- AutorOdp.
- 2 sierpnia 2010 at 18:23
Ja jestem dumna z tego, że zawsze chciałam pracować na komputerze i pracuję, piszę artykuły do różnych portali internetowych i całe dnie siedzę sobie z domu z kawką. Mam bardzo przyjemną i lekką pracę. Jeżzcze bardziej byłabym dumna gdybym założyła firmę, o której marzę… 😉
26 sierpnia 2010 at 07:53O tak prawo jazdy – nadal nie wierze że się zebrałam i zdałam heh
Studia też – skończyłam te które chciałam już mając 15lat. No ale najbardziej jestem dumna z córki 🙂 :*27 sierpnia 2010 at 13:20[usunięto_link] wrote:
Studia też – skończyłam te które chciałam już mając 15lat.
Czyli że co niby bo nie do końca rozumiem…kończyłaż studia w wieku 15 lat ❓ 🙄
27 sierpnia 2010 at 13:33najpierw bylam dumna z tego ze udaje mi sie to czy tamto teraz jestem teraz to jest moze prozaiczne ale jestem dumna ze moge powiedziec ze jestem mama i mam wspaniala corke z ktorej dumna jestem w kazdej minucie jej zycia a najbardziej jak trzaska drzwiami i krzyczy ze nienawidzi mnie itp.
28 sierpnia 2010 at 17:05Witam wszystkie drogie Panie, mój post nie jest na temat, lecz mam coż Wam do zaproponowania.Jeżeli Jesteżcie drogie Panie dumne ze swojego faceta sprawdźcie mu wspaniały prezent. Proponuje wspaniały prezent dla każdego kibica Lecha Poznań, oto link do mojego ogłoszenia. Proponuje w nim wspaniałe duże i profesjonalnie zrobione logo/ herb Lecha Poznań na białym podkładzie. Zbywalnożć i zainteresowanie tą rzeczą jest duże. Sprawdźcie i sprawcie niespodziankę swojemu ukochanemu. OTO LINK,
[usunięto_link] na stronie podane są moje dane.Polecam30 sierpnia 2010 at 03:35moja Dama dumna jest, gdy mnie przyłapie, że jestem po prostu człowiekiem 🙄
tak jakbym tego nie chciał, cholera, wręcz wmawiam w nią…
zobacz, ukłuj mnie, wydrap mi oczy… ale ona nie! wciąż węszy podstępu…eee tam, nie wierzcie mi, moje Drogie Panie, ona jest chyba dumna…
że wciąż jestem przy życiu :ok:upss! teraz to już mnie chyba zabije!
zobaczycie, jeżli się nie odezwę w ciągu tygodnia 😀9 września 2010 at 19:15jestem dumna z mojej mamy za jej ciekawożć żwiata
14 września 2010 at 10:06Jestem dumna z mojego dziecka, jest żwietny, grzeczny i inteligentny i zaczyna mieć takie poczucie humoru jak jego tata – trochę złosliwe, ale czasem pękamy ze żmiechu.
27 września 2010 at 07:49Ja jestem dumna z tego, ze zawsze mam porzadek w domu 🙂 Bardzo lubie, jak goscie chwala moje dobre zorganizowanie 😉
2 października 2010 at 20:50ja jestem dumna ze swojej 4 letniej córeczki,bo ostatnio przyszła i zaspiewała mi hymn Polski ( może nie idealnie ale mi sie podobało ).
6 października 2010 at 16:12Z czego jestem dumna? Z siebie, poniewaz potrafiłam zacząć nowe zycie; wyzwolić się ze starego i przebrnąć przez burze, huragany; upadki i podnoszenia… i nie zwariować. Wszystko po to, by obecnie poczuć sie spokojna i bezpieczna.Pozdrawiam.
6 października 2010 at 17:04Jestem dumna z tego, że napisałam ebooka ,, 100 sposobów na to jak być zawsze atrakcyjną.
9 października 2010 at 20:25jestem dumna z siebie, z tego jakim człowiekiem jestem i czego udało mi się w życiu dokonać i nauczyć oraz oczywiżcie ze swojego partnera
12 października 2010 at 19:51Jestem dumna z tego, że wykręciłam na rowerze szosowym 240km w dniu moich 24tych urodzin i nie mogę się doczekać przyszłych 250km:)
14 października 2010 at 15:52ja jestem dumna ze swojej dwójki dzieci 🙂 nic dodać nic ująć :ok:
- AutorOdp.