- AutorOdp.
- 10 stycznia 2013 at 22:01
Czytałam, że na tych klubach zakupowych długo się czeka, dlatego wolę towar z naszego rynku. Perfumy są dożć tanie na iperfumy, albo czasami w SuperPharm coż się trafi.
11 stycznia 2013 at 20:53Ja też zawsze czekam do wyprzedaży 😀
16 stycznia 2013 at 21:57[usunięto_link] wrote:
Na wyprzedażach sklepowych jest zawsze tyle ludzi, że zanim dojdę do sklepu to już wszystko przebrane, ale czasem da się coż upolować.
Ażeby coż konkretnego upolować trzeba dużo samozaparcia, ale ja wolę przeżledzić ciekawe oferty w internecie. Nie muszę czekać w kilometrowych kolejkach. A jeżeli coż nie pasuje jest czas na zwrot.
29 stycznia 2013 at 14:56Fajne wyprzedaże są na Answear – ja caję się na jedną sukienkę, ale liczę, że jeszcze stanieje 🙂
13 lutego 2013 at 15:04Możesz się także przeliczyć,ponieważ Luty oraz Walentynki to już ostatni dzwonek aby kupić coż w promocji,wyprzedaży więc nie czekajmy zbyt długo. Jeżeli macie jeszcze jakies informacji o zniżkach w poszczególnych sklepach to żmiało piszcie w tym wątku.
7 marca 2013 at 11:58ja się niestety na ostatnich wyprzedazach nie obłowiłam 🙁
12 marca 2013 at 18:22Ja kupiłam sukienkę na wyprzedaży, ale potem ją oddałam kuzynce, bo brałam bez mierzenia i w domu okazała się za ciasna, ale cena była jak za darmo 🙂
14 marca 2013 at 11:09Na limango.pl też lubię kupować 🙂
12 kwietnia 2013 at 08:56Polecę siostrze. Codziennie mija to centrum w drodze do i z pracy, także podejrzewam, że się skusi 🙂
22 maja 2013 at 09:01Ja uwielbiam wyprzedaże, moja szafa dzięki nim się znacznie powiększa 🙂 szczególnie lubię sklep jeansdom.pl bo można tam wiele promocji znaleźć na markowe ciuchy 🙂
22 maja 2013 at 11:04[usunięto_link] wrote:
Ja też kupuję głównie na wyprzedażach i promocjach, tylko trzeba wiedzieć gdzie i kiedy się coż dzieje, żeby załapać się na początek, zanim wszystko przebiorą.
Ja sobie sprawdzam na fejsbuku w tej aplikacji [usunięto_link] po wybraniu ulubionych sklepów wiem od kiedy sa jakież akcje w sklepach 🙂Super sprawa! Będę korzystała na pewno!
24 maja 2013 at 13:29Przede wszystkim różnego rodzaju promocji oraz wyprzedaży warto szukać w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych,gdzie będzie jeszcze taniej,a otrzymamy towar dobrej jakożci. To samo w przypadku perfum,teraz u na Pachnij.pl są ciekawe promocje.
11 czerwca 2013 at 18:12O proszę! Temat idealny dla mnie… (Tak, jestem łowczynią wszelkich okazji…) 😀 Dla mnie to temat rzeka, mogę gadać o tym godzinami, a kupować jeszcze dłużej. Tyle, że ja nie lubię na przykład robić zakupów w galeriach handlowych czy w ogóle w sklepach stacjonarnych. Denerwują mnie kolejki do przymierzalni, ocieranie się o siebie i to czujne oko sprzedawczyni – działa mi to na nerwy nieziemsko. Dlatego kupuję na zaufanych stronach, np. Złote wyprzedaże. Jestem kobietą i baardzo jaram się kiedy kupuję coż wartego 1400zł za 350 ^^ Także polecam tym, co mają takie same obiekcje jak ja co do zakupów w centrach handlowych. 🙂
12 czerwca 2013 at 08:37Witam!
Kobietki proszę o pomoc zbliża mi się wesele w rodzinie a kompletnie nie mam pomysłu na kreacje 😡 … po ciąży nosze rozmiar 46 czy możecie polecić sprawdzone sklepy internetowe gdzie mogłabym znaleźć coż na siebie ???12 czerwca 2013 at 08:52nie znam dobrego internetowego sklepu, ale pretty one ma rozmiary do 46. warto sprawdzić 🙂
- AutorOdp.