- AutorOdp.
- 7 lutego 2010 at 16:23
Ja może nie miałam problemów z wypadającymi włosami ale postanowiłam zakupić odżywkę Radical na poprawę struktury włosów. Zauważyłam że po 3 tyg stosowania znacznie mniej mam włosów na szczotce. Są bardziej wytrzymałe i sprężyste. Polecam gorąco – może tobie też pomoże. Odżywkę możesz wzbogacić szamponem, mgiełką i kapsułkami.
13 marca 2010 at 01:57[usunięto_link] wrote:
Jeżli do klekarza to tylko dobry dermatolog. Natomiast oprócz tego zacznij bardziej dbać o włosy,odpowiednia odżywka na wzmocnienie ich struktury oraz szampon.
jesli do dermatologa bedzie dluga kolejka mozesz pojsc do rodzinnego i poprosic o skierowanie na podstawowe wyniki. dbaj o dieta i upewnij sie ze nie brakuje ci zadnych witamin ani mikroelementow.
13 marca 2010 at 16:02Zawsze podstawą jest wykonanie badań krwi (ogólne,morfologia,pierwiastki,)w tym w kierunku tarczycy i na pasożyty.
16 marca 2010 at 09:59Prolab też jest super na wypadanie- cała seria, już po ok 3 tyg widać różnicę a zalecają 3 m-ce kuracji więc myslę, ze będzie jeszcze lepiej 🙂
31 marca 2010 at 21:50Kerastase Stimuliste z Aminexilem – brat używał i podobno była widoczna poprawa, poza tym badania.
na blogu instytutu kerastase możesz przeczyatc [usunięto_link]10 kwietnia 2010 at 22:48Mi skrzyp nie pomogl, kupilam niedawno vitapil w aptece, tez zawiera o ile dobrze pamietam drozdze. biore niedlugo, ale jakos lepiej sie czuje z moimi wlosami.
10 kwietnia 2010 at 22:50[usunięto_link] wrote:
Zawsze podstawą jest wykonanie badań krwi (ogólne,morfologia,pierwiastki,)w tym w kierunku tarczycy i na pasożyty.
Badanie taz zrobilam, bo balam sie ze mam anemie czy cos… Chodzilam slaba i te wlosy.. Ale taraz staram sie wysypiac i dbac o siebie bardziej i jest lepiej.
15 czerwca 2010 at 08:55Wypadające włosy to problem, który trzeba „leczyć” nie tylko tabletkami czy odpowiednimi szamponami np. wspomnianym Prolabem. Chociaż oczywiżcie wybór odpowiedniego preparatu ma znaczenie, to jednak w walce z wypadającymi włosami trzeba działać „na wszystkie fronty” Tzn. dobrze się odżywiać, mniej stresować (tylko jak?) Stosowanie skutecznych żrodków (tych z apteki) wymaga cierpliwożci i systematycznożci, ale efekt jest znacznie lepszy niż przy stosowaniu tych ze sklepu.
2 sierpnia 2010 at 09:59Witam,
Na wypadające włosy też polecam [usunięto_link] Bardoz dobry kompleks odżywczy do wcierania w skórę glowy. Stymuluje wzrost włosów.
Stosuję też naftę kosmetyczną zmieszaną z jednym żółtkiem i olejkiem rycynowym. Taką mieszankę nakładam na 1 h i zawijam w folię. Widzę poprawę w postaci nowych włosków.
28 października 2010 at 11:54Może najlepiej idź zrobić badania włosów. Słyszałam, że w HairLab robią coż podobnego… nie wiem sama, to ciężki problem
3 listopada 2010 at 21:20Czeżć
Mnie na włosy, i paznokcie pomogła zmiana diety. Poza ty zastosowałam suplement [usunięto_link].
Wiesz, nie wiem jak wiele ale pomógł mi na pewno. A był taki moment, że włosy wychodziły mi garżciami. Próbowałam przeróżnych metod, szamponów, specyfików i tak na dobrą sprawę dopiero przy tym zauważyłam efekty. Mogę go z czystym sumieniem polecić.17 listopada 2010 at 13:14No włażnie ja tez mam taki problem i zupełnie nie wiem jaka jest tego przyczyna.. ani tabletki ani szampony nie działają.. może macie jakies propozycje?
17 listopada 2010 at 14:52Zmień dietę i możesz zapomnieć o odżywkach.
17 listopada 2010 at 20:08mniej stresu
moze pomoze 🙂 👿 😈
23 czerwca 2011 at 11:57na wypadanie włosów pomagają domowe płukanki ze skrzypu polnego i z pokrzywy
- AutorOdp.