- AutorOdp.
- 5 grudnia 2008 at 14:54
a ja mam nowy obiekt po偶膮dania 馃榾 kopiec kreta, upiek艂am wczoraj i odpad艂am, pycha
8 grudnia 2008 at 13:22a no kopiec kreta jest pyszny 馃槢
8 grudnia 2008 at 16:32Robi艂am jakie偶 3 lata temu i do dzi偶 pami臋tam,偶e by艂 dobry 馃檪
9 grudnia 2008 at 19:11a my偶leli偶cie juz o ciastach na 偶wi臋ta? co robicie? ja mam jako偶 chrapke na ciasto francuskie. Tylko z czym? na szcz臋偶cie ciasto mo偶na kupi膰 gotowe, wi臋c roboty ma艂o ale co dalej…?
10 grudnia 2008 at 11:35a ja lubi臋 serniczek na zimno 馃槅 szczeg贸lnie roboty mojej siostry 馃檪 no m贸wi臋 wam paluszki liza膰.
10 grudnia 2008 at 14:17ja ju偶 kupi艂am na 偶wi臋ta sernik toffi w pude艂ku od dr oetkera, jest pycha robi艂am niedawno wi臋c mog臋 poleci膰, a opr贸cz tego robi臋 pierniczki 偶wi膮teczne, kt贸re b臋dzie wycina艂 i dekorowa艂 m贸j synek, no i pewnie makowiec kupi臋 w cukierni bo jako偶 sama jeszcze nie robi艂am wi臋c nie b臋d臋 ryzykowa膰 馃榾
10 grudnia 2008 at 19:08ja makowca tez sama nigdy nie robi艂am. Pewnie tez kupi臋 jakie偶 gotowe ciasto. Kupie tez gotowe ciasto francuskie Frosty i zrobi臋 jakiego偶 „zawija艅ca”:)
10 grudnia 2008 at 20:28ciasta z torebki u mnie odpadaja. mama by mnie wydziedziczyla.
a ulubiony deser…creme bruleeeee mniam.
11 grudnia 2008 at 16:26Ja tam mam w kuchni jesli chodzi o ciasta to chyba dwie lewe r臋ce. Czesto mnie one nie wychodza, jesli mam wszystko zrobic od a do z. Na szczescie mam tolerancyjnego meza i mame, wiec jeszcze mnie nie wydziedziczyli 馃懣 kiedy podaje im gotowca 馃檪 Dzi臋ki Bogu, 偶e cos takiego stworzyli 馃檪 馃榾
22 grudnia 2008 at 21:46ja musz臋 przyzna膰 偶e jestem uzale偶niona od wszelkich batonik贸w. moi ostatni najwi臋ksi faworyci to Kinder Maxi King i jego brat Kinder Bueno 馃槼
3 stycznia 2009 at 11:49Oj jojo wiesz pewnie, 偶e to niezbyt zdrowe. Szkoda, 偶e to co dobre, jest najcz臋偶ciej niezdrowe :(. Ja tam z tych batonik贸w, bo nie ukrywam , ze sama nieco jem to preferuje marsy, jako偶 najbardziej syc膮ce si臋 wydaj膮. A tak wracaj膮c do tematu deser贸w, to wysz艂am z dylematu 偶eby by艂y zdrowe i smaczne jednocze偶nie prxzez podjadanie sobie paluszk贸w rybnych meksyka艅skich. Jako偶 mam szczeg贸lne upodobanie do ryb, a to si臋 robi szybko i zdrowo
3 stycznia 2009 at 13:34dla mnie mistrzostwem 偶wiata s膮 kokosanki i serniczek z brzoskwiniami. pyyycha. 馃檪
7 stycznia 2009 at 09:40ummm serniczek z brzoskwiniami uwielbiam 馃榾
czasami robi臋 sernik na zimno z brzoskwiniami, pycha7 stycznia 2009 at 18:18nale偶niki w ka偶dej postaci 馃榾
20 lutego 2009 at 09:31ja dzi偶 mam galaretki z bita 偶mietan膮 i mandarynkami 馃榾
m贸j syn przygotowa艂 - AutorOdp.