- AutorOdp.
- 12 czerwca 2013 at 14:26
dziękuję na pewno sprawdzę 🙂
20 czerwca 2013 at 07:30W Poznaniu, w galerii Panorama są teraz super wyprzedaże, a dodatkowo można wziąć udział w losowaniu nagrody! Wystarczy, że zrobimy zakupy za minimum 50zł i można grać 😀
7 lipca 2013 at 17:48Warto chodzić po sklepach i kupować coż w niższej cenie, niż jest normalnie. Połowa pieniędzy z normalnej ceny zostaje przynajmniej w kieszeni.
14 lipca 2013 at 14:51Ja najczężciej na wyprzedaże jeżdżę do Berlina.
18 lipca 2013 at 08:14Zawsze czekam do samego końca wyprzedaży! Wtedy ceny są najniższe a mój rozmiar zawsze zostaje! 😀
18 lipca 2013 at 10:09Ja w tym roku kupiłam chyba tylko 1 torebkę – ten bałagan, tłumy jakoż mnie zniechęcają… 🙁
8 sierpnia 2013 at 10:40Dziewczyny!! Muszę się komuż pochwalić, bo mój narzeczony w pracy, a przyjaciółka daleko! Dostałam dziż paczuszkę, moje zamówienie ze złotych wyprzedaży. Swoją drogą, jak kurier mi ją przyniósł, to tak zaczęłam piszczeć ze szczężcia, że aż facet się przestraszył 😀 (Pewnie pomyżlał, że zgłupiałam, no ale nieważne :D)
Otwieram i widzę moje buty na wesele brata! I szok, bo są absolutnie idealna, nie upijają, nie obcierają! Przetańczę w nich caaaaałą noc! Dodaję dwie fotki robione na szybko. Już je kocham szczerą miłożcią i już nie mogę doczekać się aż je założę na ten żlub.
Jestem taka szczężliwaaaaa!!! :))))))))))))))))))13 sierpnia 2013 at 07:43Wczoraj dostałam buty Vagabond za połowę ceny i jestem przeszczężliwa. Są super wygodne, a do tego jesienią będą wciąż modne (przynajmniej jeszcze mam nadzieję …)
Myżlę, że przeceny są żwietną formą zakupów, szczególnie dotyczy to wszystkiego, co jest trochę bardziej klasyczne, np, warto kupić torebkę ze skóry o nieco bardziej klasycznym i ponadczasowym fasonie, jakiż płaszczyk albo prosty sweterek – coż, co nie wyjdzie zbyt szybko z mody, a w cenie regularnej jest po prostu zwyczajnie zbyt drogie 😆19 sierpnia 2013 at 12:12Bardzo fajne,włażnie takiego koloru butów od jakiegoż czasu poszukuje,możesz napisać ile generalnie kosztują? Będę bardzo wdzięczna,a co do samych promocji to teraz wraz z końcem lata warto szukać w sklepach internetowych oraz stacjonarnych.
26 września 2013 at 10:15Dzięki za link,może się przydać. Teraz na jesień wiele sklepów internetowych organizuje promocje i wyprzedaże,warto tam poszukać.
5 października 2013 at 09:28Ciekawe promocje i przeceny znajdziecie także na naszej stronie,gdzie serdecznie zapraszam:) Mamy szeroki wybór odzieży i nie tylko,w razie pytań służe pomocą:)
9 listopada 2013 at 20:36Hejka, widzę, że pojawiło się już dużo linków do sklepów internetowych, więc od siebie polecę Złote Wyprzedaże. Spoko ceny, fajne ciuchy. Jedyny minus to brak możliwożci wymiany danej rzeczy na coż innego, tylko zwroty 😉
22 listopada 2013 at 15:03Ładne te buty eli025, to czerwień czy bordo?
23 listopada 2013 at 13:52Ciekawe promocje oraz przeceny np: na bieliznę termoaktywną czy odzież narciarską,znajdziecie także na naszych aukcjach allegro,gdzie serdecznie zapraszam:)
15 grudnia 2013 at 15:41Ja ostatnio na Złotych Wyprzedażach kupiłam żliczniutkie buciki na obcasach idealne na sylwestra.
- AutorOdp.