• Autor
    Odp.
  • fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

dla mnie niezawodne są cienie inglota, używam też tych z h&m i uważam , że też są spoko, zawsze się sprawdzały!

Beatrice11
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 20
    • Bywalec

INGLOT w okrągłym opakowaniu (19 zł)

Arkadia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Popieram Inglot jest żwietny. Chociaż trafiłam na niesamowite cienie w sklepie „wszystko po 3 złote”. Ale z takimi wiadomo jak się trafi to fajnie, a jak nie to przynajmniej dużo kasy nie poszło. Te nazywają się Magic Visage Holographic 3D. Takie po dwa w opakowaniu. Jakby ktoż spotkał to polecam, bo nawet jeżli nie przypadną do gustu to drogie nie są.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

nie uzywam :D:D

muszka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

polecam cienie z firmy Mary Kay:) rewelacyjne!! Mineralne – i to już ogromny plus, długo się trzymają, nie żcierają! żwietne odcienie 😀

lojdiridi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

moze sie powtorze, ale kazde cienie byle by z dobra baza pod. obecnie mam joko – ok. lumene-tez ok:)

Neytiri
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Z dożwiadczenia wiem, że każde cienie są na swój sposób dobre… Ale tylko od nas zależy, jaki efekt chcemy osiągnąć. Miałam już chyba wszystkie znane firmy na rynku. Niektóre były lepsze a inne gorsze.
    Dla mnie najważniejsze w makijażu oczu jest wydobycie ich głębi i co najważniejsze podkreżlenie ich.
    Moim zdaniej godne polecenia są kosmetyki firmy KRYOLAN… Z ręką na sercu moge je polecić, ponieważ już pracuje na nich pare lat i nigdy mnie nie zawiodły. Cienie sa bardzo dobre, bo nie sypują sie i posiadają dużo pigmentu…co pozwala na małe nałożenie produktu (a nie jak w innych firmach, że cień trzeba nałożyć dużymi warstwami).
    Również ta firma posiada bazę pod cienie, która powoduje że cienie się zbrylają i niewałkują się… Oprócz tej bazy jest jeszcze inna baza, którą osobiżcie uwielbiam. Jest to baza podbijająca kolor – sprawia że cienie których używamy na codzień, na wieczór mogą stać sie mocne, bardziej zdecydowane i efektowne. Jeżeli na to dodamy jeszcze cienie satynowe i pyłek… jest to nieprawdopodobny efekt.

Jeżeli chodzi o cene to cena pojedynczych cieni zaczyna się od 28 zł, natomiast patetki np. 5 kolorów zaczynają się od 78 zł.

Gorąco polecam te cienie… Czasami lepiej wydać troszke więcej i być zadowolonym i mieć cos na dłużej…

carriebradshaw
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ja ostatnio co prawda co raz rzadziej używam cieni do powiek, a co raz czężciej klasycznej czarnej kredki, jednak jeżli chodzi o cienie, to zawsze lubiłam Inglota. Mają bogatą paletę, chyba wszystkie możliwe odcienie! I nawet niezłej jakożci 🙂

Asjaaa24
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Kiedyż uzywałam cieni z avonu, ale w końcu mi sie znudziły i zamówiłam sobie kilka próbek cieni perłowych z everyday minerals , moje ulubione odcienie
    Jade Ice,
    Ado to You ,
    Rock Anthem,
    dlatego zamówiłam sobe pełnowartożciowe kosmetyki i wszystkim polecam, bo są trwałe , ładnie wyglądają i mimo sypkiej konsystencji łatwo sie nakładają i są bardzo wydajne:))

Patrycja Kokot
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Ktoras juz to napisala, ale powtorze. Dobra baza pod cienie czyni cuda. Kupilam nowosc z GR, eyeshadow primer i sprawia, że nawet osypujace sie cienie mozna uratowac i z nich korzystac. Dodatkowo ladnie podbija kolor.

Malwina Pisarek
    Member
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

Ja lubie inglota bardzo 🙂 Ale faktycznie jesli ma sie dobra baze pod cienie to i jakis chinski produkt no name by sie super trzymal i dobrze wygladal 😉

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

u mnie zawsze się sprawdzają z maybelline. mam tatto 24

Agata Gruber
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

A korzystałyście może z cieni do powiek od Alilli? Świetna sprawa. Naprawdę to pierwsze cienie, które nie zbierają mi się w załamaniach powiek i kącikach, a do tego naprawdę długo się utrzymują.

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Bardzo lubię z maybelline i te w kremie i sypkie…

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Jeszcze nie sprawdzone, bo dopiero zamówiłam, ale jestem dobrej myśli 😉 Zwykłe cienie mi się osypują z powiek, rolują w zgięciu i w ogóle cuda wianki 😉 Ale swederm ruszył z przedsprzedażą swoich nowych metalicznych cieni o woskowej konsystencji. Brzmi obiecująco, zaryzykowałam i kupiłam. Czekam z niecierpliwością na przesyłkę.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ulubione i sprawdzone cienie do powiek"

Przewiń na górę