• Autor
    Odp.
  • Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

W zanadrzu?! A jak odpukać rozjedzie Ci go dzisiaj samochód to kiedy mu pokażesz jaka potafisz być sam-na-sam ze sobą? 😉

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Podnieca ich to. Mój facet lubi sobie popatrzeć ale nie trwa to zbyt długo bo poprostu nie wytrzymuje i kończy sie ….

mala czarna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Mojego doprowadza to do „czerwonosc” nie tylko w przenożni 😉 tyle tylko ze nie wytrzymuje dlugo i rzuca sie na mnie:D

Jeffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Tego jeszcze nie próbowałam.. Zbyt krótko jesteżmy ze sobą, na później zostawię to dla niego 😛

LOLiTA..
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 42
    • Bywalec

ja spytałam niedawno mojego faceta w sumie dla żartów czy to go kręci. odpowiedział że nie wie, bo nigdy tego nie próbowaliżmy. i przy najbliższej okazji, podczas pieszczenia mnie języczkiem wziął moją rekę i… stało sie.. nie spodziewałam sie że tak szybko bedzie chciał to sprawdzić.. i powiem wam że baardzo mu sie to spodobało, od czasu do czasu tak sie zabawiamy ale ja i tak i taknie wytrzymuje i prosze go żeby już p****ął inicjatywę, bo jednak bądź co bądź- on jest w tym lepszy hehe

gruba
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

kręci ich to na maxa!przynajmniej mojego i w sumie to czemu tego przy nim nie robić jeszcze może nam przy tym pomóc i satysfakcja obustronna 😀

piotr
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Jest ok. Kobiety sie za to krępują, zresztą Was często trzeba uczyć poznawania własnej seksualnożci i pewne rzeczy przychodzą z wiekiem, a co za tym idzie z dożwiadczeniem.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Jest ok. Kobiety sie za to krępują, zresztą Was często trzeba uczyć poznawania własnej seksualnożci i pewne rzeczy przychodzą z wiekiem, a co za tym idzie z dożwiadczeniem.

To wynik tego jak zawsze nas wychowywano, że mamy być skromne itp od facetów się tego nie wymaga

Meg77
    Member
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

taki widok facetów podnieca, i to chyba nie ulega wątpliwożci 😀
    ja jeszcze tego nie próbowałam, bo żaden z moich byłych o to nie poprosił 😉 😕

Jeffany
    Member
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Sama musisz wyjżć z inicjatywą ;F
    Kolejny będzie mile zaskoczony, gdy sama zaczniesz. Nie ma, co czekać. Pewnie się obawiają, że zostaną wyżmiani itd.

myszolek
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Mój uwielbia patrzec… czasami wklada mi paluszek a mi kaze piescic łechtaczke 😳

tycjan
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Troszkę się o tym naczytalam i chcialabym teraz poznać zdanie forumowiczów. Jesli Wy kobietki wiecie jak reagują na to wasi mężczyźni, to proszę również się wypowiadać.

Dwie rzeczy – widok masturbującej się kobiety i widok dwóch kobiet pieszczących się…. każdego zdrowego faceta to musi doprowadzać do szału.

Hunter
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Rozmawiałem ze swoją dziewczyną już na ten temat ale jeszcze do tego nie doszliżmy.
    Chciałbym bardzo widzieć jak Ona to robi, to mnie strasznie kręci.:)

Hunter
    Member
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

a czy uważasz, że łatwo jest zgodzić się na coż takiego?

Hunter
    Member
    • Początkujący
    Meg77 wrote:

a czy uważasz, że łatwo jest zgodzić się na coż takiego?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Widok masturbującej się kobiety…"

Przewiń na górę