- AutorOdp.
- 24 lipca 2007 at 10:58
W zanadrzu?! A jak odpukać rozjedzie Ci go dzisiaj samochód to kiedy mu pokażesz jaka potafisz być sam-na-sam ze sobą? 😉
24 lipca 2007 at 16:53Podnieca ich to. Mój facet lubi sobie popatrzeć ale nie trwa to zbyt długo bo poprostu nie wytrzymuje i kończy sie ….
25 lipca 2007 at 20:32Mojego doprowadza to do „czerwonosc” nie tylko w przenożni 😉 tyle tylko ze nie wytrzymuje dlugo i rzuca sie na mnie:D
24 sierpnia 2007 at 16:55Tego jeszcze nie próbowałam.. Zbyt krótko jesteżmy ze sobą, na później zostawię to dla niego 😛
25 sierpnia 2007 at 13:35ja spytałam niedawno mojego faceta w sumie dla żartów czy to go kręci. odpowiedział że nie wie, bo nigdy tego nie próbowaliżmy. i przy najbliższej okazji, podczas pieszczenia mnie języczkiem wziął moją rekę i… stało sie.. nie spodziewałam sie że tak szybko bedzie chciał to sprawdzić.. i powiem wam że baardzo mu sie to spodobało, od czasu do czasu tak sie zabawiamy ale ja i tak i taknie wytrzymuje i prosze go żeby już p****ął inicjatywę, bo jednak bądź co bądź- on jest w tym lepszy hehe
12 września 2007 at 17:28kręci ich to na maxa!przynajmniej mojego i w sumie to czemu tego przy nim nie robić jeszcze może nam przy tym pomóc i satysfakcja obustronna 😀
17 września 2007 at 21:36Jest ok. Kobiety sie za to krępują, zresztą Was często trzeba uczyć poznawania własnej seksualnożci i pewne rzeczy przychodzą z wiekiem, a co za tym idzie z dożwiadczeniem.
18 września 2007 at 08:22[usunięto_link] wrote:
Jest ok. Kobiety sie za to krępują, zresztą Was często trzeba uczyć poznawania własnej seksualnożci i pewne rzeczy przychodzą z wiekiem, a co za tym idzie z dożwiadczeniem.
To wynik tego jak zawsze nas wychowywano, że mamy być skromne itp od facetów się tego nie wymaga
19 września 2007 at 11:02taki widok facetów podnieca, i to chyba nie ulega wątpliwożci 😀
ja jeszcze tego nie próbowałam, bo żaden z moich byłych o to nie poprosił 😉 😕25 września 2007 at 18:38Sama musisz wyjżć z inicjatywą ;F
Kolejny będzie mile zaskoczony, gdy sama zaczniesz. Nie ma, co czekać. Pewnie się obawiają, że zostaną wyżmiani itd.18 października 2007 at 00:51Mój uwielbia patrzec… czasami wklada mi paluszek a mi kaze piescic łechtaczke 😳
1 listopada 2007 at 15:56[usunięto_link] wrote:
Troszkę się o tym naczytalam i chcialabym teraz poznać zdanie forumowiczów. Jesli Wy kobietki wiecie jak reagują na to wasi mężczyźni, to proszę również się wypowiadać.
Dwie rzeczy – widok masturbującej się kobiety i widok dwóch kobiet pieszczących się…. każdego zdrowego faceta to musi doprowadzać do szału.
29 listopada 2007 at 17:55Rozmawiałem ze swoją dziewczyną już na ten temat ale jeszcze do tego nie doszliżmy.
Chciałbym bardzo widzieć jak Ona to robi, to mnie strasznie kręci.:)29 listopada 2007 at 18:01[usunięto_link] wrote:
taki widok facetów podnieca, i to chyba nie ulega wątpliwożci 😀
ja jeszcze tego nie próbowałam, bo żaden z moich byłych o to nie poprosił 😉 😕a czy uważasz, że łatwo jest zgodzić się na coż takiego?
29 listopada 2007 at 18:02Meg77 wrote:taki widok facetów podnieca, i to chyba nie ulega wątpliwożci 😀
ja jeszcze tego nie próbowałam, bo żaden z moich byłych o to nie poprosił 😉 😕a czy uważasz, że łatwo jest zgodzić się na coż takiego?
- AutorOdp.