• Autor
    Odp.
  • panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja jestem dumna z tego, że zawsze chciałam pracować na komputerze i pracuję, piszę artykuły do różnych portali internetowych i całe dnie siedzę sobie z domu z kawką. Mam bardzo przyjemną i lekką pracę. Jeżzcze bardziej byłabym dumna gdybym założyła firmę, o której marzę… 😉

evka35
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 16
    • Bywalec

O tak prawo jazdy – nadal nie wierze że się zebrałam i zdałam heh
    Studia też – skończyłam te które chciałam już mając 15lat. No ale najbardziej jestem dumna z córki 🙂 :*

raptor
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Studia też – skończyłam te które chciałam już mając 15lat.

Czyli że co niby bo nie do końca rozumiem…kończyłaż studia w wieku 15 lat ❓ 🙄

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

najpierw bylam dumna z tego ze udaje mi sie to czy tamto teraz jestem teraz to jest moze prozaiczne ale jestem dumna ze moge powiedziec ze jestem mama i mam wspaniala corke z ktorej dumna jestem w kazdej minucie jej zycia a najbardziej jak trzaska drzwiami i krzyczy ze nienawidzi mnie itp.

hans
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam wszystkie drogie Panie, mój post nie jest na temat, lecz mam coż Wam do zaproponowania.Jeżeli Jesteżcie drogie Panie dumne ze swojego faceta sprawdźcie mu wspaniały prezent. Proponuje wspaniały prezent dla każdego kibica Lecha Poznań, oto link do mojego ogłoszenia. Proponuje w nim wspaniałe duże i profesjonalnie zrobione logo/ herb Lecha Poznań na białym podkładzie. Zbywalnożć i zainteresowanie tą rzeczą jest duże. Sprawdźcie i sprawcie niespodziankę swojemu ukochanemu. OTO LINK,
    [usunięto_link] na stronie podane są moje dane.Polecam

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

moja Dama dumna jest, gdy mnie przyłapie, że jestem po prostu człowiekiem 🙄

tak jakbym tego nie chciał, cholera, wręcz wmawiam w nią…
    zobacz, ukłuj mnie, wydrap mi oczy… ale ona nie! wciąż węszy podstępu…

eee tam, nie wierzcie mi, moje Drogie Panie, ona jest chyba dumna…
    że wciąż jestem przy życiu :ok:

upss! teraz to już mnie chyba zabije!
    zobaczycie, jeżli się nie odezwę w ciągu tygodnia 😀

doris99
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

jestem dumna z mojej mamy za jej ciekawożć żwiata

Wloczykij
    Member
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Jestem dumna z mojego dziecka, jest żwietny, grzeczny i inteligentny i zaczyna mieć takie poczucie humoru jak jego tata – trochę złosliwe, ale czasem pękamy ze żmiechu.

telka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja jestem dumna z tego, ze zawsze mam porzadek w domu 🙂 Bardzo lubie, jak goscie chwala moje dobre zorganizowanie 😉

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

ja jestem dumna ze swojej 4 letniej córeczki,bo ostatnio przyszła i zaspiewała mi hymn Polski ( może nie idealnie ale mi sie podobało ).

Karolina0565
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Z czego jestem dumna? Z siebie, poniewaz potrafiłam zacząć nowe zycie; wyzwolić się ze starego i przebrnąć przez burze, huragany; upadki i podnoszenia… i nie zwariować. Wszystko po to, by obecnie poczuć sie spokojna i bezpieczna.Pozdrawiam.

ritanova
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jestem dumna z tego, że napisałam ebooka ,, 100 sposobów na to jak być zawsze atrakcyjną.

viera
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

jestem dumna z siebie, z tego jakim człowiekiem jestem i czego udało mi się w życiu dokonać i nauczyć oraz oczywiżcie ze swojego partnera

camelek
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Jestem dumna z tego, że wykręciłam na rowerze szosowym 240km w dniu moich 24tych urodzin i nie mogę się doczekać przyszłych 250km:)

Jeniffer
    Member
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

ja jestem dumna ze swojej dwójki dzieci 🙂 nic dodać nic ująć :ok:

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Z czego jesteżmy dumne?"

Przewiń na górę