• Autor
    Odp.
  • nicola564
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

dziękuję na pewno sprawdzę 🙂

Anadiya
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

W Poznaniu, w galerii Panorama są teraz super wyprzedaże, a dodatkowo można wziąć udział w losowaniu nagrody! Wystarczy, że zrobimy zakupy za minimum 50zł i można grać 😀

Finess_com_pl
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Warto chodzić po sklepach i kupować coż w niższej cenie, niż jest normalnie. Połowa pieniędzy z normalnej ceny zostaje przynajmniej w kieszeni.

Zuza90
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja najczężciej na wyprzedaże jeżdżę do Berlina.

paula1230
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Zawsze czekam do samego końca wyprzedaży! Wtedy ceny są najniższe a mój rozmiar zawsze zostaje! 😀

Gramka
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Ja w tym roku kupiłam chyba tylko 1 torebkę – ten bałagan, tłumy jakoż mnie zniechęcają… 🙁

ela025
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Dziewczyny!! Muszę się komuż pochwalić, bo mój narzeczony w pracy, a przyjaciółka daleko! Dostałam dziż paczuszkę, moje zamówienie ze złotych wyprzedaży. Swoją drogą, jak kurier mi ją przyniósł, to tak zaczęłam piszczeć ze szczężcia, że aż facet się przestraszył 😀 (Pewnie pomyżlał, że zgłupiałam, no ale nieważne :D)
    Otwieram i widzę moje buty na wesele brata! I szok, bo są absolutnie idealna, nie upijają, nie obcierają! Przetańczę w nich caaaaałą noc! Dodaję dwie fotki robione na szybko. Już je kocham szczerą miłożcią i już nie mogę doczekać się aż je założę na ten żlub.
    Jestem taka szczężliwaaaaa!!! :))))))))))))))))))

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Wczoraj dostałam buty Vagabond za połowę ceny i jestem przeszczężliwa. Są super wygodne, a do tego jesienią będą wciąż modne (przynajmniej jeszcze mam nadzieję …)
    Myżlę, że przeceny są żwietną formą zakupów, szczególnie dotyczy to wszystkiego, co jest trochę bardziej klasyczne, np, warto kupić torebkę ze skóry o nieco bardziej klasycznym i ponadczasowym fasonie, jakiż płaszczyk albo prosty sweterek – coż, co nie wyjdzie zbyt szybko z mody, a w cenie regularnej jest po prostu zwyczajnie zbyt drogie 😆

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Bardzo fajne,włażnie takiego koloru butów od jakiegoż czasu poszukuje,możesz napisać ile generalnie kosztują? Będę bardzo wdzięczna,a co do samych promocji to teraz wraz z końcem lata warto szukać w sklepach internetowych oraz stacjonarnych.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Dzięki za link,może się przydać. Teraz na jesień wiele sklepów internetowych organizuje promocje i wyprzedaże,warto tam poszukać.

Fuzja-Stylow_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ciekawe promocje i przeceny znajdziecie także na naszej stronie,gdzie serdecznie zapraszam:) Mamy szeroki wybór odzieży i nie tylko,w razie pytań służe pomocą:)

Yenna2
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Hejka, widzę, że pojawiło się już dużo linków do sklepów internetowych, więc od siebie polecę Złote Wyprzedaże. Spoko ceny, fajne ciuchy. Jedyny minus to brak możliwożci wymiany danej rzeczy na coż innego, tylko zwroty 😉

Lucy88
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ładne te buty eli025, to czerwień czy bordo?

StudioDobregoStylu
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Ciekawe promocje oraz przeceny np: na bieliznę termoaktywną czy odzież narciarską,znajdziecie także na naszych aukcjach allegro,gdzie serdecznie zapraszam:)

Morka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja ostatnio na Złotych Wyprzedażach kupiłam żliczniutkie buciki na obcasach idealne na sylwestra.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wyprzedaze i przeceny:)"

Przewiń na górę