• Autor
    Odp.
  • tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

żmieszna sprawa… mam znajomą, która od podstawówki miała problem z wyzwiskami typu… żyrafa, wieżowiec, itp. zawsze była najwyższa. tylko że… jeszcze w podstawówce wyzwiska leciały od szkolnych łobuzów, chłopaków, którzy lubili podokuczać „odmieńcom”. a jak poszła do liceum? no to się trochę sytuacja odwróciła… bo nagle wszyscy chłopcy (zwłaszcza z tych starszych klas) zaczeli mowić, że ona ma „nogi do nieba”, i w ogóle jaka to laska, a z kolei „żyrafą” była już tylko na językach zazdrosnych panienek. tym bardziej jak skończyła szkołę, jej wzrost i uroda stały się atutem. i tylko teraz czasem dziwnie się czuję, jak z nią rozmawiam i muszę zadzierać głowę do góry… 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja wolę wyższych. pomiędzy mną a S są 24 cm różnicy.

meciarz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Moje zdanie jest jedno niższa ode mnie, ale też nie za niska 🙂

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Ja zawsze miałam do czynienia z takimi facetami, którzy lubili raczej niskie dziewczyny. Teraz pechowo trafiłam na takiego co szaleje za długonogimi pięknożciami i cały czas mi mówi, że jakbym była 10 cm wyższa to byłoby ok. Więc troche wpędza mnie drań w kompleksy. Ale jak widać jedni lubią małe inni duże. I dobrze;) Bo byłoby nudno jakby każdy facet szalał za tym samym;p 😉

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Teraz pechowo trafiłam na takiego co szaleje za długonogimi pięknożciami i cały czas mi mówi, że jakbym była 10 cm wyższa to byłoby ok.

A jak nie jesteż 10 cm wyższa to nie jest ok?
    Jeżli skreżla Cię z powodu wzrostu to lepiej nie zawracaj sobie nim głowy. 🙂

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ja zawsze wolalam wyzszych facetow i dobrze zbudowanych ale tez bez przesady. 😉 Natomist wiekszosc facetow zauwazylam,ze lubi nizsze od samych siebie.Mojemu Michowi nie przeszkadza to,ze ejstem od niego o wiele nizsza. 🙂 Ja mam 168cm a moj Michu 183 🙂

afro_disiac
    Member
    • Zasłużony

@Olguż wrote:

[usunięto_link] wrote:

Teraz pechowo trafiłam na takiego co szaleje za długonogimi pięknożciami i cały czas mi mówi, że jakbym była 10 cm wyższa to byłoby ok.

A jak nie jesteż 10 cm wyższa to nie jest ok?
    Jeżli skreżla Cię z powodu wzrostu to lepiej nie zawracaj sobie nim głowy. 🙂

Mój braciszek mówi mi to samo co ty:) Ale ja tak za nim szaleje, że chyba nie umiem sobie dać z nim spokój 😉 A on może się przekona do niewielkich kobitek 8) Zobaczymy co to będzie. Dodam, że to początek naszej znajomożci, a nie jakiż wieloletni związek

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ale w jakich okolicznożciach on to mówi? Bo aż trudno mi sobie wyobrazić, że facet rzuca takimi tekstami. 😉

afro_disiac
    Member
    • Zasłużony

No troche tak dla żartów, trochę się ze mną przekomarza. Taka tam dziecinada 😉 Ale w każdym żarcie jest trochę prawdy. Poza tym wiem, że on lubi wysokie i długonogie, bo takie były też jego poprzednie dziewuchy.

Sonia
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Ja mam 168cm a moj Michu 183 🙂

ja mam 155 a mój chlopak 190 … Najważniejsze jest to że się kochamy a reszta nie ma znaczenia…. :)):*:*:*

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

mój facet lubi niskie ^^ (170cm)

afro_disiac
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ja mam 168cm a moj Michu 183 🙂

ja mam 155 a mój chlopak 190 … Najważniejsze jest to że się kochamy a reszta nie ma znaczenia…. :)):*:*:*

sonia zazdroszcze Ci tego dwumetrowca;) eh tez lubie wysokich facetow, mimo ze sama jestem niska.

twojaczarnulka
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ale jak jestes wyzsza od swego faceta to czasem ludzie dziwnie patrza i to sa wkrety kulturowe….

Ludzie dziwnie patrzą?

A c*** z tego? 😯 😯 😯

.

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

mój facecik lubi jak jestem od niego niższa 🙂 na szczężcie spora różnica, moje oczy są na wysokożci poniżej jego noska 😉 ja tez lubię czuć się mniejsza 🙂

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Generalnie wzrost np. z zakochaniem ma niewiele wspolnego.

Jezeli facet jest nizszy to moze zle sie czuc przy wyzszej bo tak sie utarlo w spoleczenstwie ze kobieta powinna byc nizsza bo to ” ladniej wyglada ”. Zalezy kto i jak bardzo ma syf wspoleczny wbity do bani ” to trzeba ”, ” tego nie wolno ” itp. Mialem i nizsze i wyzsze kobiety od siebie.

Problem – jezeli takowy jest – w temacie WYZSZA KOBIETA nizszy facet najczesciej konczy sie wtedy kiedy facet zaczyna sie swobodnie z tym czuc, kobieta to wyczuwa i jest ok, zwlaszcza kiedy tez sobie podpasuja z charakteru 😉

Ladnie napisal/a mojito i twojaczarnulka. Podoba mi sie to ze dostrzegaja ” wkrety kulturowe ” i nie obchodzi ich zdanie innych.

Przewaznie mialem do czynienia z nizszymi kobietami, zwlaszcza tymi filigranowymi brunetkami. Niskie, zgrabne brunetki i ciemne oczka 🙄 ale ostatnio czesto poznaje wysokie blondynki, ktore na dodatek nosza szpilki. Nie zauwazylem zeby im to przeszkadzalo ze jestem nizszy 😉

Wlasciwie nie ma znaczenia jaki jest wzrost partnera czy partnerki bo liczy sie to co jest miedzy Wami i jak sie z tym czujecie ale sa tez ludzie, ktorzy maja rozne upodobania 😉 Nie moglbym powiedziec kobiecie ” sorry podobasz mi sie, jestes wspaniala kobieta i na prawde swietnie sie czuje kiedy jestes obok ale … jestes za niska/wysoka ”.

Pozdrawiam 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wysoka czy niska!?!?!?!"

Przewiń na górę