- Ten temat ma 365 odpowiedzi, 298 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 10 lat, 7 miesi臋cy temu przez
malinka23.
- AutorWpisy
- 23 wrze艣nia 2011 o 13:19 #88937
Jestem dumna z tego ze jestem wystarczajaco madra by nie wpasc w zle towarzystwo i patrzec na wszystko trzezwym okiem
24 wrze艣nia 2011 o 02:03 #8893824 wrze艣nia 2011 o 19:21 #88939A ja jestem po prostu dumna, ze jestem kobiet膮. W 偶yciu bym si臋 nie zamieni艂a z 偶adnym facetem
馃榾25 wrze艣nia 2011 o 23:48 #88934@tableta wrote:
Gratulacje, trzymaj tak dalej!!!!
wiesz, powracam… przeoczy艂em 馃槈 wiesz, naprawd臋 du偶o mnie to kosztowa艂o 馃槸
du偶o znaczy艂o dla mnie, co my偶l膮 kobiety o fajkach 馃槈@margaritaaa wrote:
A ja jestem po prostu dumna, ze jestem kobiet膮.
p艂on臋 ze szcz臋偶cia Ci臋 czytaj膮c… co masz mianowicie szczeg贸lnie na my偶li? 8)
@margaritaaa wrote:
W 偶yciu bym si臋 nie zamieni艂a z 偶adnym facetem 馃榾
a ja z 偶adn膮 babk膮 馃榾 czyli jeste偶my – jak brat i siostra, co nie? 馃槈 margi?
dobra, to powiem cu偶 w temacie 馃槈 jestem dumny z mego auta 馃槅
5 pa藕dziernika 2011 o 12:19 #88941Hm, ciekawy temat 馃檪
Ze zdania -najtrudniejszego egzaminu na studiach na 5!
Z mojego wspania艂ego faceta…
Z siebie, ze po ci膮偶y nie przyty艂am ni kilo;p
A przede wszystkim z mojej wspania艂ej c贸rci…:) Co jak co, ale ona to nam si臋 uda艂a.
I cho膰 ma dopiero 4 latka i jeszcze kupa roboty przed nami, to p贸ki co naprawd臋 dobrze nam idzie.
Nie jest dzieckiem bezwzgl臋dnie pos艂usznym, ma silny charakter i w艂asne zdanie, co uwa偶am przyda jej si臋 w przysz艂o偶ci, dlatego te偶 jestem dumna, 偶e mamy tyle pomys艂贸w na negocjacje i kompromisy, kt贸re si臋 sprawdzaj膮. Do tego jest bardzo uczuciowe, opieku艅cza i taktowna (mo偶e z ma艂ymi wpadkami dyktowanymi naturaln膮 szczero偶ci膮).
Eh… nie b臋d臋 si臋 ju偶 wi臋cej rozczula膰, jeszcze troch臋 poczytam o was! 馃檪
pozdrowianka kobietki -jeste偶cie 偶wietne, pami臋tajcie o tym 馃榾5 pa藕dziernika 2011 o 12:20 #88942@olka930 wrote:
Jestem dumna z tego ze jestem wystarczajaco madra by nie wpasc w zle towarzystwo i patrzec na wszystko trzezwym okiem
tak trzymaj 馃檪
8 pa藕dziernika 2011 o 13:09 #88943a ja jestem dumna te偶 z siebie, 偶e sko艅czy艂am presti偶owe studia, mieszkam w tym mie偶cie co zawsze chcia艂am, sama si臋 utrzymuj臋, mam mn贸stwo pomys艂贸w na rozw贸j, jestem te偶 dumna z moich rodzic贸w, 偶e tak 偶wietnie sobie radz膮, z przyjaci贸艂ki, 偶e podj臋艂a bardzo wa偶n膮 decyzje i pojecha艂a w podr贸偶 偶ycia
23 pa藕dziernika 2011 o 18:13 #88947Jestem dumna z tego, 偶e wreszcie spe艂ni艂am marzenie o w艂asnej firmie, za艂o偶y艂am sklep internetowy z odzie偶膮, kt贸ry 偶wietnie prosperuje, ma coraz wi臋cej klient贸w i cieszy si臋 dobr膮 opini膮. tak si臋 ba艂am, d艂ugo to odk艂ada艂am, a tu prosz臋 – wystarczy艂o wystartowa膰 馃檪
4 listopada 2011 o 21:18 #88933@olka930 wrote:
I oby tak dalej!! 馃檪
7 listopada 2011 o 18:02 #88950Z tego jestem dumna, 偶e poradzi艂am sobie w sytuacji, kt贸ra wydawa艂a mi si臋 sytuacj膮 bez wyj偶cia. 呕e jeszcze par臋 dni temu ca艂e moje 偶ycie wydawa艂o mi si臋 nic nie warte, nie mog艂am sobie z sob膮 poradzi膰, a dzi偶 si臋 u偶miecham. I patrz臋 na 偶wiat przez r贸偶owe okulary. Dumna jestem z tego, 偶e odnalaz艂am w sobie si艂臋, 偶eby stan膮膰 na nogi i cieszy膰 si臋 偶yciem. I powiem wam, czasem jedna rzecz, jedna osoba, jedna ksi膮偶ka lub jedno zdanie nawet potrafi odmieni膰 ca艂e nasze 偶ycie i pom贸c nam, gdy na prawd臋 jest 藕le. To jest w 偶yciu niesamowite…
ps. Troch臋 to osobiste, co napisa艂am, ale chyba potrzebowa艂am o tym tu gdzie偶 napisa膰… Mia艂am bardzo ci臋偶ki okres, ale ju偶 jest wszystko dobrze. I z tego jestem baaaardzo dumna. 呕e to ju偶 za mn膮:)
18 listopada 2011 o 17:51 #88915Z tego jak wygl膮da moje 偶ycie. Z tego 偶e to ja w nim rz膮dz臋 a nie ono rz膮dzi mn膮.
21 listopada 2011 o 10:20 #88953mo偶e to banalne, ale jestem dumna z uko艅czenia studi贸w z wyr贸偶nieniem 馃檪
2 grudnia 2011 o 13:41 #88948ja jestem dumna z tego, ze w ko艅cu dzi偶 uda艂o mi si臋 posprz膮ta膰 pok贸j. wiem, g艂upie…
5 grudnia 2011 o 15:49 #88944Jestem dumna, 偶e prze偶y艂am ten weekend 馃榾
11 grudnia 2011 o 21:36 #88906Jestem dumna z tego, 偶e nie potrafi臋 si臋 podda膰 bez walki i z tego, 偶e mimo wielu przeciwno偶ci losu potrafi臋 nadal si臋 偶mia膰 i zachowywa膰 tak, jak gdyby nigdy nic si臋 nie sta艂o… Poza tym jestem dumna ze swojej drugiej po艂贸wki 馃檪
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.