- AutorOdp.
- 30 marca 2010 at 15:29
banalnie z siebie, że nie straciłam swoich celów i wartożci
1 kwietnia 2010 at 18:32z siebie,że żyję pełnią życia!! 😀
16 kwietnia 2010 at 08:51A ja ze swojego męża 😀
i z siebie, że mam prawo jazdy i nowy samochód – już jakiż dłuższy czas, ale dalej nie mogę się nacieszyć.22 kwietnia 2010 at 17:20Ja jestem dumna ze swojej strony www 🙂 Ktora n powstala miesiac temu i dziala tez dla Ludzi z Turcji 🙂 Ciagle sie rozwija , w przyszlym tygodniu bedzie nowy wyglad mojego autorstwa i z tego tez JESETM DUMNA
Pozdrawiam
4 maja 2010 at 10:42Ja jestem dumna z wielu rzeczy np. ze swojego życia, ale także z mniejszych rzeczy jak na przykład z Okazyjni.pl Przyciąga uwagę, rozwija się, idzie do przodu 🙂 Lubię patrzeć na zadowolenie innych.
4 maja 2010 at 14:49ze swojej pracy w Oslo, zaradnosci i wytrwalosci w tak ciezkich czasach pomimo tego ze mam 21 lat :):D
8 maja 2010 at 22:14[usunięto_link] wrote:
ze swojej pracy w Oslo, zaradnosci i wytrwalosci w tak ciezkich czasach pomimo tego ze mam 21 lat :):D
a co Ty Mała – sorry, iga nie banuj! – robisz w Norwegii!?- moge liczyć na Twoja odpowiedź 😉 ?
jestem pod sporym wrażeniem 🙄 nie jedż tylko na Islandię “ jezUUU!a ode mnie “ no cóż “ sam nie jestem oną, więc zaimprowizuję, z czego ona jest dumna¦
podobno ze mnie “ powiem nieskromnie “ hehe “ że ją puszczam do babci i mamy (jeny!)
chce umilić życie sparaliżowanej wylewowo babci, a mama ma duży stres¦ no i pisze doktorat powoli¦chyba dobrze, że ją odsyłam od siebie: tak, czy powinienem być większym menszczyznoM 😉
16 maja 2010 at 19:14a ja jestem dumna z siebie bo juz pół roku nie palę papierosów 🙂
25 maja 2010 at 12:09Podobnie jak koleżanka wyżej też jestem dumna z siebie ze po kilku latach nałogowego palenia rzuciłam te wstrętne papierosy
25 maja 2010 at 19:15Jestem dumna z tego, że umiem pogodzić szkołę i pracę. I że już tak dużo udało mi się osiągnąć w zawodzie, chociaż dopiero raczkuję.
31 maja 2010 at 19:58i jeszcze jestem dumna z tego, że udało mi się zrobić trudny projekt do szkoły 🙂
1 czerwca 2010 at 11:32A ja jestem dumna z moich dzieci:)
To chyba największe szczężcie na żwiecie móc być mamą dwóch kochanych robaczków:D10 czerwca 2010 at 19:34Ja czasem… z siebie 😉
24 czerwca 2010 at 08:20Tylko czasem – musi być zawsze
21 lipca 2010 at 21:32A ja jestem dumna z moich osiągnięć w dziedzinie fotografii, że mogę połączyć pasję z pracą, że miałam już kilka autorskich wystaw fotograficznych oraz z tego, że ludzie często przystają i podziwiają moje prace 🙂 ot taka dumna jestem
- AutorOdp.