• Autor
    Odp.
  • ag_
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Wg mnie nie istnieje przyjazn miedzy facetem a kobietom, chyba ze wczesniej ich cos laczylo…Wtedy jest to calkiem mozliwe – ja aby tak mam z moim przyjacielem..
    A ze baby sa momentami wredne, to racja, czesto brn膮 do celu po trupach byle tylko zdobyc to o czym marza, zreszta nie ejst to tylko domena kobiet 馃槈 Pilnuj go lepiej! 馃槢

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Najlepsze s膮 te przyjaci贸艂ki faceta, kt贸re s膮 nieatrakcyjne. haha;p

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

z tym ze to, ze dla ciebie ktos jest nieatrakcyjny, nie oznacza, ze dla twojego faceta tez…

sama napisalas jakis czas temu, ze podobaja sie wam inne kobiety i ze on woli naturalniejsze dziewczyny…

Sandy
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

no przyjaciolka mojego S jest nawet niezla,on uwaza ja za atrakcyjn膮 aczkolwiek nie pociagajac膮… i tak jak juz napisala ag_ chodzili kiedys ze soba (jak mieli po 14-15 lat 馃槢 )

Gniewka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

M贸j ex te偶 mia艂, a w艂a偶ciwie to chyba nadal ma „najlepsz膮 przyjaci贸艂k臋” i powiem jedno…to by艂 koszmarny tr贸jk膮cik. NIe, 偶ebym mia艂膮 co偶 do takich przyja藕ni – jedynie w tym wypadku by艂a to totalna pora偶ka. Ona, mimo, 偶e mia艂a swojego faceta by艂a wiecznie wpatrzona w mojego – nawet jej facet by艂 do niego podobny, podobnie sie ubieral, czesal… POza tym 艂aczy艂a ich raczej dziwna za偶y艂o偶膰 -ona jezdzi艂a z nim (tzn. z moim owczesnym) na zakupy i pomagala wybiera膰 ciuchy (he?!!), co tydzien bywa艂 u niej na obiadku z rodzinka (!!!), a pewnego razu nawet sp贸偶ni艂 si臋 na umowione ze mna spotkanie 3 godziny bo ona zadzwoni艂a zap艂akana, 偶e sie pok艂oci艂a ze swoim chlopakiem i pojechal ja pocieszac (dodam, 偶e nawet do mnie nie zadzwonil, ze sie spozni). W koncu stwierdzi艂am, 偶e mam dosyc takiego chorego uk艂adu, rozstalam sie i z nim i z jego przyjacioleczka bez zalu, a na pozegnanie polecilam mu, zeby sie zastanowil nad zwiazkiem z nia – byc moze to wlasnie ta jedyna 馃槈 co偶, wyszlo na to, ze chlopak zwiazal sie z inna – ciekawa jestem jak ona poradzila sobie z „przyjaciolka”

Nifares
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 39
    • Bywalec

hehehe bliski mi temacik 馃檪 moj facet tez ma przyjaci贸艂k臋 najdro偶sz膮 od serce, jego ex 馃檪 Na pocz膮tku p艂aka艂am, z艂o偶ci艂am si臋 bo wspomina艂a jak z nim jej super bylo, 偶e nikogo tak jak jego nie pokocha itp. – jak dla mnie to dziwna przyja藕艅 馃檪 A potem mu powiedzia艂am: jeste偶 doros艂y, przyja藕nij si臋 z ni膮 jak chcesz, ale miej na uwadze, 偶e co偶 mi臋dzy nami si臋 zepsuje co偶 stracisz u mnie Ich przyja藕艅 chyba si臋 zmnieszyla albo ja nie patrze juz uwaznie albo on sie ukrywa Ale nadal trwa Za to sama zacz臋艂am od偶wie偶a膰 swoje przyja偶nie z facetami, kt贸re dla mojego faceta zmrozi艂am My偶la艂am, 偶e tak si臋 w艂a偶nie robi w zwi膮zku Jak wida膰 si臋 myli艂am …

I widz臋 ju偶, 偶e te przyja藕nie wcale nie chc膮 by膰 takie aseksualne – w moim przypadku s膮, bo udaj臋 偶e pewnych zachowa艅 moich przyjci贸艂 nie widz臋 itp.

Ale ….. wiem jedno w takiej damsko-m臋skiej przyja藕ni zawsze kt贸re偶 chce wi臋cej Wi臋c dziewczyny UWa偶ajcie 馃檪

mccartney
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

A ja JESTEM najlepsz膮 przyjaci贸艂k膮 faceta , kt贸ry ma par臋. Mo偶ecie mi zaufa膰, je偶li to cos tak d艂ugoletniego i nigdy nie przerodzi艂o si臋 w nic wi,臋cej to nawet spanie w jednym 艂贸偶ku nie ma wi臋kszego znaczenia. Jeste偶my jak rodze艅stwo a jego dziewczyna STARA si臋 mnie akceptowa膰. Ka偶dej jest trudno 偶y膰 spokojnie w takim uk艂膮dzie ale raczej nie powinna偶 sie tym przejmowa膰. Poza tym mo偶liwe 偶e nie przypad艂a偶 jej do gustu. Mi te偶 cz臋sto mie odpowiadaj膮 laski K bo s膮 zbyt cukierkowe, ekologiczne i zadufane w sobie ksi臋偶niczki. Ale mo偶esz po prostu spokojnie jej nie lubi膰 i ba膰 si臋, 偶e ONA wam zagra偶a.

Niuszka86
    Member
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

Ja nie tolerowa艂abym 偶adnych tam przyjaci贸艂ek.Najlepsz膮 przyjaci贸艂k膮 mojego faceta jestem JA i my偶l臋 偶e to mu wystarcza.
    Tak my偶l臋, bo swoj膮 najlepsz膮 kole偶ank臋 znienawidzi艂 po tym jak pr贸bowa艂a co偶 mi臋dzy nami popsu膰 馃檪

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Mo偶ecie mi zaufa膰, je偶li to cos tak d艂ugoletniego i nigdy nie przerodzi艂o si臋 w nic wi,臋cej to nawet spanie w jednym 艂贸偶ku nie ma wi臋kszego znaczenia.

Hmm, spanie razem w 艂贸偶ku nie wygl膮da dobrze, dla partner贸w przyja藕ni膮cej si臋 pary…
    Trudno sobie wyobrazi膰, 偶e do niczego nie dojdzie pomi臋dzy kobiet膮 i m臋偶czyzn膮 w takiej sytuacji. Wystarczy, 偶e b臋d膮 chcieli si臋 w nocy poprzytula膰.
    Je偶li kobieta i m臋偶czyzna si臋 TYLKO przyja藕ni膮, to w sytuacji, w kt贸rej s膮 dla siebie kompletnie aseksualni, oboje.

Jeste偶my jak rodze艅stwo

W偶r贸d wszystkich przyjacielskich (najcz臋偶ciej pseudoprzyjacielskich, bo z dodatkami) uk艂ad贸w, kt贸re znam to rzadko偶膰.

hmmm, a jakie to s膮 te ekologiczne cukierkowe? nie znam…

Te偶 nie pojmuj臋, c贸偶 to za panienki. 馃槸
    Dla mnie cukierkowe i ekologiczne to zupe艂nie inne. Ale mo偶e to jakie偶 ciekawe, nowatorskie po艂膮czenie. 馃槈

Sandy
    Member
    • Pasjonat

@Olgu偶 wrote:

Hmm, spanie razem w 艂贸偶ku nie wygl膮da dobrze, dla partner贸w przyja藕ni膮cej si臋 pary…
    Trudno sobie wyobrazi膰, 偶e do niczego nie dojdzie pomi臋dzy kobiet膮 i m臋偶czyzn膮 w takiej sytuacji. Wystarczy, 偶e b臋d膮 chcieli si臋 w nocy poprzytula膰.
    Je偶li kobieta i m臋偶czyzna si臋 TYLKO przyja藕ni膮, to w sytuacji, w kt贸rej s膮 dla siebie kompletnie aseksualni, oboje.

nic nie mow 馃槙 ale w koncu mam zaufanie do niego i skoro mowi ze nigdy nic nie bylo miedzy nimi jak razem spali w jednym lozku to pewnie tak jest.poza tym on traktuje j膮 jak m艂odsz膮 siostre… ale sam fakt jak o tym pomysle to sie wyobraznia sama w艂膮cza 馃檮

Olgus
    Member
    • Maniak

Sandy, a w domu, w kt贸rym nocowali nie by艂o dw贸ch 艂贸偶ek?

Sandy
    Member
    • Pasjonat

@Olgu偶 wrote:

Sandy, a w domu, w kt贸rym nocowali nie by艂o dw贸ch 艂贸偶ek?

bylo ale zajete przez jej wspolokatorke 馃檪

Olgus
    Member
    • Maniak

No c贸偶, pytanie czy wierzysz w to, 偶e do niczego kompletnie mi臋dzy nimi nie dosz艂o.

taisa
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

a ja wam powiem tak-ja jestem najlepsza przyjaciolka mojego faceta ;] i tak powinno chyba byc .

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

a ja wam powiem tak-ja jestem najlepsza przyjaciolka mojego faceta ;] i tak powinno chyba byc .

no ja tez, ale ma tez inna przyjaciolke, tak jak ja przyjaciela:)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Wasz facet kontra JEGO najlepsza przyjaciolka :-P"

Przewi艅 na g贸r臋