• Autor
    Odp.
  • umiemlatac
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

– Niech słońce żwieci zawsze pionowo nad Twoim kapeluszem, aby cała Twoja twarz pozostawała w cieniu.
    – A Tobie niech nigdy wiatr nie przekrzywia kapelusza, tak żeby Cię ta wstążka tu nie uwierała.
    – Niech droga prowadzi Cie tak, by pięta nie zsuwala Ci się z klapka. Na przykład na szyszke.
    – Pozostań w pokoju, a ruchy miej roztropne, aby uderzając się w łokieć nie natrafić na miejsce, które czyni prąd.

🙂 Kozak

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

rozbawiła mnie ostatnio reklama Heyah

Lesson 1
    Through

Lestat
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

rozbawiła mnie ostatnio reklama Heyah

Lesson 1
    Through

O tak 😀 jest genialna, zważywszy, ze jest na podstawie filmików Simon’s Cat ;P

Podoba mi się jeszcze reklama… nie pamiętam czego. Koleż puszcza bąka i powoduje lawinę^^

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

VanillaSky mnie też! Uwielbiam ją 😀

Annakonda
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Nie no reklama simplusa ta ze scenami z angielskiego horroru. Moim zdaniem powinna wygrać plebiscyt na reklamę roku albo i dziesięciolecia. Takie moje zdanie 😆

Ta reklama na 100% nawiązywała do filmu „Inni” z Nicole Kidman, kojarzysz?

tucci
    Member
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Dokładnie, na pewno nawiązuje do tego filmu. Swoją drogą – bardzo go lubię 🙂

kora41
    Member
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

reklamy..lubie te,ktore sa z kotami.smiech

jupiland
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ostatnia reklamówka plusa z harcerzami jest genialna, ale oni mają smykałkę do rozżmieszania ludzi:). Najgorsze jest jednak to, że te reklamówki na prawde zapadają w pamięć…przez co trafiają do nas, czy nam się to podoba czy nie

Redds
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

To fakt plus zawsze miał dobre reklamy chociaż ta ostatnia akurat mnie nie bardzo bawi, może będe nieobiektywna ale uważam że teraz żwietna jest nasza reklama konkursu Kreacje Redds. Jest bardzo kolorowa nie ma krzykliwych dzwięków i w dodatku nie wmawia nikomu że ma coż kupić tylko zachęca do wziecia udziału w konkursie.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ostatnia reklamówka plusa z harcerzami jest genialna, ale oni mają smykałkę do rozżmieszania ludzi:). Najgorsze jest jednak to, że te reklamówki na prawde zapadają w pamięć…przez co trafiają do nas, czy nam się to podoba czy nie

mnie się najbardziej podoba jak ten koleż przy ognisku żpiewa rymowaną piosenkę – prosta i łatwo wpada w ucho

JoJo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

a mi się podoba reklama, która ma uczyć odpowiedzialnożci za kierownicą. nie podoba mi się w kontekżcie takim jak inne reklamy bardziej 'rozrywkowe’, w których można dopatrzyć się fajnego poczuci humoru, ale podoba mi się misja edukacyjna. fajnie, że tego typu spoty są wreszcie pokazywane w tv, a nie tylko np. na billboardach.

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

fajna jest teraz ta nowa reklama simplusa, niby taka fajna laska, tylu ma facetów (co chwilę nowego) a końcówka….same zobaczcie 🙂

a tak to lubię tą z kotem, który 'nie żpi, choć myżlisz że żpi, a on się wyleguje’ :):)

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

nie mam takich, może to i dobrze 🙂

k1amis
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Mi ta reklama simplusa nie przypadla do gustu, ale zelmer wypuscil pare niezlych, te sa chyba najnowsze [usunięto_link]

SoniaLK
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ludziom rezyserującym te reklamy plusa na prawdę należą sie gratulacje za tyle ciekawych pomysłów, a aktorom za dobra gre.
    Ciekawą reklamę ma tez castorama: człowiek który w zależnożci od klienta dopasowuje styl tłumaczenia.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ulubiona reklama.czy są takie?"

Przewiń na górę