- AutorOdp.
- 13 czerwca 2007 at 18:49
[usunięto_link] wrote:
hm to zalezy jakiego typu jestes facetem. Jesli lubisz sypiac z róznymi to taka, która CIę po prostu pociąga. Jesli jestes wierny swojej kobiecie, to chodzi wlasnie o Twoją kobiete. No wiesz o co chodzi 😉
Chodzi o taka, na która masz oc hotę, z która chcesz sie kochac.😀 😆 Powiedzmy całkiem szczerze, że byłbym wierny swojej kobiecie 😉 i jeżli chodziło by o Nią tooo jestem za pierwszą opcją 😉
18 czerwca 2007 at 09:06Wiadomo,ze kazdego faceta to doprowadza do szalu ! 😆 Moj mis rowniez wariuje i 2 sekundy patrzy,slini sie i rzuca sie na mnie:P ahh Ci faceci…
18 czerwca 2007 at 11:24no no tigerka ;D czyzbys przed swoim facetem… hmmm zabawiała sie?:D
18 czerwca 2007 at 12:47Mnie to nie abwi ale wazne,ze mojemu misiowi sie to podoba:) Wtedy lubie jak sie na siebie rzucamy,droczymi hihi 😛
18 czerwca 2007 at 14:06hehe nie no spoko;p faaajnie Ci… ze masz kogos…. ja sama jestem 🙁
18 czerwca 2007 at 14:57kefasku,pamiętaj że to nie tragedia!! 🙂
18 czerwca 2007 at 14:58WarnGirl no pamietam pamietam…. ale jednak zawsze lepiej miec przy boku kogos kochanego;d zeby miec sie do kogo przytulic…. pocalowac… ehh 😛
23 czerwca 2007 at 16:20nie ma nic bardziej wariackiego dla faceta.
ale powiem też, ze onanizujący się facet nie jest wcale gorszym widoczkiem dla kobiety 😉
23 czerwca 2007 at 16:42[usunięto_link] wrote:
ale powiem też, ze onanizujący się facet nie jest wcale gorszym widoczkiem dla kobiety 😉
Mnie to jakos nie ekscytuje….
Ale ja to taka dziwna jestem
23 czerwca 2007 at 16:46Hmmm jak dla mnie to zalezy od sytuacji,bo jesli facte robiłby to dla mnie(i byłby to mój facet 🙂 )to pewnie bardzo by to na mnie podziałało 😉 co innego facet o nicku „gorący_ON” na czacie,który onanizuje się przed kamerką…. to jest dla mnie żałosne 🙂
26 czerwca 2007 at 21:34Pooooodnieca
13 lipca 2007 at 12:45OH OH OH OH MNIAM 😛
20 lipca 2007 at 08:00Ciekawe to forum… takie spostrzeżenia kobiet na temat męskiej natury.
Jak to mówi stara prawda powtarzana z ust do ust?… „Mężczyźni są wzrokowcami.”
Miłe Panie, to jest PRAWDA 🙂
Na pytanie jakie zostało postawione na początku tego tematu odpowiedź jest prosta:
Tak, ale zależy jakiej kobiety… jakiej? Mojej kochanej! Takie to proste…Jeżli jeszcze nie zafundowałyżcie swojemu facetowi takiego przeżycia… sexu oralnego, pozycji „na jeźdźca”, sexu w pozycji od tyłu… widoku Was pieszczących się dla niego… to chyba już najwyższa pora… 😉
…i jeszcze chciałem pozdrowić moją szanowną małżonkę… KOCHAM CIĘ!… i czekam na kolejny wieczór… dzisiejszy 😉
20 lipca 2007 at 08:48Mój facet aż prosi mnie, bym to dla niego robiła…
Uwielbia, gdy pieszczę piersi siedząc na nim, albo… gdy też siedzę tylko trochę dalej…ujeżdżam go i jednoczeżnie dotykam jego członka…przez żcianę pochwy, cały czas dotykam piersi. Lubi też gdy penisem pieszczę swoje sutki.
Generalnie tak tak tak. 😉22 lipca 2007 at 16:07Wiem, że facetów bardzo to kręci. Mój ostatnio chciał, żebym dała pokaz. :P. Ma dużo pomysłów, a ja ciągle mówię; jeszcze nie teraz, zostawmy sobie tą przyjmnożć na kiedyindziej. W sumie po co wszystko na raz, lepiej mieć coż w zanadrzu.;p
- AutorOdp.