- AutorOdp.
- 29 lipca 2010 at 14:47
Ja też mam alergię i w obecnym sezonie bardzo mi dokucza. Nie dożć, że jestem uczulona na pyłki to jeszcze na sierżć zwierząt i kurze. Jak jest koszona trawa to mam olbrzymi katar i czerwone oczy… Zyrtec czasami nie pomaga i co wtedy?
—
***********************29 lipca 2010 at 16:11[usunięto_link] wrote:
Ja też mam alergię i w obecnym sezonie bardzo mi dokucza. Nie dożć, że jestem uczulona na pyłki to jeszcze na sierżć zwierząt i kurze. Jak jest koszona trawa to mam olbrzymi katar i czerwone oczy… Zyrtec czasami nie pomaga i co wtedy?
Ależ rozwiązanie jest proste.
1. Lek nie ma za zadanie wyleczyć. Zadaniem leku jest leczyć – to duża różnica.
2. Wyleczenie to pozbycie się przyczyny problemu – toksemii.
3. Nie chemiczne łagodzenie objawów – takie jak oczyszczacze powietrza czy ziołowe preparaty.Przy czym punkt 3 po zakończeniu stosowania punktu 2 będzie zbyteczny – choć czystego powietrza nigdy dożć 😉
Co do konkretów.
ad punkt 1. Przestańcie dawać sobie wmawiać że potrzebujecie lekarstwa, organizm człowieka to doskonale zaprojektowana maszyna, tylko używajmy go z głową.
ad punkt 2. Pozbądź się toksyn, zacznij odżywiać się z głową a pozbędziesz się problemów. Dla niecierpliwych MO Pana Słoneckiego, Detox Foot SPA, oraz ew plastry detoksykacyjne (choć nie wiem czy one nie działają na zasadzie reakcji chemicznej – to by wykluczało je z tej roli)
ad punkt 3. Oczyszczacz z filterem ULPA zmieni Twoje życie 😉 – przynajmniej moje zmienił.
31 lipca 2010 at 08:10ja takze mam alergie na pylki, ale mam dobrane super leki. nie mam zadnych objawow alergicznych, zero kataru, lzawien oczu , dusznosci… Zostaje tylko co miesiac wizyta u alergologa…
1 sierpnia 2010 at 18:33[usunięto_link] wrote:
—
[usunięto_link]Pomyżl w przyszłym sezonie o odczulaniu na pyłki.,mnie pomogło na kilka lat.Z sierżcią jest skomplikowana sprawa w zależnożci jak alergia jest intensywna..To wszystko wyjażnią testy.
- AutorOdp.