• Autor
    Odp.
  • H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

banalnie z siebie, że nie straciłam swoich celów i wartożci

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

z siebie,że żyję pełnią życia!! 😀

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

A ja ze swojego męża 😀
    i z siebie, że mam prawo jazdy i nowy samochód – już jakiż dłuższy czas, ale dalej nie mogę się nacieszyć.

randki-live.pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja jestem dumna ze swojej strony www 🙂 Ktora n powstala miesiac temu i dziala tez dla Ludzi z Turcji 🙂 Ciagle sie rozwija , w przyszlym tygodniu bedzie nowy wyglad mojego autorstwa i z tego tez JESETM DUMNA

Pozdrawiam

Pani Okazja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja jestem dumna z wielu rzeczy np. ze swojego życia, ale także z mniejszych rzeczy jak na przykład z Okazyjni.pl Przyciąga uwagę, rozwija się, idzie do przodu 🙂 Lubię patrzeć na zadowolenie innych.

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

ze swojej pracy w Oslo, zaradnosci i wytrwalosci w tak ciezkich czasach pomimo tego ze mam 21 lat :):D

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

ze swojej pracy w Oslo, zaradnosci i wytrwalosci w tak ciezkich czasach pomimo tego ze mam 21 lat :):D

a co Ty Mała – sorry, iga nie banuj! – robisz w Norwegii!?- moge liczyć na Twoja odpowiedź 😉 ?
    jestem pod sporym wrażeniem 🙄 nie jedż tylko na Islandię “ jezUUU!

a ode mnie “ no cóż “ sam nie jestem oną, więc zaimprowizuję, z czego ona jest dumna¦
    podobno ze mnie “ powiem nieskromnie “ hehe “ że ją puszczam do babci i mamy (jeny!)
    chce umilić życie sparaliżowanej wylewowo babci, a mama ma duży stres¦ no i pisze doktorat powoli¦

chyba dobrze, że ją odsyłam od siebie: tak, czy powinienem być większym menszczyznoM 😉

mania32
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

a ja jestem dumna z siebie bo juz pół roku nie palę papierosów 🙂

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Podobnie jak koleżanka wyżej też jestem dumna z siebie ze po kilku latach nałogowego palenia rzuciłam te wstrętne papierosy

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Jestem dumna z tego, że umiem pogodzić szkołę i pracę. I że już tak dużo udało mi się osiągnąć w zawodzie, chociaż dopiero raczkuję.

lasiczka
    Member
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

i jeszcze jestem dumna z tego, że udało mi się zrobić trudny projekt do szkoły 🙂

Yolka
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

A ja jestem dumna z moich dzieci:)
    To chyba największe szczężcie na żwiecie móc być mamą dwóch kochanych robaczków:D

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Ja czasem… z siebie 😉

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Tylko czasem – musi być zawsze

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

A ja jestem dumna z moich osiągnięć w dziedzinie fotografii, że mogę połączyć pasję z pracą, że miałam już kilka autorskich wystaw fotograficznych oraz z tego, że ludzie często przystają i podziwiają moje prace 🙂 ot taka dumna jestem

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Z czego jesteżmy dumne?"

Przewiń na górę