- AutorOdp.
- 24 marca 2008 at 20:53
witam jestem facetem mam 22 lata,
od paru miesiecy zaobserwowalem ze powiekszyly mi sie lekko zakola… boje sie ze to bedzie dalej postepowalo. co byscie polecily zeby ten proces zahamować? szukam jakiejs odzywki wzmacnającej wlosy. kolezanka cos mi mowila o produkcie o nazwie WAX – wiecie cos na jego temat?
z gory dziekuje za odpowiedzi.
pozdrawiam
28 marca 2008 at 17:44Nie slyszalam o niczym takim. Kup sobie wyciag ze skrzypu polnego. Wlosy z pewnoscia sie wzmocnia. Mi kiedys bardzo wypadaly, a teraz nic a nic
4 maja 2008 at 01:26Proponuję kurację oczyszczającą preparatem – ALVEO – a po niej odżywiającą – ONYX. To takie ziołowe „bombki” dla naszego organizmu skutecznie osiągające swój cel.
W razie pytań zapraszam a udzielę wszelkich informacji z tym związanych.12 maja 2008 at 09:43wax jest podobno bardzo dobry, ale ja polecam (wiem, że drogi) ale z vichy takie ampułki. moja koleżanka stosowała, bo jej po odchudzaniu drastycznym bardzo zaczęły wypadać włosy i teraz ma gęste dożć i naprawdę ładne. tylko potrzeba regularnożci, bo to codziennie trzeba wcierać.
a tak w ogóle to lubię łysych facetów 😛
3 czerwca 2008 at 23:53a mój brat miał takie kółeczko na głowie jak mnich i zaczął używać Vitapilu, takiego żrodka wzmacniającego i regenerującego włosy i całkiem nieźle mu to pomogło, jego włosy wyglądają coraz lepiej i już nie wypadają jak kiedyż 🙂 z tego co pamiętam nawet niedrogo zapłacił za ten Vitapil
5 czerwca 2008 at 09:40Fryzjerka mi proponowała ampułki Vichy, podobno wcieranie 2 razy dziennie działają i są skuteczne. Trochę drogie tylko…
7 kwietnia 2010 at 12:17Dla facetów jest super żrodek na chmielu, tak, na chmielu 😉 Mówię o Subrinie Recept. To seria, kt. składa się z szamponu, ampułek do wcierania i lotionu stosowanego po umyciu, też wcieranego w łysiejące miejsca. Skutecznożć naprawdę wysoka, rekomendowane przez mojego szefa 🙂
15 kwietnia 2010 at 10:36krzem też jest dobry podobno,ale trudno go dostać, chyba włażnie występuje m.in w skrzypie polnym
15 kwietnia 2010 at 13:13Wiesz jeżli to cię pocieszy to ja znam wielu mężczyzn w Twoim wieku, którzy mają podobny problem. tzn wielu znanych mi panów łysieje. A niektórzy są już całkiem łysi mimo tego, że mają dwadzieżcia kilka lat.
Wiesz może w tej sytuacji dobrze byłoby się zaopatrzyć w jakież dobre kosmetyki i szampony do włosów, które pomogą w Twoim problemie. Jeżli szukasz dobrych kosmetyków możesz zajrzeć na stronę sklepu kalamis.pl tam znajdziesz mnóstwo kosmetyków do włosów z najwyższej półki.18 kwietnia 2010 at 06:25Hmm może rzeczywiżcie zacznij od jakiegoż suplementu wzmacniającego włosy. Mogę polecić Ci Skrzypowitę. Sama biorę ją na wzmocnienie włosów i przy okazji paznokci. Sam preparat nie kosztuje dużo, więc nawet jeżli okaże się nieskuteczny to dużo nie stracisz. Płacę za niego ok. 16 zł w aptece Juventa w Łodzi w manufakturze, co jak na łódzkie warunki jest dobrą ceną. Równolegle ze skrzypowitą możesz stosować szampony i odżywki wzmacniające włosy. Mam nadzieję, że to wszystko razem pomoże chociaż trochę zwalczyć Twój problem…
18 kwietnia 2010 at 06:26Hmm może rzeczywiżcie zacznij od jakiegoż suplementu wzmacniającego włosy. Mogę polecić Ci Skrzypowitę. Sama biorę ją na wzmocnienie włosów i przy okazji paznokci. Sam preparat nie kosztuje dużo, więc nawet jeżli okaże się nieskuteczny to dużo nie stracisz. Płacę za niego ok. 16 zł w aptece Juventa w Łodzi w manufakturze, co jak na łódzkie warunki jest dobrą ceną. Równolegle ze skrzypowitą możesz stosować szampony i odżywki wzmacniające włosy. Mam nadzieję, że to wszystko razem pomoże chociaż trochę zwalczyć Twój problem…
19 kwietnia 2010 at 10:21Nie jestem pewna czy ten kosmetyk działa tez na mężczyzn, ale ja bym spróbowała na twoim miejscu, mówię o oleju nigelle – niezła sprawa, wzmacnia cebulki włosów, a co najważniejsze jest całkowicie naturalny. Wydaje mi się, że w twojej sytuacji lepiej coż takiego zastosować niż powiększyć problem jakimiż nafaszerowanymi chemią kosmetykami. Można coż takiego dostać w Mydlarni u Franciszka, z tego co kojarzę, to maja tam jakaż linię kosmetyków dla mężczyzn.
26 kwietnia 2010 at 11:49zaczely mi wypadac wlosy na przesileniu zimnowo – wiosennym i wypadaja dalej i to dosy duzo, wspomne ze farbuje wlosy co 4 miesiace, ale uzuwam odzywek i nie wiem czemu nic nie działa, jakie macie sposoby/
26 kwietnia 2010 at 12:26brakuje w diecie pewnych mikroelementów – zadziałać mogą tabletki capivit lub tabletki drożdżowe wzbogacone witaminą a.
Swoją drogą na wiosnę włosy zazwyczaj trochę wypadają, ale proces szybko się zatrzymuje i strat nie trzeba nadrabiać.
8 maja 2010 at 08:01Ja smaruje codziennie glowe Acnosanem, ale do butelki dolewam 10-20 kropli olejek z drzewa herbacianego.
- AutorOdp.