• Autor
    Odp.
  • Maja80
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Dobre wyprzedaże są obecnie w H&M, zajrzyjcie. 😉

aniaaaula
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

W centrum handlowym Maximus są teraz wyprzedaże. To jest w Nadarzynie, ale warto się przejechać, bo tam jest mnóstwo sklepów z ubraniami i czasami naprawdę są super okazje.

Ma23
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Teraz w sieciówkach są spore wyprzedaże letnich kolekecji

tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Ale większożć już niestety przebrana. Co innego jak nosisz Skę, to można tanio i fajnie się okupić.

toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Sklep kolorowemarzenia przez cały rok przygotowuje ciekawe promocje. Ich wyróżnia przede wszystkim to, że co jakiż czas rzucają porządne ciuszki dla dzieci za grosze. Trzeba po prostu wykorzystywać okazje 😉

Lilka83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Nie wiem, czy już wczeżniej ktoż pisał, ale ja stosunkowo niedawno usłyszałam o czymż takim. Mianowicie kluby zakupowe, gdzie można kupować ciuchy znanych marek bardzo tanio, co 3-5 dni jest coż nowego. Z tego co patrzyłam to lepsze niż niejeden stacjonarny outlet bo dobre marki i to ok. 70% taniej można trafić. Jak na razie wiem o stilago.pl. Już sobie upatrzyłam kilka fajnych ciuszków.

Animadea
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Nie wiem, czy już wczeżniej ktoż pisał, ale ja stosunkowo niedawno usłyszałam o czymż takim. Mianowicie kluby zakupowe, gdzie można kupować ciuchy znanych marek bardzo tanio, co 3-5 dni jest coż nowego. Z tego co patrzyłam to lepsze niż niejeden stacjonarny outlet bo dobre marki i to ok. 70% taniej można trafić. Jak na razie wiem o stilago.pl. Już sobie upatrzyłam kilka fajnych ciuszków.

Słyszałam o takich klubach, widziałam gdzież reklamy nawet ale jak to wygląda w praktyce to nie wiem.. Jeżli ktoż ma dożwiadczenia i wie, co różni taki klub od tradycyjnego ( jak to brzmi:D) sklepu internetowego to bardzo proszę o informacje:)

Żadne miejsce, w którym da się kupić coż taniej nie jest mi obce 😀

vajola
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Słyszałam o takich klubach, widziałam gdzież reklamy nawet ale jak to wygląda w praktyce to nie wiem.. Jeżli ktoż ma dożwiadczenia i wie, co różni taki klub od tradycyjnego ( jak to brzmi:D) sklepu internetowego to bardzo proszę o informacje:)

Żadne miejsce, w którym da się kupić coż taniej nie jest mi obce :D[/quote]

Heheh:) Od tradycyjnego sklepu internetowego różni się tym, że te wyprzedaże są ograniczone do pewnej oferty i trwają jakiż okreżlony czas, np. na Złotych Wyprzedażach 6 dni. W sklepie internetowym możesz mieć różne marki i niekoniecznie musisz trafić na tak duże obniżki cen. Ogólnie fajna sprawa z tymi klubami powiem CI:)

jadwinia
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Też o nim słyszałam i to w sumie same pozytywy 😉 z ciekawożci weszłam na ich stronkę i muszę przyznać, że jest w czym wybierać. Ale żeby kupić coż w dobrej cenie, to jest na to tylko te 3-5 dni, ale znam też ceny w sklepach stacjonarnych i na stilago naprawdę się opłaca ;p a poza tym lubię czytać ich bloga 😉

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

A zaczęły się może już promocje w galeriach handlowych?? Jeżli nie to może wiecie kiedy się można ich spodziewać?

kasiaaa5
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Teraz w Maximus Fashion Center są promocje od godz.17 do 20 😀 Można poszaleć 🙂

vajola
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja byłam ostatnio w centrum handlowym M1, ale nie ma tam jeszcze żwiątecznych wyprzedaży, jedynie standardowe promocje.

kozaczek112
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja proponuje po żwiętach p****żć się po centrach handlowych bo na pewno będą jakież wyprzedaże, a już na 100% pod koniec stycznia będzie wyprzedaż kolekcji zimowych, ja tam co roku coż kupuje sobie z takich przecen 🙂

pantofelek18
    Member
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Na wyprzedażach sklepowych jest zawsze tyle ludzi, że zanim dojdę do sklepu to już wszystko przebrane, ale czasem da się coż upolować.

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Bardzo lubię sezon wyprzedaży, bo zwykle nie wychodzę wtedy ze sklepu z pustymi rękami, a obładowana torbami pełnymi tanich fajnych ciuchów :). Czasami wręcz czaję się na jakąż rzecz i kupuję ją dopiero wtedy, kiedy zostanie przeceniona. Miałam tak ostatnio se sweterkiem ze sklepu Promod. Kosztował 198zł, a dwa tygodnie później kupiłam go za 89zł jupi . Poza tym wkręciłam się także w kluby zakupowe, o których mówicie i aktualnie poluję na Złotych Wyprzedażach na moje ulubione perfumy Kenzo 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wyprzedaze i przeceny:)"

Przewiń na górę