• Autor
    Odp.
  • Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

hm to zalezy jakiego typu jestes facetem. Jesli lubisz sypiac z róznymi to taka, która CIę po prostu pociąga. Jesli jestes wierny swojej kobiecie, to chodzi wlasnie o Twoją kobiete. No wiesz o co chodzi 😉
    Chodzi o taka, na która masz oc hotę, z która chcesz sie kochac.

😀 😆 Powiedzmy całkiem szczerze, że byłbym wierny swojej kobiecie 😉 i jeżli chodziło by o Nią tooo jestem za pierwszą opcją 😉

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Wiadomo,ze kazdego faceta to doprowadza do szalu ! 😆 Moj mis rowniez wariuje i 2 sekundy patrzy,slini sie i rzuca sie na mnie:P ahh Ci faceci…

kefasek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 234
    • Zapaleniec

no no tigerka ;D czyzbys przed swoim facetem… hmmm zabawiała sie?:D

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Mnie to nie abwi ale wazne,ze mojemu misiowi sie to podoba:) Wtedy lubie jak sie na siebie rzucamy,droczymi hihi 😛

kefasek
    Member
    • Zapaleniec

hehe nie no spoko;p faaajnie Ci… ze masz kogos…. ja sama jestem 🙁

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

kefasku,pamiętaj że to nie tragedia!! 🙂

kefasek
    Member
    • Zapaleniec

WarnGirl no pamietam pamietam…. ale jednak zawsze lepiej miec przy boku kogos kochanego;d zeby miec sie do kogo przytulic…. pocalowac… ehh 😛

koziorozec72
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 25
    • Bywalec

nie ma nic bardziej wariackiego dla faceta.

ale powiem też, ze onanizujący się facet nie jest wcale gorszym widoczkiem dla kobiety 😉

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ale powiem też, ze onanizujący się facet nie jest wcale gorszym widoczkiem dla kobiety 😉

Mnie to jakos nie ekscytuje….Ale ja to taka dziwna jestem

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Hmmm jak dla mnie to zalezy od sytuacji,bo jesli facte robiłby to dla mnie(i byłby to mój facet 🙂 )to pewnie bardzo by to na mnie podziałało 😉 co innego facet o nicku „gorący_ON” na czacie,który onanizuje się przed kamerką…. to jest dla mnie żałosne 🙂

bartek_p7
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Pooooodnieca

czuczu2
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

OH OH OH OH MNIAM 😛

adam
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ciekawe to forum… takie spostrzeżenia kobiet na temat męskiej natury.

Jak to mówi stara prawda powtarzana z ust do ust?… „Mężczyźni są wzrokowcami.”

Miłe Panie, to jest PRAWDA 🙂

Na pytanie jakie zostało postawione na początku tego tematu odpowiedź jest prosta:
    Tak, ale zależy jakiej kobiety… jakiej? Mojej kochanej! Takie to proste…

Jeżli jeszcze nie zafundowałyżcie swojemu facetowi takiego przeżycia… sexu oralnego, pozycji „na jeźdźca”, sexu w pozycji od tyłu… widoku Was pieszczących się dla niego… to chyba już najwyższa pora… 😉

…i jeszcze chciałem pozdrowić moją szanowną małżonkę… KOCHAM CIĘ!… i czekam na kolejny wieczór… dzisiejszy 😉

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Mój facet aż prosi mnie, bym to dla niego robiła…
    Uwielbia, gdy pieszczę piersi siedząc na nim, albo… gdy też siedzę tylko trochę dalej…ujeżdżam go i jednoczeżnie dotykam jego członka…przez żcianę pochwy, cały czas dotykam piersi. Lubi też gdy penisem pieszczę swoje sutki.
    Generalnie tak tak tak. 😉

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Wiem, że facetów bardzo to kręci. Mój ostatnio chciał, żebym dała pokaz. :P. Ma dużo pomysłów, a ja ciągle mówię; jeszcze nie teraz, zostawmy sobie tą przyjmnożć na kiedyindziej. W sumie po co wszystko na raz, lepiej mieć coż w zanadrzu.;p

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Widok masturbującej się kobiety…"

Przewiń na górę