• Autor
    Odp.
  • LadyVic
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 49
    • Sta艂y bywalec

Rozumiem ,偶e nie by艂a zadowolona. Moj ch艂opak tez nie jest zadowolony z tego ,ze mam przyjaciela. Ale to jest kwestia kompromisu. Ja mam swoich przyjaci贸艂, on swoich i mamy tez wsp贸lnych. Wszystko da sie zrobi膰 jak s膮 do tego ch臋ci. Nie chcia艂a bym 偶eby on mi czego偶 zabrania艂 albo mnie ogranicza艂 bo nie na tym 偶ycie polega. W zwi膮zku nie mo偶na by膰 egoist膮. Ja nie biegam do niego 偶ali膰 sie jaki to m贸j ch艂opak jest okropny itp. Ale mo偶emy wyj偶膰 razem na piwo, kaw臋 czy do kina:) Zw艂aszcza ,偶e m贸j ch艂opak uczy sie i pracuje a ja nie lubi臋 siedzie膰 w domu.

Assha
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Ale Ty znowu o sobie!
    A moze tamta dziewczyna ma inne podejscie i, tak ja, nie akceptuje czegos takiego? I mimo, ze znasz Twojego przyjaciela dluzej od jego dziewczyny – Ona ma (zabrzmi troche przedmiotowo niestety) wieksze prawo do niego od Ciebie. tak juz ten swiat funkcjonuje.

LadyVic
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 49
    • Sta艂y bywalec

J膮 tez zna艂am d艂ugo bo by艂a to nasza wsp贸lna znajoma. Ja nie wtr膮ca艂am si臋 w ich zwi膮zek. Jak dla mnie to mogla bym zrezygnowa膰 z kontakt贸w z nim dla niej. Ale to on tak zadecydowa艂… Ja tego nie popiera艂am ale widocznie on uwa偶a艂 ,偶e ona nie ma prawa wybiera膰 mu przyjaci贸艂.

Wracaj膮c do pocz膮tku tematu. Ja bym nie pozwala艂a np.zeby moj facet spal z inna dziewczyna w jednym 艂贸偶ku. Tak samo ja bym nigdy nie spa艂a z jakims innym facetem nawet jak to m贸j przyjaciel. Bo s膮 pewne granice miedzy przyja藕ni膮 a romansem. Trzeba dobrze wyznaczy膰 t膮 granice.

Assha
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Ooo tak, tu sie zgodze.
    Zwlaszcza trzeba spostrzegac te granice, bo jest ona baardzo wzgl臋dna..

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Wasz facet kontra JEGO najlepsza przyjaciolka :-P"

Przewi艅 na g贸r臋