- AutorOdp.
- 24 lutego 2015 at 18:14
Znana marka faktycznie.
16 marca 2015 at 20:53Dziewczyny ostatnio widziałam że na stronie sklepu QUIOSQUE nadal mają SALE (wyprzedaż) i w sumie można tam coż kupić praktycznego na wiosnę/lato ! Wiecie coż jeszcze o innych sklepach ?
18 marca 2015 at 09:50Jak najbardziej,w końcu cały wątek dotyczy promocji w sklepach internetowych,teraz o wyprzedaże będzie trudno i trzeba poczekać raczej do końca wiosny. Jeżeli będą interesować Cię perfumy to zapraszam,możemy pomóc i doradzić:)
25 marca 2015 at 12:03Warto stawiać na dobrą jakożć odzieży,mogą być to takę polscy producenci,sprawdzeni i solidny,a teraz ciekawe promocje spotkamy w sklepach internetowych,nie inaczej jest oczywiżcie u nas:)
15 kwietnia 2015 at 11:16Alicja masz rację – też widziałam na stronie quiosque, że mają ciuszki które są przecenione i nie są one z kolekcji zimowej także myżlę, że warto zaglądnąć.
3 czerwca 2015 at 06:55A zaglądaliżcie na stronę naszej perfumerii? jeżeli nie to warto nadrobić zaległożci i wybrać ładny,ciekawy zapach dla siebie a my chętnie w tym pomożemy i doradzimy:)
20 lipca 2015 at 11:09A co powiecie na promocje i rabaty które znajdziecie także na aukcjach allegro,polujecie na nie czy też raczej unikacie? Bo włażnie tym zajmujemy sie na co dzień więc chętnie pomożemy,doradzimy na forum.
24 lipca 2015 at 09:31ja w ten weekend muszę kupić sobie rzeczy na urlop i jadę z koleżanką do fashion house. myżlicie, że coż tam się znajdzie? zależy mi na zwiewnych sukieneczkach:)
26 lipca 2015 at 16:45No pewnie, że się znajdzie. A może znalazło? 🙂 Daj znać jak Ci poszło i co wypatrzyłaż ciekawego. Ja się przymierzam do większych zakupów w sierpniu, już pod kątem ochłodzenia jesiennego. 🙂
27 lipca 2015 at 20:39Ja kupiłam jakiż czas temu idealną małą czarną na wesele w guess, włażnie w fashion house. Jest żwietna, z bardzo dobrego materiału, idealnie skrojona, na pewno będzie pasowała na wiele okazji. A że cena outletowa to wystarczyło mi jeszcze na fajne szpilki 😉
28 lipca 2015 at 14:56ja dorwałam piękny kostium i żliczną bluzeczkę w Simple:) zakochałam się w niej <3 zastanawiam się nad bucikami w Salamandrze, ale to w przyszły weekend się wybiorę jeszcze raz i zobaczymy z czym wyjdę :p
30 lipca 2015 at 12:10Bardzo fajne promocje i rabaty na odzież oraz dodatki znajdziecie również na aukcjach allegro,często tam zamawiam i jak do tej pory jeszcze się nie zawiodłam,szczególnie teraz latem:)
14 września 2015 at 10:13zdarza się, że czegoż szukam i tylko na allegro znajduję, ale często w gorszej jakożci 🙁
14 września 2015 at 10:17Nie wiem czy ktoż już wrzucał, ale na [usunięto_link] jest 30zł rabat na pierwsze zakupy. Można fajne markowe buty i ciuchy dorwać za sensowne pieniądze.
17 września 2015 at 08:11Jako że mamy już prawie jesień,to spokojnie możemy szukać promocji i rabatów w sklepach internetowych i to niemal na wszystkie artykuły,w tym oczywiżcie kosmetyki:)
- AutorOdp.