• Autor
    Odp.
  • 19Kleo91
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

176 cm mam ;p chcieli mnie bra膰 na modelke xDD hm…ale czasem pozazdroszcze dziewczyn膮 160 bo one wygladaj膮 na subtelniejsze i delikatniejsze,,,przynajmniej ja mam takie wra偶enie:)

LenkaWZW
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

176 cm mam ;p chcieli mnie bra膰 na modelke xDD hm…ale czasem pozazdroszcze dziewczyn膮 160 bo one wygladaj膮 na subtelniejsze i delikatniejsze,,,przynajmniej ja mam takie wra偶enie:)

To ja zazdroszcz臋 Ci tego wzrostu bo ja mam 179 馃榾 hehe
    Zawsze wszystko widz臋 ;p ale zawsze chcia艂am by膰 ni偶sza 馃檨

rotor
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Nie ma idealnego wzrostu dziewczny. Jedni wol膮 wy偶sze, inni ni偶sze. M贸j ma oko艂o 180cm i nie wyobra偶 sobie chodzenia z dziewczyn膮 ni偶sz膮 ni偶 165cm. Najbardziej lubi dziewczyny, kt贸re na obcasie s膮 prawie r贸wne z nim, czyli maj膮ce oko艂o 170 cm wzrostu. Ale jego kolega, kt贸ry ma 195cm,powiedzia艂, ze jego kobieta powinna mie膰 conajmniej 180 cm wzrostu. Regu艂y nie ma :ok:

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

ja mam oko艂o 155 i powiem szcze偶e 偶e bardzo si e ciesze ze jestem taka niziutka, kiedys mia艂am na tym punkcie kompleksy ale teraz bardzo lubie ten moj wzrost, moj facet moze mnie bez problemu nosic na rekach
    zgadzam sie z chokolaka przynajmniej ja mam takie odczucie ze kobiety nizsze wydaja sie takie bezbronne, ktorym tzreba pomoc, takie delikatne

moris
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

ja mam 169 馃檪 my偶le 偶e wzrost ok, nie bardzo wysoka nie niska 馃檪

Torque
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ma艂e puszyste laleczki s膮 najrozkoszniejsze. Mam 182 i n****臋tniej widz臋 obok siebie dziewczyny o g艂ow臋 ni偶sze. Mam pewn膮 teori臋 kt贸rej tu nie b臋d臋 wy艂uszcza艂, ale rzeczywi偶cie budz膮 o wiele wi臋cej pozytywnych, opieku艅czych skojarze艅 ni偶 kobiety niewiele ni偶sze lub r贸wne mi wzrostem.
    Oczywi偶cie rozmawiamy tu o osobistych preferencjach wi臋c nie ma sensu ocenia膰 w kategoriach „lepiej-gorzej”.

darknesrose
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

@mr贸wka wrote:

ja mam oko艂o 155 i powiem szcze偶e 偶e bardzo si e ciesze ze jestem taka niziutka, kiedys mia艂am na tym punkcie kompleksy ale teraz bardzo lubie ten moj wzrost, moj facet moze mnie bez problemu nosic na rekach
    zgadzam sie z chokolaka przynajmniej ja mam takie odczucie ze kobiety nizsze wydaja sie takie bezbronne, ktorym tzreba pomoc, takie delikatne

Dok艂adnie 馃檪 Ja mam 153 i si臋 ciesz臋. Wsz臋dzie si臋 wcisn臋 no i m膮偶 nosi mnie cz臋sto na r臋kach 馃檪 Nie ukrywam jednak, 偶e kiedy偶 chcia艂am by膰 wy偶sza i cz臋sto si臋 do艂owa艂am z tego powodu. Do dzisiaj dziwnie si臋 czuj臋 w towarzystwie os贸b ze wzrostem ok 185 – taka malutka, nie zauwa偶ona…

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

a ja nawet w takim towarzystwie sie ciesze wyjatkowo w艂asnie, wszyscy tacy wysocy a ja taka malutka, jak dla mnie bomba:D

monika22
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

ja mam 176cm,ale jak by艂am mlodsza to raz pop艂aka艂am sie bo by艂am najwy偶sza w klasie i powiedzia艂am mamie ze ja nie znajde sobie chlopaka bo wszyscy sa ni偶si ode mnie:)

ja mysle ze jak kobieta ma 170 cm to jest ok.

P.S ma艂e jest PIEKNE!!!!!!!!!!!!

alma
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Do dziewczyn, kt贸re marz膮, 偶eby by膰 wy偶szymi – te wysokie maj膮 swoje 5 minut jak s膮 m艂ode, a te 偶rednie przez reszt臋 偶ycia – popatrzcie na dojrza艂e kobietki:-)) Na wysokich wida膰 ka偶d膮 niedoskona艂o偶膰 figury.

b_sylwik
    Member
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

ja mam 168cm, i ca艂kiem w porz膮dku czuj臋 si臋 ze swoim wzrostem 馃榾

kociak84
    Member
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

Bardzo ciekawe i r贸偶ne uwagi do tego tematu macie 馃檪 i chyba dobrze. Ja mam 165cm a m贸j 艁ukasz 182cm i jest idealnie – tak uwa偶amy 馃槈

metixii
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

ja mam 166 i jak dla mnie jest ok,jestem zadowolona przynajmniej ze swojego wzrostu 馃檪

Hania.R
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja mam 178cm. Ch臋tnie bym pochodzi艂a w jakich偶 butach na wysokim obcasie ale czuj臋 si臋 wtedy jak drapacz chmur. I niestety przewa偶nie chodz臋 na p艂askim.

agade
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Nie dos膰 偶e mam 174 wzrostu to jeszcze jestem szczup艂a i zawsze mia艂am z tego powodu kompleks .Wola艂abym by膰 nizsza 馃檮

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " wzrost"

Przewi艅 na g贸r臋