- AutorOdp.
- 16 czerwca 2009 at 23:18
sam podchodz臋 pod dwa metry, to si臋 nigdy nie zastanawia艂em nad tym w doros艂ym moim 偶yciu – ale rozumiem tych, co maj膮 mniej – i to znacznie mniej – kochani szukajcie mniejszych! – s膮 super laski 160-centymetrowe i faceci, co nie osi膮gaj膮 170 – najwa偶niejsze uczucie! Naprawd臋! C*** tam wysoko偶膰, wa偶na czu艂o偶膰! 馃槅
16 czerwca 2009 at 23:34hm..wiecie co ,to chyba zalezy od gustu,i tego jak sie ze swym wzrostem czujemy.
17 czerwca 2009 at 08:16ka偶dy sie czepia hardmana a ja widz臋 偶e On nawet sensownie pisze
ja zgadzam si臋 z hardmanem, nie wazny jest wzrost wa偶na jest czu艂o偶膰 dogadanie partner贸w, znam facet贸w nieziutkich ale naprawde spoko ch艂opcy,
m贸j partner jest ode mnie wyzszy ja mam jak juz wczesniej pisalam 156 cm ale jakbym nie mia艂a obecnego partnera i znalz艂abym innego ni偶szego od siebie nie przeszkadza艂o by mi to ani troch臋14 lipca 2009 at 07:39Mam 160 cm wzrostu, a m贸j ch艂opak- 188 馃檪 Fajnie razem wygl膮damy 馃槈
14 lipca 2009 at 16:15@mr贸wka wrote:
ka偶dy sie czepia hardmana a ja widz臋 偶e On nawet sensownie pisze
ja zgadzam si臋 z hardmanem, nie wazny jest wzrost wa偶na jest czu艂o偶膰 dogadanie partner贸w, znam facet贸w nieziutkich ale naprawde spoko ch艂opcy,
m贸j partner jest ode mnie wyzszy ja mam jak juz wczesniej pisalam 156 cm ale jakbym nie mia艂a obecnego partnera i znalz艂abym innego ni偶szego od siebie nie przeszkadza艂o by mi to ani troch臋A ja szczerze m贸wi膮c spotyka艂am si臋 kiedy偶 z facetem o p贸艂 g艂owy ni偶szego i powiem, 偶e z pocz膮tku mi to przeszkadza艂o. Jednak nie wiem kiedy, ale w ci膮gu roku bycia razem przer贸s艂 mnie o g艂ow臋.
Potem trafi艂 mi si臋 taki, kt贸ry by艂 tej samej wielko偶ci i baaardzo mi przeszkadza艂a to, i偶 nie jest wysoki.
Mo偶e to niedojrza艂e z mojej storny by艂o, ale przeszkadza艂 mi na tyle, 偶e rozstali偶my si臋 po 3tygodniach 馃檪Oczywi偶cie potem znalaz艂am wy偶szego i jako偶 3 lata jeste偶my ju偶 razem 馃檪
Na pewno nie z dum膮, ale przyznaj臋: dyskryminuj臋 kandydat贸w na potencjalnego partnera na wst臋pie je偶li nie s膮 wy偶si ode mnie o przynajmniej 10cm.
17 lipca 2009 at 20:19[usuni臋to_link] wrote:
Na pewno nie z dum膮, ale przyznaj臋: dyskryminuj臋 kandydat贸w na potencjalnego partnera na wst臋pie je偶li nie s膮 wy偶si ode mnie o przynajmniej 10cm.
Mam 178 cm wzrostu i wszystkie kole偶anki powtarzaj膮 mi, 偶e musz臋 sobie znale藕膰 ch艂opaka przynajmniej o te 10 cm wy偶szego ode mnie (tak jak w Twoim przypadku). Ale szczerze powiem, 偶e m贸g艂by by膰 mojego wzrostu, byle nie ni偶szy, a wy偶szy… mile widziany, hehe 馃槈
- AutorOdp.