- AutorOdp.
- 4 sierpnia 2011 at 17:41
Dziż z wlasnoręcznie wykonanego ciasta francuskiego 🙂
17 sierpnia 2011 at 21:25Jestem dumna, że mimo wystawienia przed ołtarzem podnoszę się z tego z dumą i nie rozpaczam 🙂 wszystko dzięki przyjaciołom.
18 sierpnia 2011 at 08:16Ja jestem dumna z tego że mieszkam ze swoim TŻ już 3 lata i jeszcze się mną nie znudził 😀 heh.. Widocznie dostarczam mu wystarczającą ilożć wrażeń…
26 sierpnia 2011 at 11:38Jestem dumna z tego, że mimo wieku odważyłam się iżć na kurs językowy w Speakup, wczeżniej myżlałam, że takie szkoły są tylko dla młodzieży. Zrobiłam znaczne postępy, wczeżniej nie potrafiłam czegokolwiek po angielsku powiedzieć, żadne słowka nie przechodziły mi przez gardło. Uważam, że niezależnie od wieku warto w siebie inwestować, zwiększa sie wtedy pewnożć siebie.
4 września 2011 at 13:00Dzisiaj to jestem dumna z mojego Tygrysa, bo wygrał 1sze miejsce razem ze swoim zespołem w takim tam całkiem poważnym konkursie:))))))
4 września 2011 at 18:17ze swojej pracowitożci 🙂
5 września 2011 at 19:33Jestem dumna z rodziny jaką tworzymy z mężem i naszą córeczką 🙂
6 września 2011 at 21:55[usunięto_link] wrote:
a jestem dumna z tego że w końcu jestem szczężliwa
[usunięto_link] wrote:
Jestem dumna z rodziny jaką tworzymy z mężem i naszą córeczką 🙂
dziewczyny, mogłybyżcie opowiedzieć o tym więcej?
Hard chętnie by posłuchał 😉 myżlę, że nie tylko on 😀
PS. ja zaż jestem dumny, że to^ powiedziałem 😛
7 września 2011 at 11:35jestem dumna z mojego TŻ, że w końcu poszedł do pracy 😀
8 września 2011 at 06:12Z mojego brata który dostał się na WAT w Warszawie 🙂
8 września 2011 at 21:48[quote=”hanna_f”jestem dumna z mojego TŻ, że w końcu poszedł do pracy[/quote]
no co Ty, Hanni 😉 masz faceta leniucha!??? postaw mu ultimatum 👿[usunięto_link] wrote:
Z mojego brata który dostał się na WAT w Warszawie 🙂
super! naprawdę myżlę, że to osiągnięcie
ja ostatnio jestem dumny, że mija moja trzecia rocznica, jak rzuciłem fajki! 🙄
niby nic, ale zawsze cieszy termo nawet nie wiecie, ile to kosztuje 😯8 września 2011 at 21:50…
8 września 2011 at 21:51[usunięto_link] wrote:
jestem dumna z mojego TŻ, że w końcu poszedł do pracy
no co Ty, Hanni 😉 masz faceta leniucha!??? postaw mu ultimatum, do cholery 👿
[usunięto_link] wrote:
Z mojego brata który dostał się na WAT w Warszawie 🙂
super! naprawdę myżlę, że to osiągnięcie
ja ostatnio jestem dumny, że mija moja trzecia rocznica, jak rzuciłem fajki! 🙄
niby nic, ale zawsze cieszy termo nawet nie wiecie, ile to kosztuje 😯10 września 2011 at 08:37Gratulacje, trzymaj tak dalej!!!!
Ja jestem dumna z tego kim jestem. 🙂20 września 2011 at 20:52[usunięto_link] wrote:
Gratulacje, trzymaj tak dalej!!!!
Ja jestem dumna z tego kim jestem. 🙂Tabli,też gratuluję 😉 i dzięki, może zechcesz zatańczyć? 😉
- AutorOdp.