- AutorOdp.
- 22 czerwca 2009 at 21:26
hahahahahahahha
padlem na glebe i sie tarzam
parvati dobrze kiedys mowila
rozmnażanie zostaw innym 😀22 czerwca 2009 at 22:04Ateizm – w swoim życiu spotkałem 1 prawdziwego ateistę, posiadał ogromną wiedzę na temat różnych religii i doskonale wiedział, co wybiera i dlaczego. Reszta to osoby, które zazwyczaj nawet nie znały definicji ateizmu, tylko im pasował, bo nie trzeba do kożcioła chodzić.
Nauka – tiaa…niektórzy uważają, że pozżerali wszystkie rozumy, a ludzkożć stoi na wysokim szczeblu rozwoju. Ledwo co skończyliżmy zjadać siebie nawzajem, i rysować obrazki w jaskiniach…(chociaż chyba w kilku miejscach na Ziemi to wciąż nie straciło na popularnożci).
23 czerwca 2009 at 05:51[usunięto_link] wrote:
hahahahahahahha
padlem na glebe i sie tarzamhahahahahaha
przyjemnożci!… tylko się nie ˜zatarzaj, bo będziesz wyglądał ździebko nieprzyzwoicie 😆[usunięto_link] wrote:
parvati dobrze kiedys mowila
a co to? jakaż iluministyczna prorokini żwiętego zawsze słusznego ateizmu – do spraw rozmnażania?
że się tak do niej wdzięczysz i nawiązujesz bogobojnie jak do Koranu?
jakoż mnie nie przekonałeż tym ˜naukowym autorytetem 😆[usunięto_link] wrote:
rozmnażanie zostaw innym 😀
moje rozmnażanie, to zostaw, proszę “ mnie! jakoż sobie poradzę
weź się lepiej za swoje¦ 😆23 czerwca 2009 at 06:21[usunięto_link] wrote:
ja tam nie lubię wszelkich ANTY – tak jakoż spontanicznie – o wiele bardziej kręci mnie ZA 😆 Czemu bać się dziecka i udawać, że jesteżmy tacy humanistyczni – pierdzielić taką cywillizację, która umiera w mgnieniu oka!
PS. Zobacz przyrosty demograficzne poszcególnych państw europejskich. To ma być strosząca się pawimi piórami Unia Europejska!? Jeszcze chwila i będziemy islamską kolonią! 😈
Idioto, już ciężko mi pisać do ciebie.
Wysilę się.
Pomyżl, że nie tylko ty w wieku prawie 30stu lat posuwasz swoją piękną, ale bzykają się także piętnastolatkowie – niekoniecznie zakochani – robią to czasem kumple w kiblach na dyskotece. Ale jasne, niech przy okazji robią sobie dzieci.23 czerwca 2009 at 08:37PS. No, ale tu gadamy o antykoncepcji przecie – ja tam nie lubię wszelkich ANTY – tak jakoż spontanicznie – o wiele bardziej kręci mnie ZA Czemu bać się dziecka i udawać, że jesteżmy tacy humanistyczni – pierdzielić taką cywillizację, która umiera w mgnieniu oka!
😆 😆 😆
Ty myżlisz nad tym co piszesz w ogóle, że tak się zapytam?
23 czerwca 2009 at 11:23Cleo, włażnie on myżli za dużo… 🙄 😉 Może gdyby przestał- takie rzeczy nie przychodziłyby mu do głowy. 🙂
23 czerwca 2009 at 12:31to, ze hardm man wypisuje takie straszne glupoty, swiadczy o tym, ze nie ma pojecia, na czym tak naprawde polega nauka.
nie mam tu na mysli pseudonaukowych dyscyplin typu filozofia czy teologia, ale prawdziwa nauke.
zatem…nie ma co sie debilem przejmowac.
23 czerwca 2009 at 17:50Zauważyłem że zaczęliżcie się nieżle wyzywać..
No a podobno to my ,,katole” ciągle innych obrażamy… 🙄 😆
Ja tylko powiem jedno-znam wielu ateistów i żaden z nich nie szydzi z mojej wiary dlatego że to osoby na poziomie.Ja też nie szydze z ateizmu mimo że wielokrotnie zostałem zmieszany z błotem przez ateistów…
23 czerwca 2009 at 18:12nasze obraźliwe wypowiedzi nie tyczą się bezpożrednio Twojej religii ale
– tego, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem
– tego, że czepiasz się rzeczy, które nie są istotne, omijając przy tym prawdziwy sens wypowiedzi
– tego, że unikasz pytań na które nie potrafisz sensownie odpowiedzieć
– tego, że odpowiadasz zazwyczaj nie podając konkretnych argumentów
– tego, że wywyższasz się tu z powodu tego, że niby zostałeż ożwieconyjeżli Ci się wydaje, że np. parvati, miszczu, Onione czy ja szydzimy z Ciebie bo jesteż chrzeżcijaninem to już nie mam więcej pytań 😆
23 czerwca 2009 at 18:26[usunięto_link] wrote:
nasze obraźliwe wypowiedzi nie tyczą się bezpożrednio Twojej religii ale
Jasne! A wyzywanie Boga ?.. albo nabijanie się z kożcioła?…
– tego, że czepiasz się rzeczy, które nie są istotne, omijając przy tym prawdziwy sens wypowiedzi
– tego, że wywyższasz się tu z powodu tego, że niby zostałeż ożwieconyjeżli Ci się wydaje, że np. parvati, miszczu, Onione czy ja szydzimy z Ciebie bo jesteż chrzeżcijaninem to już nie mam więcej pytań 😆
ja nie umiem czytać ze zrozumieniem?.. i kto to mówi 😆
Znajdż zdanie w którym się wywyższłem z tego względu że niby jestem ożwiecony!Coż co dla Ciebie nie jest istotne dla innych może być!
Nie unikam żadnych pytań-to Ty unikasz moich odpowiedzi.
To nie dyskusja o tym czy jakiż film jest dobry by podawać argumenty23 czerwca 2009 at 19:28[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Jasne! A wyzywanie Boga ?.. albo nabijanie się z kożcioła?…
ja nie umiem czytać ze zrozumieniem?.. i kto to mówi 😆
Znajdż zdanie w którym się wywyższłem z tego względu że niby jestem ożwiecony!Coż co dla Ciebie nie jest istotne dla innych może być!
Nie unikam żadnych pytań-to Ty unikasz moich odpowiedzi.
To nie dyskusja o tym czy jakiż film jest dobry by podawać argumentyno włażnie.. jak ktoż wyzywa, kpi szydzi z boga nie znaczy, że kpi z ciebie bo nim nie jesteż 😐
szczerze to już mi się nie chce nic tobie udowadniać.
temat, w którym stwierdziłeż, że moja dusza będzie potępiona czy coż w tym stylu było twoim wywyższaniem się.
ja nie unikam twoich odpowiedzi, po prostu niewiele w nich konkretów których oczekuje.
argumenty są potrzebne żeby udowodnić jakąkolwiek rację – więc nie pierdziel że nie są potrzebne.
i już się nie wysilaj z odpowiedziami, będę je ignorować bo nie widzę w tym sensu…
23 czerwca 2009 at 21:21taki juz ze mnie potworny szyderca
miszczu aka powrót szydery!ja tam do katoli nic nie mam, 95% moje rodziny to katole
ja tylko smieje sie z debili
23 czerwca 2009 at 21:55Cleo napisałem że twoja dusza MOŻE być potępiona a nie że JEST potępiona… to są DWIE RÓŻNE rzeczy..
Czy to według Ciebie wywyższanie się?..
23 czerwca 2009 at 21:58[usunięto_link] wrote:
no włażnie.. jak ktoż wyzywa, kpi szydzi z boga nie znaczy, że kpi z ciebie bo nim nie jesteż 😐
Jak ktoż szydzi z Boga to szydzi też ze mnie-Jak ktoż szydzi z twojego ojca to Ciebie to nie rusza?…
24 czerwca 2009 at 06:53[usunięto_link] wrote:
Wiesz Cleo, koleż na poziomie, pisze na poziomie, odpowiada na większożć pytań, wie o co chodzi, może jakiż jeden post źle zinterpretował to ty odrazu wyjeżdzasz, z takim super popularnym na każdym forum tekstem „nie umiesz czytac ze zrozumieniem”
Życzę Ci żebyż Ty umiała w takim stopniu czytac ze zrozumieniem jak Pablo.[usunięto_link] wrote:
Podaj przykłąd, bo sypiać takimi ogólnikami każdy głupi potrafi.
[usunięto_link] wrote:– tego, że unikasz pytań na które nie potrafisz sensownie odpowiedzieć
Znowu to samo. Podaj przykład w takim razie. Mnie Pablo trochę zadziwia ogromem swojej wiedzy. Kurcze w końcu nie jest księdzem, nie musi znać odpowiedzi na wszystko. Co nie znaczy też, że mnie te jego wypowiedzi przekonują. Tym bardziej nie powinnaż mu wyjeżdzac z takimi tekstami, ze twój poziom wiedzy na temat religii – wszystkich za i przeciw, jest niziutki.
[usunięto_link] wrote:– tego, że odpowiadasz zazwyczaj nie podając konkretnych argumentów
Znów się mylisz. Podaje argumenty. Takie jakie podaje kożciół. Mogą być jeszcze bardzie konkretne? Ma dużą wiedzę w zakresie tego czego kożciół naucza.
[usunięto_link] wrote:
– tego, że wywyższasz się tu z powodu tego, że niby zostałeż ożwiecony
Czemu niby ożwiecony? NA PEWNO został ożwiecony. jeżli mówi, że nie wierzył, a raptownie zaczął tzn, że został ożwiecony -tak to się nazwa.
Poza tym, jak możesz mówić, że się wywyższa – to podłe, koleż nikogo nie wyzywa, z nikogo nie szydzi, nie obraża. Wywższają się osoby, które nie szanuja innego zdania i się z niego żmieją jak np parvati czy miszczu.
[usunięto_link] wrote:jeżli Ci się wydaje, że np. parvati, miszczu, Onione czy ja szydzimy z Ciebie bo jesteż chrzeżcijaninem to już nie mam więcej pytań 😆
Nie schlebiaj sobie Cleo porównując się do wiedzy parvati miszcza czy Onione – troche Ci brakuje. Jeżli chodzi natomiast o szydzenie, to schlebiac już sobie możesz, bo w tym im też nie dorównujesz – chociaż to dobre.
Parvati i miszczu są chamscy wobec niego, parvati w tym temacie zniża się do takiego poziomu, od któregozawsze tak bardzo chciała się odcinać twiedząc, że nie ten poziom. Ale poczytaj sobie jeszcze Cleo na spokojnie i co najważniejsze OBIEKTYWNIE wszystkie odpowiedzi.
Bo moim zdaniem po prostu nie jesteż obiektywna. Ja tez b ardzie jwierzę w teorie miszcza niż Pabla, ale jeżli widzę, że ktoż gada n a temat Pabla głupoty to musze stanąc w jego obronie 🙂 - AutorOdp.