wszystko czytam i jeszcze nigdy nie musiałam na nic narzekać. a reklama owszem fajna, zwraca uwagę na ważną kwestię.
11 listopada 2009 at 22:01[usunięto_link] wrote:
generalnie powinno być tak, że zawsze jak się podpisuje umowę z jakimż operatorem na tego typu usługi to raczej czyta się dokładnie całą umowę. aczkolwiek często tak nie jest co widać wraźnie po tonach jadu wylewanych na różne firmy w necie, oczywiżcie przez bogu ducha winnych oszukanych klientów. żmieszne. ja zawsze wszystko czytam i jeszcze nigdy nie musiałam na nic narzekać. a reklama owszem fajna, zwraca uwagę na ważną kwestię.
Chyba widziałaż nową reklamę Nki z tym kolesiem co się tarza w sklepie po zakupie czegoż za 0 zł ;]. Zgadzam się z Tobą.
12 listopada 2009 at 12:05[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
generalnie powinno być tak, że zawsze jak się podpisuje umowę z jakimż operatorem na tego typu usługi to raczej czyta się dokładnie całą umowę. aczkolwiek często tak nie jest co widać wraźnie po tonach jadu wylewanych na różne firmy w necie, oczywiżcie przez bogu ducha winnych oszukanych klientów. żmieszne. ja zawsze wszystko czytam i jeszcze nigdy nie musiałam na nic narzekać. a reklama owszem fajna, zwraca uwagę na ważną kwestię.
Chyba widziałaż nową reklamę Nki z tym kolesiem co się tarza w sklepie po zakupie czegoż za 0 zł ;]. Zgadzam się z Tobą.
Masz na mysli ten filmik ?
[usunięto_link]hehe , jest boski ,nie wiem jakbym sie zachowała jakbym widziała takiego goscia w sklepie. 😉
12 listopada 2009 at 20:14[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Masz na mysli ten filmik ?
[usunięto_link]hehe , jest boski ,nie wiem jakbym sie zachowała jakbym widziała takiego goscia w sklepie. 😉
Noa ja pewnie też bym padła ;]. Swoją drogą też trafili z tą reklamą w dobie kryzysu nawet kończącego się. Ludzie chyba jednak wolą wiedzieć za co płacą. Ale za reklamę N ma u mnie piątkę 🙂 Trafili.
12 listopada 2009 at 22:16Reklama owszem zabawna, jednak nie przekonuje mnie od podpisania umowy bez wczesniejszego zapoznania sie z jej trescia. Juz nie raz slyszalam „zadnych haczykow”. Ale jesli ta promocja naprawde jest na takich warunkach jak mowia, to wyglada to calkiem niezle.
13 listopada 2009 at 13:01[usunięto_link] wrote:
Reklama owszem zabawna, jednak nie przekonuje mnie od podpisania umowy bez wczesniejszego zapoznania sie z jej trescia. Juz nie raz slyszalam „zadnych haczykow”. Ale jesli ta promocja naprawde jest na takich warunkach jak mowia, to wyglada to calkiem niezle.
Ja wiem ,ze ze strony N nie ma mowy i jakis haczykach.Zwykle ,wszystko jest ładnie i prosto wyjasnione i bez zadnych haczyków.wiec mysle ze ta reklama mówi o całej prawdzie.
15 listopada 2009 at 13:10wszedzie jakies podstepy sie znajda:>:p ja zdecydowanie odradzam polsat, a aktualnie uzywam cyfre i jestem zadowolona.
15 listopada 2009 at 20:16No ja przyznaje otwarcie, że z obydwiema platformami się zetknęłam i nie mam za dobrych wrażeń. Dlatego już jakiż czas temu zainwestowałam w Nkę bo w końcu muszę coż oglądać ;]. Powiem tak, korzystam z promocji, czytam co i jak i patrzę uważnie jakie usługi wybieram. I rzeczywiżcie mogę spokojnie powiedzieć, że wychodzi taniej. Ale pewnie nie wszyscy się zgodzą z mniej znanych mi powodów ;].
15 listopada 2009 at 21:04noo tak, tylko na te analizy chyba trzeba miec czas i wolna głowę… a takie rzeczy zazwyczaj kupuje sie pod presja chwili itd… bo ktoż dzowni, przychodzi truje Ci tyłek, etc:D tak pewie bywa w większożci przypadków, a potem nie miłe niepsodzianki!
15 listopada 2009 at 22:19Na pewno jest duzo takich przypadkow. Ktos Cie namawia, przedstawia oferte wszystko wyglada pieknie, a pozniej niespodzianka… W ogole uwazam, ze powinno sie zakazac tego „drobnego druku”, bo jesli to jest czesc umowy to niech bedzie wyraznie zapisana.
16 listopada 2009 at 12:00[usunięto_link] wrote:
No ja przyznaje otwarcie, że z obydwiema platformami się zetknęłam i nie mam za dobrych wrażeń. Dlatego już jakiż czas temu zainwestowałam w Nkę bo w końcu muszę coż oglądać ;]. Powiem tak, korzystam z promocji, czytam co i jak i patrzę uważnie jakie usługi wybieram. I rzeczywiżcie mogę spokojnie powiedzieć, że wychodzi taniej. Ale pewnie nie wszyscy się zgodzą z mniej znanych mi powodów ;].
Wiesz, to podobnie jak ja. Zauwazyłam ze majac C+ myslałam ze jest super.Ale znalazłam szybko i minusy,kiedy zamieniłam ja na N.
Pierwsze co daje pozytywna opinie na rzecz N to zdecydowanie cichszy i funkcjonalny dekoder.16 listopada 2009 at 21:33Minusy jak minusy ale u mnie zdecydowała oszczędnożć. Wybierając Nkę miałam okazję skorzystać z promocji i tak też zrobiłam. Z resztą z tego co widzę promocje są nadal i wiem, że masa osób z nich korzysta.
25 listopada 2009 at 02:07Niedługo Polska całkowicie przechodzi na sygnał cyfrowy i większożć starych telewizorów będzie miała problem z odbieraniem tego sygnału.
25 listopada 2009 at 20:01[usunięto_link] wrote:
Niedługo Polska całkowicie przechodzi na sygnał cyfrowy i większożć starych telewizorów będzie miała problem z odbieraniem tego sygnału.
Tego nie wiedziałam. Ale to chyba w sumie dobrze. Chociażby z powodu energooszczędnożci, nie jestem pewna czy to tak działa ale może. W każdym razie myżlę, że korzystniej już jednak inwestować w coż w stylu Nki czy ogólnie platformy cyfrowej. Większy wybór itd. To era kina domowych.
- AutorOdp.