• Autor
    Odp.
  • Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Kawo ale czy te 2 cm robia roznice?Chyba nie

zlotarybka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 26
    • Bywalec

a ja mam 169cm i uwazam ze to w sam raz

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

Ja również mam 169 i uważam, ze jest w sam raz 😀

april91
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Moim zdaniem idealny kobiecy wygląd, to tak od 164- 173 :p

Justyna_18
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

eeeeeeee tam nie przejmuj sie 😀 ja mam 162cm a mój ukochany 196 i co?? Oczywiżcie na początku było trudno, bo zwracaliżmy uwagę na to ze inni sie na nas dziwnie patrzą ❗ a teraz kiedy widzimy na ulicy podobna parę użmiechamy sie do siebie. WZROST NIE MA ZNACZENIA 😀

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Ja mam 170 (do dowodu wpisałam 172 😛 ) i jestem bardzo zadowolona. Do tej pory spotykałam się z samymi wyższymi facetami, więc nie było problemu. Niższe kobietki mają mniejszy rozmiar stopy, tego zazdroszczę.

Blandzia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Też mam 170 😉 I jest ok:)

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Ja mam 164…jak dla mnie ejst superniegdy nie chcialam byc wyzsza, na punkcie wzrostu wyjatkowo nie mam kopleksow 😀

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ale poruwnajcie kobiete jest 175cm a kobiete 160cm. o obudwie maja taka sama wage. zalozmy 50kg. oczywiste ze ta mniejsza bedzie wyglada grubiej, natomiast wyzsza szczuplej.z tego co ja wiem to mezczyzni lubia wysokie i szczyple kobiety a nie niskie i pulchne

Co za głupie rozumowanie, a może założymy, że ona waży mniej i wygląda żlicznie i drobnie – na pewno zrobi większe wrażanie na facecie 😛
    Mam wysoką koleżankę, która mam całkiem zwyczajną wagę, a jednak jak poznawaliżmy nowych ludzi, to oni dodawali jej parę kilo, bo po prostu wydaje się większa ze względu na wzrost!

Żeby nie było, że bronię niskich (niższych – bo to w sumie sprawa względna) lasek, bo sama jestem taka, to dodam, że mój wzrost jest całkiem przeciętny – 166cm, nie czuje potrzeby aby być wyższą, mój chłopak jest ode mnie 15 cm wyższy i w sumie to on mógłby troche urosnąć 😀

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja mam 170cm… Nie myżlę, żeby było to dużo… jednak chciałabym mieć z 5 cm mniej, głównie dlatego, że mój Misiek jest tego samego wzrostu i zawsze jak zakładam buty jestem wyższa.. nawet minimalny obcasik sprawia że przewyższam go o pół głowy, hihi… na codzień mnie to nie przeszkadza.. gorzej na jakichż uroczystożciach- głównie weselach 😕

Renia13
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 7
    • Bywalec

co wam odwala z tymi modelkami. !! kazda dziewczyna ma tyle wzrostu ile powinna miec, nie? ja am 165 mam 13 lat i jest super 😀

Renia13
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 7
    • Bywalec

SORKA!! 14 LAT 😉 No i 165 cm wzrostu 😉

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Ohhh ja jestem Juleńka Maleńka. Niska jestem, mam zaledwie 153 cm. Kiedyż miałam w tej sprawie kompleks, ale użwiadomiłam sobie, że jednak fajnie być niską kobitką. Bo mogę mieć każdego faceta. I chłopcy lubią niskie kobitki. I takiego faceta włażnie mam. Buźka 🙂

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

niektorzy moze i lubia ale wiekszosc woli wysokie o dlugich nogach..
    ja mam 169cm i jest ok

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja mam 165 i pasuje mi to 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wzrost"

Przewiń na górę