- AutorOdp.
- 12 grudnia 2017 at 14:27
Szarlotka z lodami na ciep艂o. Mmm 馃槈 rozmarzy艂am si臋!
8 lutego 2018 at 10:33tiramisuuuuuu <3 najlepiej domowej roboty, chyba skusze sie i wracaj膮c do domu zajade do sklepu i kupie wszystkie sk艂adniki, tak sobie dogodz臋 w t艂usty czwartek 馃榾
9 lutego 2018 at 10:04Kiedy艣 jad艂am taki przepyszny ala tort w cukierni, co jak si臋 wzi臋艂o kawa艂ek, to tryska艂膮 z niego czekolada… Mmmmm… Jak sobie teraz przypominam 馃榾
14 lutego 2018 at 13:12Kupi艂am wczoraj na spr贸bowanie now膮 pizz臋 czekoladow膮 guseppe. Mia艂am troch臋 obaw ale okaza艂o si臋, 偶e jest naprawd臋 pyszna i pi臋knie pachnie. Jak traficie w sklepie koniecznie wypr贸bujcie.
聽
24 lutego 2018 at 20:11Ja to gotowe desery najbardziej lubi臋, 偶eby si臋 nie nam臋czy膰, np. czekoladowa pizza oetkera. Siup do piekarnika na kilka minut i gotowe.
2 marca 2018 at 09:41moim ulubionym deserem jest karpatka oraz lody sorbetowe mango mmm przepyszne 馃檪
25 kwietnia 2018 at 13:53Uwielbi臋 wszystkie desery. Bardzo mnie si臋 podobaj膮 r贸偶nego rodzaju ciastka jak owocowe, tak czekoladowe. Tak偶e s膮 pyszne gofry z bit膮 艣mietan膮 z kawa艂kami owoc贸w. Dla mnie bardzo smaczne wszystkie desery, jakie gotuj膮 moja matka i babcia.
1 maja 2018 at 10:52Uwielbiam ciep艂膮szarlotk臋 z cynamonem i lodami waniliowymi. Jeszcze odk膮d kupi艂am cynamon z Wietnamu od Knorr to w ca艂ym domu cudownie pachnie, a jeszcze lepiej smakuje.
28 maja 2018 at 13:17Szarlotka na ciep艂o z lodami. Koniecznie du偶o cynamonu do jab艂ek, najlepiej ten z wietnamu, z knorra, bardzo aromatyczny. A lody koniecznie waniliowe lub 艣mietankowe. Super po艂aczenie smak贸w i ciep艂ego z zimnym, dos艂ownie rozp艂ywa si臋 w ustach 馃檪
29 sierpnia 2018 at 12:21te偶 lubi臋 lody, w tym roku pr贸bowa艂am robi膰 zdrowsze alternatywy i mrozilam kubusia w foremkach na lody w patyczku, fajnie to smakuje i ca艂kiem nie藕le gasi pragnienie i ch艂odzi przy okazji
30 sierpnia 2018 at 12:10ja np. tez mrozi艂am musy, ale tymbarka, ten truskawkowy i naprawd臋 bardzo spoko by艂y
31 sierpnia 2018 at 00:07Tak, z mus贸w tymbarka tez robimy sorbety. Mam takie foremki jakby strzykawki, kojarzycie? nabiera si臋 tym sok, albo w艂asnie owocowe musy i genialne lody powstaj膮. Wol臋 dzieciom da膰 co艣 takiego, bo mus ma 100% owoc贸w, a nie jak sorbety ze sklepu.
31 sierpnia 2018 at 09:25U nas z tymbark贸w to najlepiej wszyscy lubi膮 te wiecie z kapselkami z napisami 馃檪 Otwieranie to sama frajda, nawet ja lubi臋 sobie podczyta膰 co tam ciekawego dla mnie napisane.
20 wrze艣nia 2018 at 11:57Moja nowa mi艂o艣膰 to galaretka krystaliczna z owocami 馃檪聽 艣wietnie wygl膮da i jest przepyszna 馃榾
23 stycznia 2019 at 13:48Na niedzielny pocz臋stunek przygotowa艂am czekoladow膮 Panna Cott臋 z przepisu z bloga Pani Tereski. Pyszny deser 馃檪 Przepis trafi艂 do zeszytu bo b臋d臋 go przygotowywa膰 jeszcze nie raz 馃榾
- AutorOdp.