- AutorOdp.
- 23 września 2011 at 13:19
Jestem dumna z tego ze jestem wystarczajaco madra by nie wpasc w zle towarzystwo i patrzec na wszystko trzezwym okiem
24 września 2011 at 02:03[usunięto_link] wrote:
Jestem dumna z tego ze jestem wystarczajaco madra by nie wpasc w zle towarzystwo
super, popieram mądre kobiety 😀 Oluż 😉
[usunięto_link] wrote:
i patrzec na wszystko trzezwym okiem
znów tak trzeźwa też nie bądź :- trochę szaleństwa w życiu też… potrzeba 🙄
24 września 2011 at 19:21A ja jestem po prostu dumna, ze jestem kobietą. W życiu bym się nie zamieniła z żadnym facetem
😀25 września 2011 at 23:48@tableta wrote:
Gratulacje, trzymaj tak dalej!!!!
wiesz, powracam… przeoczyłem 😉 wiesz, naprawdę dużo mnie to kosztowało 😯
dużo znaczyło dla mnie, co myżlą kobiety o fajkach 😉[usunięto_link] wrote:
A ja jestem po prostu dumna, ze jestem kobietą.
płonę ze szczężcia Cię czytając… co masz mianowicie szczególnie na myżli? 8)
[usunięto_link] wrote:
W życiu bym się nie zamieniła z żadnym facetem 😀
a ja z żadną babką 😀 czyli jesteżmy – jak brat i siostra, co nie? 😉 margi?
dobra, to powiem cuż w temacie 😉 jestem dumny z mego auta 😆
5 października 2011 at 12:19Hm, ciekawy temat 🙂
Ze zdania -najtrudniejszego egzaminu na studiach na 5!
Z mojego wspaniałego faceta…
Z siebie, ze po ciąży nie przytyłam ni kilo;p
A przede wszystkim z mojej wspaniałej córci…:) Co jak co, ale ona to nam się udała.
I choć ma dopiero 4 latka i jeszcze kupa roboty przed nami, to póki co naprawdę dobrze nam idzie.
Nie jest dzieckiem bezwzględnie posłusznym, ma silny charakter i własne zdanie, co uważam przyda jej się w przyszłożci, dlatego też jestem dumna, że mamy tyle pomysłów na negocjacje i kompromisy, które się sprawdzają. Do tego jest bardzo uczuciowe, opiekuńcza i taktowna (może z małymi wpadkami dyktowanymi naturalną szczerożcią).
Eh… nie będę się już więcej rozczulać, jeszcze trochę poczytam o was! 🙂
pozdrowianka kobietki -jesteżcie żwietne, pamiętajcie o tym 😀5 października 2011 at 12:20[usunięto_link] wrote:
Jestem dumna z tego ze jestem wystarczajaco madra by nie wpasc w zle towarzystwo i patrzec na wszystko trzezwym okiem
tak trzymaj 🙂
8 października 2011 at 13:09a ja jestem dumna też z siebie, że skończyłam prestiżowe studia, mieszkam w tym mieżcie co zawsze chciałam, sama się utrzymuję, mam mnóstwo pomysłów na rozwój, jestem też dumna z moich rodziców, że tak żwietnie sobie radzą, z przyjaciółki, że podjęła bardzo ważną decyzje i pojechała w podróż życia
23 października 2011 at 18:13Jestem dumna z tego, że wreszcie spełniłam marzenie o własnej firmie, założyłam sklep internetowy z odzieżą, który żwietnie prosperuje, ma coraz więcej klientów i cieszy się dobrą opinią. tak się bałam, długo to odkładałam, a tu proszę – wystarczyło wystartować 🙂
4 listopada 2011 at 21:18[usunięto_link] wrote:
I oby tak dalej!! 🙂
7 listopada 2011 at 18:02Z tego jestem dumna, że poradziłam sobie w sytuacji, która wydawała mi się sytuacją bez wyjżcia. Że jeszcze parę dni temu całe moje życie wydawało mi się nic nie warte, nie mogłam sobie z sobą poradzić, a dziż się użmiecham. I patrzę na żwiat przez różowe okulary. Dumna jestem z tego, że odnalazłam w sobie siłę, żeby stanąć na nogi i cieszyć się życiem. I powiem wam, czasem jedna rzecz, jedna osoba, jedna książka lub jedno zdanie nawet potrafi odmienić całe nasze życie i pomóc nam, gdy na prawdę jest źle. To jest w życiu niesamowite…
ps. Trochę to osobiste, co napisałam, ale chyba potrzebowałam o tym tu gdzież napisać… Miałam bardzo ciężki okres, ale już jest wszystko dobrze. I z tego jestem baaaardzo dumna. Że to już za mną:)
18 listopada 2011 at 17:51Z tego jak wygląda moje życie. Z tego że to ja w nim rządzę a nie ono rządzi mną.
21 listopada 2011 at 10:20może to banalne, ale jestem dumna z ukończenia studiów z wyróżnieniem 🙂
2 grudnia 2011 at 13:41ja jestem dumna z tego, ze w końcu dziż udało mi się posprzątać pokój. wiem, głupie…
5 grudnia 2011 at 15:49Jestem dumna, że przeżyłam ten weekend 😀
11 grudnia 2011 at 21:36Jestem dumna z tego, że nie potrafię się poddać bez walki i z tego, że mimo wielu przeciwnożci losu potrafię nadal się żmiać i zachowywać tak, jak gdyby nigdy nic się nie stało… Poza tym jestem dumna ze swojej drugiej połówki 🙂
- AutorOdp.