- AutorOdp.
- 26 lutego 2009 at 20:18
uwielbiam sernik,makowiec i lody czekoladowe
12 marca 2009 at 13:28Tiramisu 馃檪 Pychota! Mog艂a bym je偶膰 tonami he,he.
17 marca 2009 at 11:29a jab艂ecznik lubicie, ja my偶la艂am 偶e nie lubi臋 ale syn mi strasznie truka艂 wi臋c kupili偶my taki w pude艂ku, wybrali偶my kwa偶ne jab艂uszka i upiek艂am 馃榾
pychota, na raz zjedli偶my p贸l ciasta 馃槸
narobi臋 wam smaka 馃槢18 marca 2009 at 17:05ostatnio jadlam takie pyszne ciasto z bananami i tofi, ale nie w domu tylko w knajpie. i glowie sie jak oni to zrobili 馃檪 a i ze smietana na wierzchu ale taka lekka. dzisiaj tez tam poszlam ale akurat nie mieli tego ciasta.
19 marca 2009 at 09:04Dziewucha 馃檪 , osobi偶cie nie lubi臋 ciast z dodatkiem jab艂ek, ale te wygl膮da bardzo smakowicie. Mog臋 si臋 pocz臋stowa膰? 馃榾
8 kwietnia 2009 at 11:20Robi艂am ten jab艂ecznik ostatnio. Pyszny jest i super wygl膮da. Ja robi艂am z jab艂kami gloster, a w otwory jab艂ek powk艂ada艂am rodzynki i d偶em. To Dr.Oetkera prawda?
27 kwietnia 2009 at 10:43[usuni臋to_link] wrote:
Robi艂am ten jab艂ecznik ostatnio. Pyszny jest i super wygl膮da. Ja robi艂am z jab艂kami gloster, a w otwory jab艂ek powk艂ada艂am rodzynki i d偶em. To Dr.Oetkera prawda?
m贸j jab艂ecznik to te偶 od dr. oetkera, no pyszny by艂, musz臋 zn贸w zrobi膰 馃榾
ostatnio co偶 nie piek臋, ale musz臋 nadrobi膰 zaleg艂o偶ci 馃榾28 kwietnia 2009 at 07:34jablecznik to prosta sprawa i nie trzeba w ogole z paczki go robic. moja babcia tradycyjnie zawsze robi, kruchy spod, potem jablka i na wierzch kruszonka. to dopiero pycha.
29 kwietnia 2009 at 10:20[usuni臋to_link] wrote:
moja babcia tradycyjnie zawsze robi
Moja babcia tez robi艂a pyszne ciasta, niestety nie pomy偶la艂am 偶eby zebra膰 te przepisy, albo 偶eby uczy膰 si臋 razem z ni膮 piec i niestety przepisy przepad艂y 馃檨 a moje umiej臋tno偶ci kulinarne s膮 jakie s膮.
3 maja 2009 at 10:24M贸j ulubiony deser to nale偶niki z bananami bit膮 偶mietan膮 i polewa czekoladowa,lub sa艂atka owocowa z sosem czekoladowym:)
30 czerwca 2009 at 10:59[usuni臋to_link] wrote:
nale偶niki z bananami bit膮 偶mietan膮 i polewa czekoladowa
brzmi smakowicie!
30 czerwca 2009 at 12:31Truskawki z bit膮 偶mietan膮 <3
I nale偶niczki z rodzynkami i sosem toffi16 lipca 2009 at 21:43a teraz sezon na jagodzianki i gofry z bit膮 偶mietan膮 i polew膮 toffi. mniam 馃槢
17 lipca 2009 at 09:14ja jezeli chodzi o jagody to uwielbiam pierogi z jagodami:):0pychotka:):)
17 lipca 2009 at 09:47[usuni臋to_link] wrote:
a teraz sezon na jagodzianki i gofry z bit膮 偶mietan膮 i polew膮 toffi. mniam 馃槢
oraz chyba dro偶d偶贸wki z malinami zaraz si臋 zaczn膮…?
- AutorOdp.