- AutorOdp.
- 30 stycznia 2015 at 15:58
[usunięto_link] wrote:
Po ciężkich skandynawskich klimatach, rzuciłam się jak wygłodniała na dobrą porcję humoru w komiksie „Dziwadła z obcej planety” – to z serii o Calvinie i Hobbsie.
Oj wiem, przecież to 4 tom. 🙂 My już włażnie 8 zamówiliżmy. 🙂 To kupuje w ramach terapii dla zmęczonego człowieka. ;D Nie wiem dlaczego akurat pluszowy tygrys i szeżciolatek mnie tak rozżmieszają, ale ważne, że działa. I jak widzę, nie tylko mnie.
12 lutego 2015 at 16:25Może „Zaplecze” Komar? Łatwo się ją czyta, mimo że porusza nie najłatwiejsze tematy, łatwo ją dostać i przeczytanie zajmie niecałe 2 h 🙂
22 lutego 2015 at 17:45„Złodziejka książek” dożć ciekawa 🙂
4 marca 2015 at 10:24„Złodziejkę książek” mam za sobą, nieźle się czytało. Ostatnio przerabiałam trylogię Miłoszewskiego i jeszcze „Bezcennego” tego samego autora. Wciągające bardzo, trzeba uważać, żeby nie przegapić przystanku 😉 a z komiksów, bo widzę, ze też tu wspomniane a jakoż mam słabożć od niepamietnych czasów, to ostatnio wracam do Tintina, aktualnie czytam „Tajemniczą gwiazdę”. Tintin i Miluż to rewelacyjna para 🙂
25 marca 2015 at 16:00Nową Basią, się delektujemy pt. „Basia i piłka” tym bardziej, że w niedziele mecz Irlandia-Polska i jest to teraz temat gorący.
25 marca 2015 at 23:20[usunięto_link] wrote:
Nową Basią, się delektujemy pt. „Basia i piłka”
super! Patti! wybacz, jeżli tam na górze coż innego chrzaniłem 😉
[usunięto_link] wrote:
tym bardziej, że w niedziele mecz Irlandia-Polska i jest to teraz temat gorący.
no włażnie, śliczna, włażnie, zapraszam Cię na meczyk 😆
ps. Patti, jesteż extra-laska
powaga 👿
31 marca 2015 at 07:54ja polecam książki Jacka Komudy
- AutorOdp.