• Autor
    Odp.
  • Berta
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Czes膰,
    ja mam 175, ale zawsze chcia艂am mie膰 165. Zbyt wielu fajnych facet贸w jest dla mnie za niskich;/

Margarita
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 66
    • Sta艂y bywalec

ja mam 160cm wzrostu, a m贸j m膮偶 192.
    dajemy rade we szystkim 8)

Hania.R
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja 176, on 182, jest ok.

Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Do autorki tematu: Nie martw si臋, te偶 jestem niziutka a m贸j m臋偶czyzna ma oko艂o 190 馃槢 jest mi臋dzy nami ogromna r贸偶nica, ale pami臋taj- co ma艂e to pi臋kne 馃檪 Poza tym, je偶li nie lubisz obcas贸w to przecie偶 nie musisz ich nosi膰. Ja te偶 przez d艂ugi czas nie lubi艂am i przyzwyczai艂am si臋 do tego, 偶e jestem ma艂a;p teraz od czasu do czasu za艂o偶臋 ale preferuj臋 p艂asko lub nisko 馃槈

michalek123
    Member
    • Odp.: 72
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

powiedzcie mi ile wedlug was wzrostu powinna miec kobieta aby nie byla zbyt wysoka ani zbyt niska. ja mam 163cm i czuje sie niska 馃槼 jestem „mala” w porownaniu do kolerzanek. i musze nosic okropnie niewygodne buty na wysokim obcasie beczy

Normalny wzrost, czemu to od razu p艂aka膰 馃槅

Ja mam 186, moja dziewczyna 172. Nie ukrywam, 偶e podobaj膮 mi si臋 wysokie panny 8)

Patkienka19
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

ja mam 185 i wydaje mi sie ze to tak w sam raz ;D [/quote]

bolka
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

dziewczyny Ma艂e jest piekne 馃檪 馃檪

ja tam osobiscie mam 169 馃槈 馃槢 a m贸j P. 馃槈 a偶z 196 ;P
    no to w szpilkach czy bez i tak jestem dla niego za niska xD ;P
    na poczatku mi to troszke przeszkadza艂o 馃槈 ale terazz nawet mnie to cieszy 馃榾

awgusta
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

ja mam 165 i nigdy nie uwazam ze jestem nizka,zreszta jak chce byc troszke wyzsza zakladam buty na obcasie i jest ok

aguus_
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

175. ja kiedy偶 mia艂am znowu ten kompleks, 偶e by艂am za wysoka. ale do wszystkiego si臋 dojrzewa i teraz m贸j wzrost mi nic a nic nie przeszkadza. do wszystkiego trzeba si臋 przekona膰. 馃檪

patunia28
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 986
    • Zas艂u偶ony

pewnie 偶e tak 馃檪 przecie偶 to nie wzrost si臋 liczy, a to kim i jakim si臋 jest 馃檪

ja mam ok 168… i przyznam 偶e jest mi z tym dobrze 馃檪 moje S艂o艅ce ma 187 wi臋c odpowiednie proporcje zachowane, i nawet szpilki w gr臋 wchodz膮 馃槈

m贸j by艂y mia艂 jakie偶 171… masakra… 偶adnych wysokich but贸w przy nim nie nosi艂am, bo si臋 troch臋 g艂upio czu艂am 8)

ale teraz to jest gites :mrgreen:

choockolaka
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

Ja mam 173cm i jak na dziewczyn臋 czuj臋 si臋 niska. Mo偶e dlatego, 偶e nie jestem super-szczup艂a a bycie „tak膮 akurat” wp艂ywa na wizualne skr贸cenie postaci, gdy postawi si臋 ko艂o niej kogo偶 r贸wnego wzrostem, a 10kg chudszego.

Tak czy siak przynajmniej nogi mam do偶膰 d艂ugie, a jak za艂o偶臋 szpilki to ju偶 w og贸le 馃檪 Dobrze, 偶e m贸j facet ma 190cm wi臋c jako偶 daje rad臋 馃檪

Pozdrawiam

Maariolkaa
    Member
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

A ja 159 馃槼 Oj niziutka jestem ale mi to nie przeszkadza:)

grzeczna
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja mam 162 8) Jak na razie nie przeszkadza mi to 馃榾
    Wi臋c moim zdaniem nie ma si臋 co martwic wzrostem 馃槈

choockolaka
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

nie ma si臋 czym do艂owa膰. 159? Faceci s膮 zachwyceni malutkimi i szczuplymi kobietkami, bo s膮 godne uwagi i takie zazwyczaj idealne do opieki i okazywania swojej troski i m臋skosci , albo podzwiaj膮 to, 偶e taka „malutka” ma tyle energi i wigoru i rz膮dzi nim „takim du偶ym” 馃檪

JA te偶 w sumie jestem t膮 drug膮 z malutkich, ale malutk膮 dla mojego faceta, no ale co偶, dla niego to 95% moich kole偶anek te偶 jest niziutk膮 cz臋偶ci膮 towarzystwa

medoff
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 71
    • Sta艂y bywalec

ja mam nieca艂e 160 馃檪 i nie chcia艂aby mie膰 wi臋cej 馃檪 m贸j facet m贸wi do mnie „malutka” 馃檪 mog臋 zawsze nosi膰 szpilki… problem nieraz jest ze znalezieniem spodni bo wszystkie za d艂ugie ale co偶 za co偶 馃榾
    dobrze mi jest ze swoim wzrostem:D

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " wzrost"

Przewi艅 na g贸r臋